Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no własnie ja tez uważam ze nie pasuje

albo oni mają takie jak potrzeba tylko o tym nie wiedzą :)

Opublikowano

No to na spocie będzie trzeba schylic sie pod Auto Trzenka i moze sie uda dostrzec numer czesci na dokładce.... Diego który mu sprzedawał miał ją zakupioną do Swojego Avanta :gwizdanie: Ja tez juz nic nie wiem w takim razie z tego ;(

Opublikowano

tak po pijaku :) i w nocy :)

to będziemy widziec duzo numerków nawet jak ich tam nie bedzie :)

Opublikowano

No to na spocie będzie trzeba schylic sie pod Auto Trzenka i moze sie uda dostrzec numer czesci na dokładce.... Diego który mu sprzedawał miał ją zakupioną do Swojego Avanta :gwizdanie: Ja tez juz nic nie wiem w takim razie z tego ;(

no chyba że kupił do sedana i o tym nie wiedział ,tak jak my :)

a różnica jest na 100%

Opublikowano

no włąsnie o tym mówie :) ze mysleli ze od avanta a naprawde była od sedana :)

Opublikowano

Ja mam bankowo dedykowaną do sedana, więc można porównać Trzeńka dokładkę z moją. Pamiętam , jak kupowałem to sprzedawca pytał, czy do sedana , czy do avanta, bo dokładki się różnią, te słowa mi powiedział.

Opublikowano

ja jak kupowałem swoja to pan mówił ze jest od sedana i nie pasuje do avanta :)

a ja mówi epasuje pasuje tylko pan nie wie :)

i nie pasowała :)

Opublikowano

Hehehe - no niestety nie pasuje. boberek - trafiłeś na jednego z niewielu, którzy mają pojęcie chyba, bo mi ostatnio "miły sprzedawca" wciskał, że i od B7 bez problemu podchodzi tylni zderzak (juz nawet nie dokładka) :polew:

A co lepsze, okazało się (o czym wcześniej nie wiedziałem), że nie ma czegoś takiego jak dokładka zderzaka przedniego S-Line - takie rzeczy to tylko u złodziei i handlarzy sie trafiają - hehehe.

Opublikowano

no widzisz :) trafiają sie

ale co z tego ze mial racje ;):polew: :polew: :polew: a ja sie tałem trzeńkowi nabrac :)

Opublikowano

Hehehe - no niestety nie pasuje. boberek - trafiłeś na jednego z niewielu, którzy mają pojęcie chyba, bo mi ostatnio "miły sprzedawca" wciskał, że i od B7 bez problemu podchodzi tylni zderzak (juz nawet nie dokładka) :polew:

A co lepsze, okazało się (o czym wcześniej nie wiedziałem), że nie ma czegoś takiego jak dokładka zderzaka przedniego S-Line - takie rzeczy to tylko u złodziei i handlarzy sie trafiają - hehehe.

Z B7 do B6 :no: a dokładki nie ma :polew: czyli my wszyscy jesteśmy złodzieje :polew:

Opublikowano

jest dokładka sama 520 zeta kosztuje w autospecjalu , boczne kratki po 90 a środkowa 420 . lekka załamka

Opublikowano

hmm zadzwon do innych :) ASO

Opublikowano

Ostatnio EUR poszło w gore, wiec i ceny adekwatnie. Trzeba poczekać na spadek EUR.

Opublikowano

w etce wyraznie widac ze dokladka na dwa kuminy jest inna do avanta i do sedana :)

Opublikowano

Może zakup grupowy ,z tego co wiem jest kilku chętnych

Opublikowano

w etce wyraznie widac ze dokladka na dwa kuminy jest inna do avanta i do sedana :)

Trzeniek ;) kurde :) właź pod auto :)

Opublikowano

Może zakup grupowy ,z tego co wiem jest kilku chętnych

nie jestem pewien wiec zapytam-piszesz o samej dokladce na dwa wydechy czy caly zderzak

Opublikowano

jest dokładka sama 520 zeta kosztuje w autospecjalu , boczne kratki po 90 a środkowa 420 . lekka załamka

Za 90 zł to 2 kratki boczne nowe kupisz i jeszcze ci na 2 piwa zostanie, tylko trzeba uderzyć do odpowiedniego sprzedawcy

Opublikowano

no to moze uświadomcie chłopaka :)

Opublikowano

znaczy ja sie absolutnie nie przypalam po prostu wpadłem do najbliższego aso i tyle od tych cen mam jeszcze 18 % upustu :)