Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Urlop nad Morzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, a byliście we Włoszech, mam zamiar jechać, ale tak właśnie wyszło, że wszystko na ostatnią chwilę i z mojego biura podróży już nie ma miejsc, a jak są to bardzo daleko miejscowość leży. Moje pytanie brzmi, czy macie jakieś ciekawe miejsce we Włoszech i czy znacie jakieś dobre biuro podróży (dużo się słyszy o tych lipach jakie niestety jeszcze funkcjonują w Polsce...).

Z góry dzięki za odp. i przepraszam za OT :).

A co do wątku. Osobiście polecam Pogorzelice, Pobierowo. Jest tam naprawdę ładnie i nie ma tam takiego zgiełku jak w 3mieście.

Opublikowano

biuro to alfa star- już 3 razy z nimi byłęm a teraz TUI mnie na wakacje wysyła

Opublikowano

Z tego co czytam o alfa star to dobre biuro to to nie jest... :gwizdanie:

Właśnie z TUI szukałem.

Opublikowano

Z tego co czytam o alfa star to dobre biuro to to nie jest... :gwizdanie:

Właśnie z TUI szukałem.

eee ja bym zadowolony :> ale ja na wakacjach tylko muszę ieć bar długo otwarty :kox:
Opublikowano

Kierownik odezwij się do mnie na gadu, mam coś dla Ciebie tylko muszę poznać termin

Opublikowano

a co powiesz na Kołobrzeg i okolice: Grzybowo, Dzwirzyno ; mimo że jestem z KG to raczej odradzam wybór mojego miasta na urlop w tym roku chyba że lubisz godzinami stać w korkach, same remonty dróg i budowa obwodnicy miasta

a myślałeś o Mielnie lub Dziwnowie?

Opublikowano

pogoda coraz lepsza zblizaja sie wakacje wiec czas pomyslec o wypoczynku. tylko nasze polskie morze. tylko NIECHORZE!!!

Opublikowano

zaczne od zachodu:

Dąbki

Darłowko

Jarosławiec

Ustka.... jak chcesz spokoju odpada

Orzechowo

Poddąbie

Dębina

Rowy

kazde z tych miejscowosci ma niezapomniany urok i klimat

Opublikowano

wiekszosc tych miejscowosci co wymieniłes to bardzo spokojne. w Rewalu jest ciekawie. ale i tak w Niechorzu lepiej pod kazdym wzgledem. :good:

Opublikowano

Polecam Chorwację morze i góry w jednym.

Opublikowano

jadę za miesiąc :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

i kamienie na plazy :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

No i u mnie zapadła decyzja na wyjazd do Chorwacji ;) Trochę strach przed trasą bo 1,5K km robi swoje ale jakoś to będzie :tongue4:

Opublikowano

No i u mnie zapadła decyzja na wyjazd do Chorwacji ;) Trochę strach przed trasą bo 1,5K km robi swoje ale jakoś to będzie :tongue4:

Dont panic!

Ustal sobie tylko dobrze punkty orientacyjne i przejedziesz bez mapy nawet. Nie próbuj oszczędzać na płatnej autostradzie w Słowenii, bo możesz zjechać w pola ...

Opublikowano

Panowie, a byliście we Włoszech, mam zamiar jechać, ale tak właśnie wyszło, że wszystko na ostatnią chwilę i z mojego biura podróży już nie ma miejsc, a jak są to bardzo daleko miejscowość leży. Moje pytanie brzmi, czy macie jakieś ciekawe miejsce we Włoszech i czy znacie jakieś dobre biuro podróży (dużo się słyszy o tych lipach jakie niestety jeszcze funkcjonują w Polsce...).

Z góry dzięki za odp. i przepraszam za OT :).

A co do wątku. Osobiście polecam Pogorzelice, Pobierowo. Jest tam naprawdę ładnie i nie ma tam takiego zgiełku jak w 3mieście.

Bylismy na kołach w Bibione, region Venezia. Trasa super i można pognać :D Morze rewelacja, wynajmowaliśmy domek z basenem z agencji na stronie ---http://www.holiday-home.org/pl/ .Domek miał wspólny basen ponieważ w pobliżu stało kilka domków. Pomimo to nie było tłoku w basenie :) Miejscowość wypoczynkowa, można spokojnie się wyżywić na miejscu albo samemu zabrać ze sobą cosik i sobie gotować. Blisko do Venezii. Jest mnóstwo opcji zakwaterowania i cen. Polecam brać klimatyzacje w opcji :) Znajomi mieszkali w blokowcu i spali na zewnątrz bo w środku się nie dało wytrzymać.

Opublikowano

Ja proponuję Chorwację -też nad morzem może nie nad naszym ale na 99% będzie taniej :good: ja taką opcje wybrałem w tym roku.

Taniej to raczej nie będzie no chyba, że żarcie z PL bierzesz i nic tam nie kupujesz. Ale pogoda prawie gwarantowana.

Opublikowano

Omijaj Mielno :thumbdown:

Spęd w h*j :disgust:

Opublikowano

Omijaj Mielno :thumbdown:

Spęd w h*** :disgust:

coraz mniej ludzi tam jezdzi wlasnie ze wzgledu na tlok

Opublikowano

tak jak masz w opisie - wchodzisz w szczegóły pt. ceny/dostepność tam wybierasz sobie okres jaki cie interesuje od-do i obok masz wyswietlona później cene za obiekt- czyli domek na wybrany okres. Doczytaj o innych opłatach- zwykle kaucja którą pozniej zwracaja w dniu wyjazdu

http://www.holiday-home.org/pl/portaldata/1/frame.aspx?tabid=132&LANG=4&Suchen=Suchen&mod=lbfh&NFS=checked&ANR=&LAN=HR&RG=72&ORT=1615&smid=2&STR=300[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 09:59_________________________________________________tu strona innej sprawdzonej agencji we Włoszech ---http://www.agenziamc.com/index.aspx