Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozecie dac namiary na nr czesci z Aso do audi a4 b6 [8e] : grill s4 (gora) zderzak , kratki , grill (dół) :))) bede b.wdzieczny wam za pomoc. pozdrawiam

8E0807103T zderzak -- 1848.32 zł

8E0807681B kratka lewa -- 93.16 zł

8E0807682B kratka prawa -- 93.16 zł

8E0807647F dolny grill -- 446.59 zł

8E0853651H górny grill -- 435.99 zł

8E0941699A halogen -- 2x 352.19 zł :kox:

Całość -- 3621,60 :kox::OMG:

Opublikowano

wielkie dzieki :)))) za te info bardzo przydatne

p.s, a wie ktos ile kosztuje tylni zderzak od s4 oraz jaki jest nr katalogowy jego

oraz czy on posiada wyjscie na 1 wydech czy na 2 oryginalnie >?>?

pozdrówki!

Opublikowano

wielkie dzieki :)))) za te info bardzo przydatne

p.s, a wie ktos ile kosztuje tylni zderzak od s4 oraz jaki jest nr katalogowy jego

oraz czy on posiada wyjscie na 1 wydech czy na 2 oryginalnie >?>?

pozdrówki!

S4 ma tylko na dwa , nie było na jeden :)

Opublikowano

oki :)

a mam pytanie odnosnie tego zderzaka przedniego s4 - pisałes ze cena to ponad 1800zł ale z calym kompletem (tzn z ta belka, i ze spryskami z tymi wszystkimi mechanizmami, czy to osobno jeszcze trzeba dokupic?

bo wiem ze dolny grill gorny , te kratki dolne i halogeny to osobno jest a reszta ?

Opublikowano

oki :)

a mam pytanie odnosnie tego zderzaka przedniego s4 - pisałes ze cena to ponad 1800zł ale z calym kompletem (tzn z ta belka, i ze spryskami z tymi wszystkimi mechanizmami, czy to osobno jeszcze trzeba dokupic?

bo wiem ze dolny grill gorny , te kratki dolne i halogeny to osobno jest a reszta ?

Ja Ci podałem cenę z ASO samego zderzaka "gołego" :naughty: bez belki, sprysków , zaślepki sprysków to sama skorupa 1800zł w ASO :naughty:

Opublikowano

OMG :slina: to ich strasznie tam wygieło z ta cena z ten zderzak s4 ;/ szok :shocked:

p.s. dzieki Młody , trzym sie , big pozdrooo!

Opublikowano

OMG :slina: to ich strasznie tam wygieło z ta cena z ten zderzak s4 ;/ szok :shocked:

akurat zderzaków sie nie opłaca kupowac w ASO :gwizdanie:

Opublikowano

akurat zderzaków sie nie opłaca kupowac w ASO :gwizdanie:

No Cuber i ja cos na ten temat wiemy :)

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item610551810_audi_s4_8e_zderzak_przod.html#gallery

a ten zderzakus to jest ori od S4 ??? warto go zakupic ?? (ponoc jest caly z osprzetem) tylko przemalowac i zalozyc do fureczki ale ma grill jakis taki dziwny bo poziome kratki ma jakies chromowane - nie jest caly czarny , dostane potem górny grill taki sam papsujacy pod ten.?

pozdro

Opublikowano

Jak najbardziej ori zderzaczek. Kratki ma takie jakie powinien mieć, ale nie chromowane, tylko antracytowe i odbijają światło. Kupisz sobie grill później antracyt i będzie kpl jak ta lala :naughty::good:

Tylko jest jeden problem - CENA. ten zderzak stoi i stoi już chyba parę ładnych miesięcy... :gwizdanie:

Opublikowano

no ale oplaca sie o tak w serwisie ponad 3600zł nowy skompletowany a ten to tez w b.dobrym stanie jest :)) i ma wszystko jak bym kupił sam zderzak i go zaczał uzbrajac to sadze ze wyszło by mnie tak samo albo i drozej ;/ jutro go obczaje jak wyglada na real :) pozdroooos

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item610551810_audi_s4_8e_zderzak_przod.html#gallery

a ten zderzakus to jest ori od S4 ??? warto go zakupic ?? (ponoc jest caly z osprzetem) tylko przemalowac i zalozyc do fureczki ale ma grill jakis taki dziwny bo poziome kratki ma jakies chromowane - nie jest caly czarny , dostane potem górny grill taki sam papsujacy pod ten.?

pozdro

tak ten zderzak jest ORI S4 , grill dolny standardowy a wiec górny tez taki dostaniesz , tyle ze cena jest troszke z kosmosu :gwizdanie:

Opublikowano

a jak to jest z tylnim zderzakiem s4 ktory ma wyjscia po obu stronach na wydechy ??? co trzeba tu zrobic ??? czy nowy wydech kupic ktory leci na 2 strony??[br]Dopisany: 08 Maj 2009, 15:59_________________________________________________a co do tego zderzaka s4 - przód ----> ile za niego maxx mozna dac złotówek ????

Opublikowano

a jak to jest z tylnim zderzakiem s4 ktory ma wyjscia po obu stronach na wydechy ??? co trzeba tu zrobic ??? czy nowy wydech kupic ktory leci na 2 strony??[br]Dopisany: 08 Maj 2009, 15:59_________________________________________________a co do tego zderzaka s4 - przód ----> ile za niego maxx mozna dac złotówek ????

Tylni zderzak kupowałem ( do byłego B6 ) za 600 zł wchodzi idealnie , za środkowym tłumikiem wspawac sie trzeba i przejsc na drugą stronę , wszystko jest na forum w układzie wydechowym napisane :gwizdanie:

za ten przedni hmmmm 1,5-1,6 tyś :cool1:

Opublikowano

dzięki Cuber :)

pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wie ktoś może jaki numer z Etki ma zderzak (nie dokładka) S-line z dziurami pod spryskiwacze reflektorów ?

Opublikowano

Wie ktoś może jaki numer z Etki ma zderzak (nie dokładka) S-line z dziurami pod spryskiwacze reflektorów ?

283d8115c2c15c73m.jpg

b12a78cc16507ecam.jpg

666dc0e7fea980efm.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Spoiler pokrywy bagażnika - 160 PLN :gwizdanie:

+

Listwy drzwiowe - 120 PLN :dance2:

Pozostał do znalezienia najrzadziej występujący element czyli tylna dokładka S-line do benzyny :strzal:

Opublikowano

S-Line w dokładce na tył występował tylko w wariancie na 2 wydechy czy na 1 też (ta benzynka właśnie...)? Ostatnio śmigałem obok sedana oklejonego logiem, przód dokładka OK, listwy też ale dokładkę z tyłu miał dziwną... Bez profilu na wyloty, tylko kratki...

Opublikowano

ja sie spotkalem z dokladka na dwa wydechy do benzyny 1.8T i z dokladka bez dziur na wydech do diesla.jak narazie nie widzialem innej