Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1000 a 1200 zł

Opublikowano

Proszę nic takiego

Kurde szukam zderzaka od s4.Nie moge nigdzie znalezc kompletnego za w miare rozsadne pieniadze.W ogole na jaki koszt sie szykowac??

jak coś mam kratkę środkową :gwizdanie:

Opublikowano

Gdzie moge kupic zderzak kompletny od s4??Na allegro jest tylko 1 za zapoprowa cene :wallbash:

Opublikowano

Obiecana fotka rejsracja jest the best

bebbff48eca629e8m.jpg

Opublikowano

No i ladnie.

Opublikowano

bebbff48eca629e8m.jpg

:good:

na zywo pewnie lepsze wrazenie :) ja zrezygnowalem z s line i zakupilem w serwisie 3 ori kratki do zwyklego zderzaka.Teraz jeszcze dokladke musze kupic polakierowac i zlozyc :)

Opublikowano

Mi sie podoba ale tylko pelny s-line,sam zderzak to jakos dla mnie za pusto.Bede mial na sprzedaz oryginalna dokladke razem z kratkami niedlugo.

Opublikowano

Mi sie podoba ale tylko pelny s-line,sam zderzak to jakos dla mnie za pusto.Bede mial na sprzedaz oryginalna dokladke razem z kratkami niedlugo.

Kiedy ?

Opublikowano

no i git ja wczoraj zawiozłem dokładke oraz dzis dobrany lakier :P na przyszłą sobote będe miał ;P

Opublikowano

mysle ze koniec grudnia,poczatek stycznia.nie wiem jak sie z czasem wyrobie.aha i bede tez mial dokladke tylnego zderzaka na dwa wydechy oraz listwy dolne drzwi.wszystko w kolorze LY7H,dlatego ze ja montuje pelny s-line zewnetrzny

Opublikowano

bebbff48eca629e8m.jpg

No na żywo jest :kox: , ale nie rozumiem jak będziesz montował ori kratki a dokładkę jaką , też ori zwykłą , to co masz teraz???

:good:

na zywo pewnie lepsze wrazenie :) ja zrezygnowalem z s line i zakupilem w serwisie 3 ori kratki do zwyklego zderzaka.Teraz jeszcze dokladke musze kupic polakierowac i zlozyc :)

Opublikowano

wszystko kwestia gustu :gwizdanie:

Opublikowano

dokladnie.ja tylko wyrazilem swoje zdanie

Opublikowano

Gdzie moge kupic zderzak kompletny od s4??Na allegro jest tylko 1 za zapoprowa cene :wallbash:

bieniek, troche cierpliwosci ;) ja do swojego Audi szukalem zderzaka S4 ladne 2 miechy i jednego dnia na allegro pojawily sie az dwa z parktronikiem ;) cena nawet w miare przzywoita bo ~600zl, fakt, ze bede musial malowac go i walczyc z wydechem ale warto.

ps. dzis zderzak przyszedl, mam nadzieje w najblizszym czasie zalozyc to wtedy zobaczysz jak W KONCU skumasz, ze staje obok Ciebie na parkingu strzezonym obok PG ;)

Opublikowano

bieniek, troche cierpliwosci ;) ja do swojego Audi szukalem zderzaka S4 ladne 2 miechy i jednego dnia na allegro pojawily sie az dwa z parktronikiem ;) cena nawet w miare przzywoita bo ~600zl, fakt, ze bede musial malowac go i walczyc z wydechem ale warto.

ps. dzis zderzak przyszedl, mam nadzieje w najblizszym czasie zalozyc to wtedy zobaczysz jak W KONCU skumasz, ze staje obok Ciebie na parkingu strzezonym obok PG ;)

Mało jest tej walki wydechem :naughty:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 22:05_________________________________________________

mysle ze koniec grudnia,poczatek stycznia.nie wiem jak sie z czasem wyrobie.aha i bede tez mial dokladke tylnego zderzaka na dwa wydechy oraz listwy dolne drzwi.wszystko w kolorze LY7H,dlatego ze ja montuje pelny s-line zewnetrzny

Uuuuu :gwizdanie: to pojechałeś :decayed:

Opublikowano

jak szalec to szalec :P

Opublikowano

U mnie ok godziny , wszystko zależy od rodzaju napedu :tongue4:

Opublikowano

jak szalec to szalec :P

Dobre podejście :good: jeszcze lotka s line :cool1:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 22:09_________________________________________________

U mnie ok godziny , wszystko zależy od rodzaju napedu :tongue4:

Ha Ha bo masz Q :naughty: wyzwaniem jest zwykła :decayed:

Opublikowano

mam wszystko :P :P :P :P :P :P :P czy ma ktos moze do sprzedania te listewki na progi z napisem s-line??ewentualnie moze ktos zna cene???

Opublikowano

A widzisz,a juz mialem Ci zostwic jakies info o klubie :)

A na spotkaniach 3miejsckich to juz nie laska sie pojawic?? :evil: :evil: