Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za malo agresji w przodzie, mam nadzieje ze wskoczy na przod rs :naughty:

Niestety ale już hajs nie pozwoli mi na to, może nawet koła będą na sprzedaż :(

Ciekaw jestem efektów :kox: , u mnie w sumie i tak siedzi na odboju non stop to amor ma mało pracy :grin:

Też jestem ciekaw jak się to spisze! Ale możliwe że nawet na auto nie wleci, wszystko z wiosną się okaże!

Aż tak na ostro jest dupna sytuacja ?

Opublikowano

Tylko nie mow ze projekt sprzedasz....

Opublikowano
  • Autor

Auto zostanie, ale będzie na zwykłym kole rs-owym w najgorszym wypadku ;) Choć wątpie że ktoś mi da za koła tyle ile bym chciał także pewnie nic się nie zmieni :D

Opublikowano

Kamien z serca szkoda taki projekt by sprzedawac. A kola jak kola czesc wymienna :D

Opublikowano

szafa na jakiej kwk Ty pracujesz, że taka panika? :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Żadna panika ale jak będzie kupiec na koła to sprzedam, zresztą mam nowy plan na koło ;) Praca zawsze się znajdzie, a jak nie to zawsze idzie wyjechać ;) A kopalnia to Sośnica-Makoszowy!

Auto ma się dobrze a z racji okrągłej liczby na liczniku zafundowałem mu nowe hamulce zakupione u Oszukisty, dzięki! :kox: Wpadł cały komplet ferodo przód i tył, łożyska, koronki abs i czujniki co zostały z dawnych zakupów ;) W następnej kolejności czeka rozrząd bo na aktualnym już 53 tys km., a później gwint, osłona miski od Duffiego i można kłaść suke :kox: W tym roku jeszcze zastanawiam się co do koloru kół ale chyba wrócę do korzeni i wpadnie złote mito z jakimś oklejeniem na aucie albo w formie klasycznej ;) Chyba że macie jakieś propozycje co do setupu na 2015 to walcie śmiało ;)

IMG_20150109_120957.jpg

2015-01-26.jpg

Edytowane przez szafa

Opublikowano

Mi tu cały czas jednego brakuje w tym wątku...

Zdjeć! błąkają sie dobre foty po internecie a Ty fotografujesz szklanką sobie licznik :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

:decayed:

10947322_762591390489635_381969235817437

Opublikowano
  • Autor

A widzisz sam nie wiem że coś lata, jak to mówią nie masz fejsa nie żyjesz ;) Ale obiecuję że w tym roku będzie więcej konkretnych fot :decayed:

Edytowane przez szafa

Opublikowano

Dobre fury nie muszą się reklamować ani nakręcać zainteresowania - przez wstawianie przez właściciela pierdyliona zdjęć na każdym możliwym fanpage-i na fejsbuku :P

Edytowane przez Armi

Opublikowano
  • Autor

W moim przypadku dobra to pojęcie mocno na wyrost :decayed: Znaczy mechanicznie napewno ale stylistycznie można by dużo rzeczy zrobić lepiej, dokładniej :(

Opublikowano

W moim przypadku dobra to pojęcie mocno na wyrost :decayed: Znaczy mechanicznie napewno ale stylistycznie można by dużo rzeczy zrobić lepiej, dokładniej :(

Weź. Do każdego auta można się przyczepić a właściciel wie o tym najlepiej (a czasem tylko on to widzi).

Idealnie zrobione jest auto, które wyjeżdża z fabryki i to też nie zawsze.

Opublikowano
  • Autor

Weź. Do każdego auta można się przyczepić a właściciel wie o tym najlepiej (a czasem tylko on to widzi).

Idealnie zrobione jest auto, które wyjeżdża z fabryki i to też nie zawsze.

Racja ale wyrzekam się mówienia/pisania że mam auto idealne, po co ktoś ma mnie potem smarować że zachwalałem a jest inaczej, wolę jak się sam ktoś miło rozczaruje ;)

Opublikowano

Szafa ale głupoty gadasz.
Byłem widziałem i do niczego nie idzie sie przyczepic:)
Auto zadbane

Opublikowano
  • Autor

Szafa ale głupoty gadasz.

Byłem widziałem i do niczego nie idzie sie przyczepic:)

Auto zadbane

Było ciemno a Ty stałeś 5m od samochodu :decayed: Także się nie liczy :grin:

Opublikowano

:grin:
Chyba Ty^^
Autko masz fajnie dopieszczone:)

Opublikowano

autko zacne jak nic

Opublikowano

Znaczy mechanicznie napewno ale stylistycznie można by dużo rzeczy zrobić lepiej, dokładniej :(

Jak Cie lubię, tak powiem że pier**lisz głupoty :decayed:

Czołówka jeśli chodzi o b5 na świecie...

Opublikowano

Zgadzam się.

Opublikowano
  • Autor

Znaczy mechanicznie napewno ale stylistycznie można by dużo rzeczy zrobić lepiej, dokładniej :(

Jak Cie lubię, tak powiem że pier**lisz głupoty :decayed:

Michał spotkamy sie na jakimś zlocie, spocie to przyznasz mi rację :drunk:

Opublikowano

szafa ja to jestem ciekaw jak by tylni zderzak u ciebie wyglądał polift naciągnięty po te błotniki,jaki efekt by wyszedł,bo przód to kozak jak nic