Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest ok, a cena jest bardzo , bardzo atrakcyjna

cena jest jak najbardziej ok :decayed:

tylko ze gora nie jest s-line i z opisu wynika ze te części nie sa połączone ze soba

"Części nie klejone, nie uszkodzone, do trwałego połączenia ze sobą" dlatego jeszcze wisi na allegro :hi:

A czym sie rożni góra :gwizdanie: niczym tylko dól jest inny wycięcie zajmuje 5 min

Wyciąć to każdy potrafi i zamontować na stałe - a kup na allegro ori górę od S-Line :> Będziesz zuch :naughty::kox:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 14:34_________________________________________________Góra w sensie oczywiście wyciętych blaszaków w nakładce.

:cool1:
Opublikowano

niczym tylko dól jest inny wycięcie zajmuje 5 min

Nie przesadzajmy... jak ktos robi to pierwszy raz, a nawet drugi, czy trzeci, to przyciecie idealnie wszystkich elementow zderzaka to co najmniej pol godziny roboty.

Chyba, ze na odwal sie bez przymierzania dokladki do przycinanych elementow... :gwizdanie:

Opublikowano

Nie przesadzajmy... jak ktos robi to pierwszy raz, a nawet drugi, czy trzeci, to przyciecie idealnie wszystkich elementow zderzaka to co najmniej pol godziny roboty.

Chyba, ze na odwal sie bez przymierzania dokladki do przycinanych elementow... :gwizdanie:

oczywiście że w 5 min to niemożliwe :naughty: ale ... więcej zajmuje odkręcenie reflektorów
Opublikowano

oczywiście że w 5 min to niemożliwe :naughty: ale ... więcej zajmuje odkręcenie reflektorów

Mi już nie - robię oba w 3 min :polew: :polew: 11 postojówek w 2 miechy zrobiło ze mnie twardziela :kox::naughty:

A poważnie, to jak patrzę na ucięte blachy z tych allegrowych zderzaków, to wydaje mi się, że FLEX i jakieś 2 min roboty to ludziom zajmuje :hi:

Opublikowano

w ASO chyba tyle kosztują :mysli:

Opublikowano

w ASO po ok 400zl sztuka wiec za komplet ponad 1600zl :kwasny: tez sie czaje na takie listwy ale to chyba na wiosne :)

Opublikowano

ja w ASO płaciłem za tył od S4 jakies 240 zł szt a przó dkosztował chyba cos około 320 ale moge sie mylic :)

Opublikowano

ja w ASO płaciłem za tył od S4 jakies 240 zł szt a przó dkosztował chyba cos około 320 ale moge sie mylic :)

Tylko, ze to bylo dawno temu i ceny byly inne...

Opublikowano

w ASO po ok 400zl sztuka wiec za komplet ponad 1600zl :kwasny: tez sie czaje na takie listwy ale to chyba na wiosne :)

Cena w ASO to niecałe 1200zł :hi:

Opublikowano

- rabat ok 980 zł
Opublikowano

- rabat ok 980 zł

Jaki rabat? Czyli jednym słowem lepiej brać z ASO?

Opublikowano

Mam propozycję na deal wiązany :)

Chcę wyrezać u siebie PDC z przodu i nie za bardzo uśmiecha mi się ciachanie dziur w nakładce zderzaka - może dogadam się z kimś kto szuka kompletnego zderzaka S-Line w wariancie bez PDC - kupię zderzak oferowany tutaj http://moto.allegro.pl/item796613663_audi_a4_b6_s_line_zderzak_przod.html - podmienię na swoją nakładkę i puszczę dalej oczywiście taniej :)

Jeśli jest ktoś chętny - proszę o kontakt?

A może ktoś sprawdzał już w/w auckję i jest tam jakiś boniek którego się nie dopatrzyłem?

Opublikowano

napisz mi na PW cene :) ja mam sedana to nie ma roznicy jesli chodzi o przod ?? mi tam PC na przod nie potrzebny-to taka zabawka

co do listw progowych to S4 a S-line sie roznia w wygladzie ?

Opublikowano

co do listw progowych to S4 a S-line sie roznia w wygladzie ?

tak róźnią się :gwizdanie:

S4 bardziej "odstaja" niż S-line :gwizdanie:

s4vssline.jpg

Opublikowano

Zaczyna tu sie robic mlynek :)

Opublikowano

dzieki Cuber za fote :good: no to juz wiem ze bede bral S4 listwy :naughty: moze mi ktos wrzucic numery listw od S4 tak zebym sobie sprawdzil w ASO ? kolego Bart-S bylbys taki mily :>

Opublikowano

moze mi ktos wrzucic numery listw od S4 tak zebym sobie sprawdzil w ASO ?

8EO-853-969-A lewy-tył

8EO-853-970-A prawy-tył

8EO-853-959-A lewy-przód

8EO-853-960-A prawy-przód

7DL kolor szary

Opublikowano

dziekuje :hi:

wychodzi ze ok 330zl/szt tylne

400zl/szt przod

bez znizek

1460 za komplet