andrzej104513 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 przypomnijcie mi na co przykleic ori lotke s line z avanta...? wiem, że na klej do szyb ale słyszałem, że lepsza jest jakas taśma? mówią o piankowej dwustronnej bodajże koło 2mm i żeby "była mocna", ale firmy żadnej Ci kolego nie powiem Witam, pany czy dokładka ms design przednia podejdzie do zwykłej góry ?
ucho.77 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Witam, pany czy dokładka ms design przednia podejdzie do zwykłej góry ? tak
kenzo30 Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Panowie mam ori. odpinany hak i chcę założyć tylny zderzak s-line ,czy nie będzie problemu z używaniem haka?i czy zderzak s-line jest niższy?
mirget Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Będzie haczyk działał ja nie mam problemu (mam wypinany) a zderzak nie jest niższy.
kenzo30 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 To super ze zderzak s-line nie koliduje z hakiem,teraz mogę zacząć poszukiwania zderzaka.
Kevin Bałazy Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Mam pytanko czy musze wymieniac caly zderzak czy da sie wymienic "dolna" czesc zderzaka. Mam cos takiego http://img39.otomoto.pl/images_otomotopl/824505013_4_1080x720_18-t-quattro-bex-215km-abt-najmocniejsza-w-pl-100-oryginal-s-line-osobowe.jpga zalezy mi na takim zderzaku https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e2/A4_B6_S-Line_Front.JPG
ucho.77 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Nie działa link Jeśli chcesz dół z sline do zwykłej góry dołożyć to da się,jest wątek http://a4-klub.pl/index.php?/topic/266366-docinanie-zwyklej-gory-zderzaka-przod-pod-dokladke-s-line/
hopek03 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 panowie czy w Avancie da się przełożyć samom dokładkę z standardowej na s-line góra zderzaka jest ta sama ?
ucho.77 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 panowie czy w Avancie da się przełożyć samom dokładkę z standardowej na s-line góra zderzaka jest ta sama ? Można,góra jest taka sama
3r4 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Szukałem ostatnio i nigdzie nie mogłem znaleźć... Pytanie jest takie - ktoś kiedyś polecał jakiegoś kolegę z forum, że sprzedaje przednie dokładki s-line i nie ma z nimi problemu ze spasowaniem itp.
ucho.77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Szukałem ostatnio i nigdzie nie mogłem znaleźć... Pytanie jest takie - ktoś kiedyś polecał jakiegoś kolegę z forum, że sprzedaje przednie dokładki s-line i nie ma z nimi problemu ze spasowaniem itp.Wandej to kiedyś miał
Enduro Grybów Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 panowie czy w Avancie da się przełożyć samom dokładkę z standardowej na s-line góra zderzaka jest ta sama ?Można,góra jest taka sama gora tylko z wygladu jest taka sama.gorna czesc zderzaka s-line ma inaczej stelaż pod dokładke dolną. trzeba to przerabiac. bezproblemowo nie podejdzie
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 panowie czy w Avancie da się przełożyć samom dokładkę z standardowej na s-line góra zderzaka jest ta sama ?Można,góra jest taka sama gora tylko z wygladu jest taka sama.gorna czesc zderzaka s-line ma inaczej stelaż pod dokładke dolną. trzeba to przerabiac. bezproblemowo nie podejdzie Nie wiez to nie pisz Góra jest taka sama,tylko trochę plastiku jest wycięte(przerabiałem ostatnio ori sline w pakiecie bida na ful przy użyciu standarda) obcięta jest ze stwndarda dolna część a donitowany jest stelaż pod sline Jest temat o przeróbce na forum Jeszcze dla informacji zderzak standardowy i sline kończy się na takiej samej wysokości od ziemi
Enduro Grybów Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 i o co sie burzysz?? temat przeglądałem. rozmawiałem z ludzmi którzy prabiali i osobiscie wolałem kupic cały oryginalny. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Znalezienie ful opcji graniczy z cudem wiem bo szukałem A znalezienie stelaża+dokładkę to żaden problem, do tego flex,wiertarka,nitownica + browar to max godzina roboty żeby mieć ful opcję. Wiec skończ że lepiej ori szukać Napisz do morsik26 to ci powie bo to oglądał
Enduro Grybów Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 jednak cuda sie zdarzają! i w takim razie nawet czesto. ponieważ tych zderzaków nawet na forum bylo kilka w ostatnim czasie. fakt ze trzeba słono zapłacic ale tak ja jak i spora grupa urzytkowników forum woli czesci całkowicie oryginalne. poza tym teraz widzę ze mówiliśmy o innych przeróbkach. Ty pod uwage wziołes wymiane calego dolnego stelaża, tak? ja mowiłem o wersji kiedy ludzie przerabiają swój stelaż do s-linowej dokładki co jest o wiele bardziej kłopotliwe. do tego trzeba kupic kratki gril i impreza tez wyjdzie pare złotych choc oczywiście nie tyle co cały zderzak w ładnym stanie. nie zmienia to faktu ze nie musisz pierwszym zdeniem wyzucac komus brak wiedzy. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Przerabiałem 7 aut ze zwykłego na sline bez dolnego stelaża, każda z osób jest zadowolona i wszysto wyszło ok Przerabiałem pakiet bieda sline na full Wiec nie twierdz że lepiej szukać ori. Za ful wersji wołają powyżej dwoch koła (wcale to nie są igły),mnie zderzak wyszedł 4,5stówki(dokładka,kratka C5,do tego kratki,ślizgi i spojlerki kół brałem w aso) Dla jasności dla mnie full to pdc i spryski a tych zderzaków nie ma Jeszcze jeśli chodzi o brak wiedzy który Ci zarzuciłem w tym temacie to powiedz Robiłeś taką przeróbkę? Widziałeś chociaż jak ktoś to robił? Jeśli nie to twój post jest kolejną pusta wypowiedzią która nic nie wnosi w temacie
Enduro Grybów Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 doslownie mistrz Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
felldn Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam, nie chce zakładać nowego tematu, więc pytam tu. Czy widział ktoś kiedys takie wloty zamiast kratki zwyklego zderzaka? To jakiś after market? Jak to sie nazywa? Jak tego szukać? Pozdrawiam
dekiel 13 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Djnjoy posty nabijasz czy na datę nie spojrzałeś? Odgrzałeś /jeśli w ogóle/ kotleta sprzed ponad 2 lat.
Rekomendowane odpowiedzi