Flyer Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ale za to pytałem w ASO o tylni zderzak od S4 koszt to 1846 zł na zamwówienie 10 dni ;( cena mnie troszke przybiła.... Niezla cena... ja za nowy zaplacilem 400.
rzeźnik. Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 no ja też sadzy nie mam na klapie ale ciekawy byłem jak to jest z końcami na wprost. zadymi mi tylko jak mu mocno przypierpapier ale tylko na chwilę . a audi nie bez powodu wykręciło te końce w dizlu na dół
alvaro Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Michał Ty masz jasny kolor auta - masz jakąś sadzę po wyprostowaniu końcówek ??
kaj82 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Opublikowano 13 Stycznia 2008 samochód musi zaje.. kopcić żeby się sadza osadziła na tylnej klapie, nie ma sie czego obawiac jezeli silnik jest w idealnym stanie
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Michał Ty masz jasny kolor auta - masz jakąś sadzę po wyprostowaniu końcówek ?? Niet, nic a nic. Moj nie kopci
Gość juras Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 chlopaki a jakie koszty dokladki od s-line? i czy grill seryjny bedzie pasowal? i tak chce zmieniac ale jeszcze nie teraz.
kaczekmaster Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 s line w serwisie 960 wraz ze zderzakiem , na allegro ze 250zł dół sam . mysle ze za 400zł mozna wyrwac całos wiecej bym nie dał. atrapa od s line nie pasuje do oryginału . ale nowa kosztuje 180zł a kratki boczne są po 90 zł wiec nie tak zle
rzeźnik. Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 mówię tak o tej sadzy bo mam znajomka który ma ibi cupre zrobioną na 230 km i jemu po ostrej jeździe znać czarne na klapie aha cupra tdi oczywiście
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Stary... ale 230PS to juz konkretne mody i pewnie tez konkretne dymienie przy pedale w podlodze Nie ma co porownywac.
Cuber Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Flayer-ek ( kto kolwiek ) nie słyszałeś przypadkiem o zderzaku tylnim od S4
kaczekmaster Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 dymienie to normalna sprawa. ja mam tez chipa zamontowanego i jak mocne depcze to zaraz osmolona jest koncówka wydechu. ale to norma . no chyba ze komus ostro wali z rury to wtedy jest problem:)
rzeźnik. Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Stary... ale 230PS to juz konkretne mody i pewnie tez konkretne dymienie przy pedale w podlodze Nie ma co porownywac. no fakt kasę konkretną w nią władował ,robił wszystko u mastersa chyba , piękna jest i na sprzedaż będzie niedługo
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 No wreszcie zderzaczek dotarł do mmnie po różnych "perypetiach", kolejne poszukiwania teraz tylnego.... jak by ktoś coś wiedział będe wdzięczny za info
Gość juras Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja mam juz dokladke od sline wiec za szukanie czegos na tyl tez sie biore. cuber jesli cos znajdziesz to pamietaj o innych:) we dwoch powinno wyjsc taniej
Gość ZeeBee Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam, te zderzaki są konkretne może już widzieliście a jeśli nie to zobaczcie:http://www.hofele.com/design/en/Audi_A4_8E/audi_a4_b6_8e_car_body_rsa_light.html Pozdrawiam ZeeBee
Flyer Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 ja mam juz dokladke od sline wiec za szukanie czegos na tyl tez sie biore. cuber jesli cos znajdziesz to pamietaj o innych:) we dwoch powinno wyjsc taniej Jak zamierzasz zrobic sobie przod s-line, a tyl S4 to... niezla komedia wyjdzie.
Gość juras Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 malik zalozyl z przodu dokladke i z tylu nic i jakos komedia nie wyszla. widzialem taka a3 i zle nie wyglada.
Flyer Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 malik ma przod od s-line'a, ale tyl serie. Laczyc zewnetrzny pakiet S4 z s-line'em to juz kogel-mogel, ale Twoj wybor.
Gość juras Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 dzieki. oczywiscie wezme to pod uwage. chodzi o to ze od sline zbytnio mi nie podchodzi. kogel-mogel wyjdzie jesli oczywiscie bedziemy sie czepiec nazw a jak bedzie naprawde to nie wiem. ale komedia to raczej z tego nie wyniknie.
Rekomendowane odpowiedzi