Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale za to pytałem w ASO o tylni zderzak od S4 koszt to 1846 zł na zamwówienie 10 dni ;( cena mnie troszke przybiła....

Niezla cena... ja za nowy zaplacilem 400.

Opublikowano

no ja też sadzy nie mam na klapie ale ciekawy byłem jak to jest z końcami na wprost. zadymi mi tylko jak mu mocno przypierpapier ale tylko na chwilę . a audi nie bez powodu wykręciło te końce w dizlu na dół :rolleyes:

Opublikowano

Michał Ty masz jasny kolor auta - masz jakąś sadzę po wyprostowaniu końcówek ??

Opublikowano

samochód musi zaje.. kopcić żeby się sadza osadziła na tylnej klapie, nie ma sie czego obawiac jezeli silnik jest w idealnym stanie

Opublikowano

Michał Ty masz jasny kolor auta - masz jakąś sadzę po wyprostowaniu końcówek ??

Niet, nic a nic. Moj nie kopci :P

Opublikowano

chlopaki a jakie koszty dokladki od s-line?

i czy grill seryjny bedzie pasowal?

i tak chce zmieniac ale jeszcze nie teraz.

Opublikowano

s line w serwisie 960 wraz ze zderzakiem , na allegro ze 250zł dół sam . mysle ze za 400zł mozna wyrwac całos wiecej bym nie dał. atrapa od s line nie pasuje do oryginału . ale nowa kosztuje 180zł a kratki boczne są po 90 zł wiec nie tak zle

Opublikowano

mówię tak o tej sadzy bo mam znajomka który ma ibi cupre zrobioną na 230 km i jemu po ostrej jeździe znać czarne na klapie :rolleyes: aha cupra tdi oczywiście

Opublikowano

Stary... ale 230PS to juz konkretne mody i pewnie tez konkretne dymienie przy pedale w podlodze :) Nie ma co porownywac.

Opublikowano

Flayer-ek ( kto kolwiek ) nie słyszałeś przypadkiem o zderzaku tylnim od S4 :tongue4:

Opublikowano

dymienie to normalna sprawa. ja mam tez chipa zamontowanego i jak mocne depcze to zaraz osmolona jest koncówka wydechu. ale to norma . no chyba ze komus ostro wali z rury to wtedy jest problem:):)

Opublikowano

Stary... ale 230PS to juz konkretne mody i pewnie tez konkretne dymienie przy pedale w podlodze :) Nie ma co porownywac.

no fakt kasę konkretną w nią władował ,robił wszystko u mastersa chyba , piękna jest i na sprzedaż będzie niedługo
Opublikowano

No wreszcie zderzaczek dotarł do mmnie po różnych "perypetiach", kolejne poszukiwania teraz tylnego.... jak by ktoś coś wiedział będe wdzięczny za info :notworthy:

Opublikowano

ja mam juz dokladke od sline wiec za szukanie czegos na tyl tez sie biore.

cuber jesli cos znajdziesz to pamietaj o innych:)

we dwoch powinno wyjsc taniej

Opublikowano

nono ten konkretnie wygląda :th:

Opublikowano

ja mam juz dokladke od sline wiec za szukanie czegos na tyl tez sie biore.

cuber jesli cos znajdziesz to pamietaj o innych:)

we dwoch powinno wyjsc taniej

Jak zamierzasz zrobic sobie przod s-line, a tyl S4 to... niezla komedia wyjdzie.

Opublikowano

malik zalozyl z przodu dokladke i z tylu nic i jakos komedia nie wyszla.

widzialem taka a3 i zle nie wyglada.

Opublikowano

malik ma przod od s-line'a, ale tyl serie. Laczyc zewnetrzny pakiet S4 z s-line'em to juz kogel-mogel, ale Twoj wybor.

Opublikowano

dzieki. oczywiscie wezme to pod uwage. chodzi o to ze od sline zbytnio mi nie podchodzi. kogel-mogel wyjdzie jesli oczywiscie bedziemy sie czepiec nazw a jak bedzie naprawde to nie wiem. ale komedia to raczej z tego nie wyniknie.