Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wpisałem nr listwy od eSy ( 8E0-853-969-A-7DL ) i nic nie znaleziono

Wyszukując wpisujesz zazwyczaj 9 lub 10 znakowy numer bez spacji pomijając ostatnie litery oznaczające kolor lub rodzaj wykończenia w tym wypadku 7DL - kolor szary podkład

Ok, ale u Gajosa znalazł po takim symbolu :tongue4:

Opublikowano

Wpisz nr części bez spacji i znaków "-" i znajdzie - przed chwilą sprawdzałem i działa ;)

Opublikowano

i to są orginalne listwy?

Opublikowano

YES! [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 13:07_________________________________________________/OT

Nie ma ktoś na sprzedanie dokładki S-Line na dupkę do Avanta B6?

EOT/[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 15:30_________________________________________________

/OT

Dobra już nieaktualne, przed chwilą dorwałem na allegro - dzięki wrclaguna :wink4:

EOT/

Opublikowano

Witam

Chciałem sie spytać o kratki na halogeny do zderzaka s-line do B6 1.9 TDI AVB. Na forum piszecie ze do TDI potrzebne po obu stronach są te dziurkowane, a u mnie w zwykłym zderzaku dziurkowana jest tylko jedna po stronie kierowcy. CZy AWX ma dwa intercolery a AVB tylko jeden. czy może od strony pasażera mam błedną kratke?

Pozdrawiam

Opublikowano

Kazdy 1.9TDI ma 1 cooler [AVB/AWX/AVF], wiec potrzebujesz kratki dziurkowanej i niedziurkowana.

Opublikowano

O widzisz Fly, przypomniało mi się. Jak kupowałem kratki do frontu S-Line - zamówiłem model z dziurkami (tak jak polecaliście) na IC a dostałem zaślepiony po stronie halogenów. Sprawdziłem nr, niby wszystko się zgadza - teraz nie wiem czy już takich nie robią czy jak?

Jak sprzedawałem stock zderzak, dziwiłem się że jedną kratkę mam zaślepioną a drugą nie. Teraz już wiem o co kaman. To co teraz - mam sobie sam wyrezać dziurki czy można tak jeździć?

Opublikowano

ja kupiłme dwie na allegro i mam dwie z dziurami :)

Opublikowano

a jaki koszt jak byś mógł zdradzić?!

Ok. To dwa pytanka:

1) Czy te od S4 pasują też P&P do drzwi zwykłego B6?

2) Zamówiłem o takich symbolach:

8EO-853-969-A-7DL – Cover

8EO-853-970-A-7DL – Cover

8EO-853-959-A-7DL – Cover

8EO-853-960-A-7DL – Cover

Opisane były jako S4, ale teraz już sam nie wiem :confused4: Jaki symbol mają S4/S-line?

Pozdro

Tak, komplet ok 1240 pln w ASO z 7% rabatu.

a ile osób jest chętnych na cały komplet :) może zakup zbiorowy :gwizdanie:

Opublikowano

ja będę szukał na allegro, puki co budżet na nowe nie pozwala :beksa:

Opublikowano

No dobra ale można jeździć z zaślepioną kratką - są jakieś przeciwskazania? Bo jak tak to wyrezam sobie te dziurki...

Opublikowano

jezeli zaslepiona jest ta co nie doprowadza powietrza do coolera to jest ok

Opublikowano

Piotrek, obie są zaślepione - przy czym tylko po stronie halogenu. Nie wystarczy że druga połowa kratki ma dziurki?

skratki.jpg

Opublikowano

Ok. To dwa pytanka:

Opisane były jako S4, ale teraz już sam nie wiem :confused4: Jaki symbol mają S4/S-line?

Pozdro

Wszystko zależy czy uda się coś jeszcze wytargować... :mysli: Jakby coś, to jestem wstępnie zainteresowany.

Opublikowano

Ok. To dwa pytanka:

Pozdro

Wszystko zależy czy uda się coś jeszcze wytargować... :mysli: Jakby coś, to jestem wstępnie zainteresowany.

Ja już kupiłem - jutro montaż, a potem prezentacja niuńki :> :> :>

Opublikowano

Piotrek, obie są zaślepione - przy czym tylko po stronie halogenu. Nie wystarczy że druga połowa kratki ma dziurki?

skratki.jpg

takie maja być innych nie ma.-koło halogenu mają być zaślepione :)

Opublikowano

I wszystko jasne. Dzięki :good:

Opublikowano
Witam

Chciałem sie spytać o kratki na halogeny do zderzaka s-line do B6 1.9 TDI AVB. Na forum piszecie ze do TDI potrzebne po obu stronach są te dziurkowane, a u mnie w zwykłym zderzaku dziurkowana jest tylko jedna po stronie kierowcy. CZy AWX ma dwa intercolery a AVB tylko jeden. czy może od strony pasażera mam błedną kratke?

Pozdrawiam

W tym pytaniu mi chodziło,że cała zaślepka po stronie pasażera NIE jest dziurkowana a kierowcy zaślepiona po czesci halogenu a dziurkowana od wewnetrznej stronnnie zderzaka.

Opublikowano

Kurcze jednak są: (3) i (8) vs. (4) i (9)

kratki.JPG

Z Etki wynika że dla naszych 4 cylindrowych klekotów po stronie pasażera kratka ma być w połowie zaślepiona. Cała podziurkowana jest dla V6. Z kolei po stronie kierowcy wychodzi na to że ma być cała podziurkowana... No to mam źle :disgust:

Kolego kazuyaet - to znaczy że nie masz S-Line tylko serię. Pasażer = (2) a kierowca (6)? Ten wariant jest prawidłowy dla diesli i Twojego AVB :) Zanim wrzuciłem zderzak S-Line w standardzie miałem taki sam układ (wtedy jeszcze nie wiedziałem dlaczego :))

Opublikowano

Tak zgadza sie mam 2 i 6. Jak tu widze w przypadku s-line ,że kratki są dziurkowane na odwrót niż zwykłe.

Wiadomo, że biore 8 i np 3 jak bedzie powietrze wlatywało od ostrony pasażera to nie bedzie robic jakiś zawirowań. Jak wiadomo od stronu kierowcy uderza ono w intercooler a od strony pasażera w co bedzie.

Pozdrawiam