Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wiem,że to nie oryginalny produkt , ale za to w rozsądnej cenie - wiec jak wiadomo może być jakiś krzak.

Zastanawiam się jak jest z wykonaniem tego elelmentu i montażem go w/na aucie.

Może ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tym produktem? może montował ? Jak to jest wykonane? pasuje do kalpy? jak to wygląda w realu?

http://www.allegro.pl/item773266445_audi_a4_8e_b6_b7_avant_2001_2007.html

Będę wdzięczny za wszelkie opinie.

To samo , te same zdjęcia znalazłem na E-bay ale jak na złość gdzieś mi aukcja umkneła.

Opublikowano

mi tam MSD nie podobają i ceny też astronomiczne do s-line czy do S4 się nie umywa.

Opublikowano

Panowie wiem,że to nie oryginalny produkt , ale za to w rozsądnej cenie - wiec jak wiadomo może być jakiś krzak.

Zastanawiam się jak jest z wykonaniem tego elelmentu i montażem go w/na aucie.

Może ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tym produktem? może montował ? Jak to jest wykonane? pasuje do kalpy? jak to wygląda w realu?

http://www.allegro.pl/item773266445_audi_a4_8e_b6_b7_avant_2001_2007.html

Będę wdzięczny za wszelkie opinie.

To samo , te same zdjęcia znalazłem na E-bay ale jak na złość gdzieś mi aukcja umkneła.

Powiem szczerze, że sam się tym spoilerkom przyglądałem i na zdjęciach nie wyglądają najgorzej. Wypadało by napisać mail do sprzedającego i poprosić o dokładniejsze fotki.

Opublikowano

panowie chce zalozyc dokladke zderzaka S-line,na allegrro jest taka: czy to jest dokladkla S-line?

http://allegro.pl/item746618127.html

co jeszcze potrzebuje zeby zrobic S-line przod,napewno kratki do halogenow a co z kratka srodkowa? czy podejdzie mi ewentualnie ta oryginalna?

Opublikowano

panowie chce zalozyc dokladke zderzaka S-line,na allegrro jest taka: czy to jest dokladkla S-line?

http://allegro.pl/item746618127.html

co jeszcze potrzebuje zeby zrobic S-line przod,napewno kratki do halogenow a co z kratka srodkowa? czy podejdzie mi ewentualnie ta oryginalna?

Trochę dziwne te foty, ale to dokładka S-line. Kratki boczne potrzebujesz, halogeny zostaję te, które masz.

Grill też potrzebujesz. Zwykły nie pasi.

Opublikowano

Ts2kzWVS.jpg

tak wyglada aktualna dokladka z ktora kupilem moje b6 :confused4: z laminatu ogolnie shit bo jest za nisko moze 5 cm nad ziemia i jak jade po polsce i sa koleiny to :gwizdanie:

a kratke na allegro znajde czy w aso? wiem ze do halogenow sa w aso po ok 80 zl za sztuke a jak z cena z grill dolny ?

Opublikowano

Nie pamiętam ceny w ASO, ale w c**j droga.

Dlatego ja kupiłem kompletny zderzak z kratkami :punk:

Opublikowano

Ts2kzWVS.jpg

tak wyglada aktualna dokladka z ktora kupilem moje b6 :confused4: z laminatu ogolnie shit bo jest za nisko moze 5 cm nad ziemia i jak jade po polsce i sa koleiny to :gwizdanie:

a kratke na allegro znajde czy w aso? wiem ze do halogenow sa w aso po ok 80 zl za sztuke a jak z cena z grill dolny ?

najlepiej kupic kompletny zderzak S LINE ......kratka w ASO ponad 400 PLN....... a ALLEGRO szukac trzeba .."dzien w dzien" :gwizdanie:

Opublikowano

caly zderzak to ok 1200zl ?

Dokładnie tyle dałem za swój. Oczywiście ze wszystkimi kratkami.
Opublikowano

caly zderzak to ok 1200zl ?

a ten grill to jest zwylky ?

http://allegro.pl/item771097336_audi_a4_2000_2004_grill_dolny_zderzak.html

to jest od CABRIO :gwizdanie:

a tu masz od S LINE kratke(tak wyglada :tongue4:)

http://moto.allegro.pl/item777084630_audi_a4_b6_s_line_zderzak_przod.html

Opublikowano

Tak to wychodzi niestety:

ASO - kratki boczne + grill = ~630pln

Dokładka S-Line ~350pln + wysyłka

Rezanie zderzaka

Farba + malowanie

Podsumuj koszt :naughty: troszkę wychodzi jakby nie patrzył, dlatego ja kiszę u siebie obie dokładki, listwy oczne i komplet kratek i się nie mam kiedy wziąć za przeróbkę.

Jak na złość wszyscy solidni, niedrodzy lakiernicy są zajęci :confused4:

Opublikowano

jakby to wszystko zsumowac to rzeczywiscie sie nie oplaca tego kompletowac bo jak liczylem to wychodzi na to samo albo i wiecej :confused4: sprobuje zadzwonic jutro do tego goscia moze cos spusci :mysli: zderzak wyglada dobrze.

wrclaguna dzieki za link :good:

Opublikowano
CENA ZA PRAWA KRATKĘ!!!!!!!!!!!

cena za zderzak z kratkami,pod spryskiwacze- 1300zł

cena za zderzak z kratkami wersja bez spryskiwaczy-1200

:gwizdanie:

Opublikowano

Drogie te dziury :decayed:

Opublikowano

Kurde gdyby ktos mial zbedny tylni zdezak S4 do kombi z otworami na czujniki cofania albo dolna czesc s-line do 1.8T to prosze o kontakt. A moze ktos ma jakis namiar na sprzedawce?! Poszukiwane rowniez listwy boczne dolne S4 lub s-line.

Pozdrawiam

Hexx

Opublikowano

Kolega chromos z Warszawy ma do sprzedania tył od S4 z PDC - cena ok 1100zł (jest na allegro), w komplecie jeśli dobrze pamiętam są czujniki i wiązka.

Opublikowano

nie ma ktos gdzies dokładki tylnej s-line do TDI do avanta :)

bo tego mi brakuje :) do mojej furmanki