Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pasuje, trzeba rezac :gwizdanie:

Opublikowano

a czy belka (wzmocnienie) od zderzaka s4 pasuje do zderzaka a4 ?

Opublikowano

a czy belka (wzmocnienie) od zderzaka s4 pasuje do zderzaka a4 ?

Tak
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym jeszcze raz wrócić do spojlera klapy bagażnika w Avancie...

Przeglądam dziś ETKę i... jednak B6 i B7 miały swoje daszki S-Line:

8E9 827 933A w B6

8E9 827 933C w B7

To tak odnośnie wyjaśnienia bo pisałem wcześniej że w B6 była inna klapa - i tak jest tylko tyle że najprawdopodobniej od seryjnej różni się tylko bolcami mocującymi/centrującymi spojler. Tak więc można ją spokojnie zamocować na klej do szyb - pewnie będzie też dopasowana pod większe światełko stopu.

Cena obu części w ASO - identyczna :) 1500 zyli...[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 07:20_________________________________________________Targujcie się :)

http://moto.allegro.pl/item754033719_audi_a4_b6_s_line_zderzak_przod.html

Opublikowano

Ma ktoś może fotkę B6 z przodu ze standardowym zderzakiem, ale grillem w maske od s4 ? Chcialem zobaczyc jakby to wygladalo z niezmienionym dolnym grillem, bo nie moge nigdzie znalezc, a cos mi sie wydaje, ze wygladalo to bedzie tak sobie. ;(

Opublikowano

Ma ktoś może fotkę B6 z przodu ze standardowym zderzakiem, ale grillem w maske od s4 ? Chcialem zobaczyc jakby to wygladalo z niezmienionym dolnym grillem, bo nie moge nigdzie znalezc, a cos mi sie wydaje, ze wygladalo to bedzie tak sobie. ;(

Proszę bardzo

S4grillP1000709.jpg

Opublikowano

Prezes jak zwykle ma wszystko ;)

Ale faktycznie słabo to wygląda :no:

Opublikowano

Proszę bardzo

S4grillP1000709.jpg

Dzieki, w sumie nie wyglada to najgorzej. A moze masz jeszcze w opcji grilla ze srebrna ramka, a nie black ? Ramka black na czarnym samochodzie zaciemnia obraz :)

Opublikowano

Tak na szybko takie coś znalazłem

a11d5afcdc30199e.jpg

Opublikowano

Chrom madafaka :kox:

Opublikowano

Hehe ktoś łyknął :)

Opublikowano

Będzie będzie - środek jest ten sam.

Opublikowano

Pasować będzie ale środek B6 i B7 nie jest taki sam :cool1:

Opublikowano

Pasować będzie ale środek B6 i B7 nie jest taki sam :cool1:

Almost taki sam :naughty: Micro szczegółami się różni (kosmetyką) a Twoja to nawet kierownicą się nie różni :naughty:

Opublikowano

Panowie,

Niestety rozwalilem swoja B6 Avant zrobiona na S4 przod i tyl, ale zderzaki zostaly nietkniete, gdyby ktos mial smaka to zapraszam na priv ;)

pozdrawiam

Opublikowano

Oj znajdą się chętni :decayed:chromos dzięki za schowek - dziś dotarł, drzwiczki jednak troszkę podrapane ale jakoś przeżyję :good::wink4:

Ja też mam propozycję - dziś dostałem namiar na cały środek Recaro z B7 (czarny, pełna skóra - stan igła, zdjęta z rocznika 2006):

- fotele z pełną elektryką (lędzwia, grzane, pakiet oświetlenie, siatka z tyłu, szuflada pod fotelem)

- kanapa z podłokietnikiem (pakiet schowek, grzana)

- boczki (pakiet oświetlenie, wszystkie szyby elektryczne, rolety w tylnych drzwiach)

- podsufitka czarna (komplet z panelami, uchwytami, osłonami, wiązka, osłony słupków - do wyboru pod szyberdach lub bez)

- podłokietnik przód

To czego jeszcze nie wiem to czy boczek kierowcy ma panel pod alarm i memo (zdjęcia i więcej info będę miał jutro). W/w części są dla nadwozia Avant. Sam bym brał ale ja choruję na alcantarę - zostawiam więc Wam :decayed:

Cena: 5 tyś. Zainteresowanych proszę o kontakt - 603 301 180 :)

Sorry za OT ale myślę że taki rarytas możemy podpiąć do działu maniaków wnętrza ;)