Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ASO 1245 zł używki chociaż o nie ciężko 700zł :)

No właśnie tego się obawiałem...Dają rabaty :decayed:?

Opublikowano

W ASO 1245 zł używki chociaż o nie ciężko 700zł :)

No właśnie tego się obawiałem...Dają rabaty :decayed:?

To zależy ile części kupujesz w danym ASO i czy serwisujesz u nich samochód :> reszta % to znajomości :cool1:

Opublikowano
A może któryś z kolegów ma "kontakty" w ASO i może załatwić kilka kompletów? Chętni pewnie by się znaleźli....

bardzo dobry pomysł, kupno kilku kompletów listew zawsze, można by urwać więcej :good: :good:

Opublikowano
A może któryś z kolegów ma "kontakty" w ASO i może załatwić kilka kompletów? Chętni pewnie by się znaleźli....

bardzo dobry pomysł, kupno kilku kompletów listew zawsze, można by urwać więcej :good: :good:

Hmmm ciekaw jestem miny gościa w ASO "chcę zamówić 5 albo nie 10 kompletów listew bocznych do S4 " widok pewnie bezcenny :> a rabat WIELKI :naughty:

Opublikowano

Hmmm ciekaw jestem miny gościa w ASO "chcę zamówić 5 albo nie 10 kompletów listew bocznych do S4 " widok pewnie bezcenny :> a rabat WIELKI :naughty:

Możemy sprawdzić :tongue4: Kto chętny? Wpisywać się :wink4: to podjadę do ASO i zapytam o rabat...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie czy żeby założyć listwy dolne od Ski na drzwi trzeba wymieniać też progi jak niżej? chodzi mi o zdjęcie 4, 16, 17

http://www.fourtitude.com/gallery/gallery2.php?mode=album&album=/Features/Project%20Cars/Project%20A4%20Avant%201.8T/Part%20VIII%20-%20S4%20Body%20Kit/Installation#

Opublikowano

ja tam nie widzę żeby były wymienione progi, są po prostu ściągnięte. Nie trzeba wymieniać progów :wink4:

Opublikowano

Szybkie pytanie - mam A4 s-line z 2004 z dokladkami nie w kolor, kupilem cale zderzaki ultrasport przod tyl i mam zagryche: czy to sie zamontuje bez wiekszych problemow w miejsce obecnych? Jak z przeciwmgielnymi i dolnym grillem, podejdzie ten ktory mam teraz (kratki boczne mam). Bede wdzieczny za info, ew. namiar na kogos kto przechodzil ta operacje. Pozdro.

Opublikowano

Możemy sprawdzić :tongue4: Kto chętny? Wpisywać się :wink4: to podjadę do ASO i zapytam o rabat...

ASO Szewczyk Warszawa - komplet listew wg cennika 1310 zł, ale dostałem na dzień dobry 7% rabatu więc ostatecznie ok 1220 zł. Nie za tanio, ale mam nadzieję że wygląd mi to zrekompensuje - w piątek montaż :) :) :)

Opublikowano

Szybkie pytanie - mam A4 s-line z 2004 z dokladkami nie w kolor, kupilem cale zderzaki ultrasport przod tyl i mam zagryche: czy to sie zamontuje bez wiekszych problemow w miejsce obecnych? Jak z przeciwmgielnymi i dolnym grillem, podejdzie ten ktory mam teraz (kratki boczne mam). Bede wdzieczny za info, ew. namiar na kogos kto przechodzil ta operacje. Pozdro.

Przeciwmgielne pasują ze standarda do S-line, kratke środkową musisz kupić do S-line

Opublikowano

a czy jest jakaś strona z elementami od s4 lub s-line?

Opublikowano

Dzieki, a jak z montazem - trzeba rzezac?

Jeśli chcesz dokładać dokładkę do zwykłego zderzaka musisz go przerobić sam grill dolny o tym świadczy jest większy niż w standardzie :)

Opublikowano

Jeśli chcesz dokładać dokładkę do zwykłego zderzaka musisz go przerobić sam grill dolny o tym świadczy jest większy niż w standardzie :)

przecież napisał, że kupił całe zderzaki...[br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 20:31_________________________________________________

Plug&Play

Opublikowano

Witam

Jeśli ma ktoś do sprzedania kratki i dolny grill(srebrna obramówka) do s-line B6 to jestem zainteresowany zakupem oczywiście w zdrowej cenie:)

Opublikowano

Nie ten dział :wink4:

Opublikowano

a mam pytanie czy zderzak tylni z B6 jest taki sam jak z B7 oba mają oznaczenie 8E5?

Opublikowano

Niestety z B7 nie podchodzą do B6. Gdyby tak było to za zderzaki od S4 B6 nie krzyczeli by tak dużo, są podobne i jednocześciowe.

Opublikowano

prawie ich nie ma to jest najgorsze-pod sedan na dwa wydechy nie moge trafić!!!!

Opublikowano

prawie ich nie ma to jest najgorsze-pod sedan na dwa wydechy nie moge trafić!!!!

Prawie robi wielką różnicę... tak się akurat składa, że mam dokładkę S-line na dwa wydechy do sedana :gwizdanie: