Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mam pytanie Nie zna ktoś jakiegoś atrakcyjnego , sprawdzonego , fajnego i za przystępną cenę miejsca na spędzenie urlopu nad morzem? [admin]Po co używasz w tym dziale przedrostka [ALL] ? Czy Twoje zapytanie dotyczy jakiegoś modelu samochodu ?[/admin]
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja proponuję Chorwację -też nad morzem może nie nad naszym ale na 99% będzie taniej ja taką opcje wybrałem w tym roku.
HaVoK Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Mam ten sam dylemat co kolega kierownik... Szukam fajnego miejsca nad morzem gdzie można sobie spokojnie wypocząć. Tylko istotne dla mnie jest żeby nie było tłumów jak w Łebie Gdyby nie dziewczyny to nie byłoby gdzie palca wsadzić.
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ja lubie tu jeżdzic : http://www.jastarnia.com.pl/
dawkol-d1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Niechorze byłoby dobre, fajna miejscówka tak na uboczu trochę Nie ma tam tłumów jak w Kołobrzegu, Międzyzdrojach czy Trójmieście
tymonA4 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ustronie morskie sianożęty ja tam jestem co najmniej dwa razy do roku
Armi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nad polskie morze już bym nie pojechał. Drogo, brudno, kiepska pogoda. Za porównywalne pieniądze można wybrać się zagranicę. albo w Tatry
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a no właśnie problem polega na tym że urlop będzie w miarę krótki około tygodnia może kilka dni dłużej , dlatego chciałem jechać nad polskie morze
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a no właśnie problem polega na tym że urlop będzie w miarę krótki około tygodnia może kilka dni dłużej , dlatego chciałem jechać nad polskie morze Ja co roku jeżdżę do Władysławowa zresztą wiele osób z forum też fajnie jest jak dla mnie polecam.
Julo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja też polecam Chorwację - nie jedzie się wcale długo, koszt wychodzi tyle co w PL, albo i nawet taniej, a masz praktycznie 100% gwarancję ładnej pogody i z pewnością cieplejszej wody, nie mówiąc o widokach, nawet na autostradzie W zeszłym roku spałem w ciągu 2 tygodni w Malinskiej, Zadarze, Supetarze - wszędzie płaciliśmy 50 euro za noc, za cały apartament na 4 osoby (a do każdego weszłoby spokojnie 6). Jedyne co jest sporo droższe niż u nas to chyba tylko napoje gazowane.
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a no właśnie problem polega na tym że urlop będzie w miarę krótki około tygodnia może kilka dni dłużej , dlatego chciałem jechać nad polskie morze Ja co roku jeżdżę do Władysławowa zresztą wiele osób z forum też fajnie jest jak dla mnie polecam. a masz jakiś pensjonat zaufany ?
Rafal1988Lodz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Podepne sie do tematu polecam wladyslawowo. Jak ktos by mial jakies namiary na nocleg sprawdzony to prosze dac znac
bebe_19 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Niechorze byłoby dobre, fajna miejscówka tak na uboczu trochę Nie ma tam tłumów jak w Kołobrzegu, Międzyzdrojach czy Trójmieście Również polecam Niechorze, ja byłem tutaj: http://www.nadmorze.pl/senya/ super pokoje w stosunku do ceny.
Tzieland Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 www.domaro.pl ale nie wiem czy jeszcze są miejsca wolne pracowałem tam dwa lata temu, ceny 50-100 zł/noc (wtedy tak było), dobra warunki, w centrum miasta, 100 od Biedronki, 5 min do morza i promenady i ogólnie z mojego doświadczenia, a jeżdżę w tamte rejony od ponad 10 lat, to cały pas od Jastrzębiej Góry do Helu jest raczej skierowny do osób młodych, które lubią tłumy ludzi, imprezki, dziewczyny, itp., dla rodzin to nie jest dobre miejsce, na pewno nie w szczycie sezonu
Kimi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pobierowo, Pustkowo, Pogorzelica (wszystkie obok siebie, gmina Rewal, woj. zachodniopomorskie). Z naciskiem na Pobierowo
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 a masz jakiś pensjonat zaufany ? mam nawet kolega z forum ma kwatery napisz na Pw
insane_Infinity Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Pensjonat Moich Teściów !!POLECAM!! Cisza Spokój i można się dogadać !! www.podarkadami.mielno.pl
ROBERT Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja polecam - Karwia Mała , spokojna , cicha miejscowość z szeroką piaszczystą plażą
Rekomendowane odpowiedzi