Tzieland Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 bardzo przydatne stronki mam nadzieję, że skorzystam z tej pierwszej
musti Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a masz jakiś pensjonat zaufany ? Doszło PW ? dzwoniłeś pytałeś ?
soolek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Panowie, a ja jadę z małym dzieciakem (8 miesięcy), czyli raczej spokojnie, tłok nie wskazany. Jak ktoś ma jakieś sprawdzone namiary w okolicach od Władka do Helu do poproszę (tylko ten rejon). Musti, podrzuć namiary na PW i najlepiej jakiegoś linka - no, chyba że to miejsce dla Młodyc, Spragnionych itd.
Tzieland Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 @soolek: od Władka do Helu to tylko tłok wiem, bo rodzina ma tam pensjonat i jeżdżę tam parę razy do roku od ponad 15 lat i z roku na rok więcej bydła ja ostatnio odwiedziłem Żarnowiec i na pewno jeszcze tam pojadę w tym roku na urlop
soolek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Wiem, że może być tłok, ale siła wyższa - znajomi mają darmowy pobyt w Jastarni, a potem do nas dobijają, więc musi być blisko. Poza tym szukam blisko plaży, żeby było w razie potrzeby blisko do domu, no i żeby samochodu codziennie nei ciągać.
zib0l Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 koledzy wybieram sie w tym roku do Mielna, trasa bedzie Tychy k/Katowic - Mielno, ktora droga najlepiej jechac? czytalem info na interi ze masa rozkopanych drog i wielkie korki w tym roku maja byc:P 1. przez Lodz odwodnica Warszawy 2. leciec na Wroclaw a4 i na Zielona gore 3. leciec na Wroclaw przez niemcy pozdrawiam i zycze milego wypoczynku w wakacje
Magdalenah Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 koledzy wybieram sie w tym roku do Mielna, trasa bedzie Tychy k/Katowic - Mielno, ktora droga najlepiej jechac? czytalem info na interi ze masa rozkopanych drog i wielkie korki w tym roku maja byc:P 1. przez Lodz odwodnica Warszawy 2. leciec na Wroclaw a4 i na Zielona gore 3. leciec na Wroclaw przez niemcy pozdrawiam i zycze milego wypoczynku w wakacje Lodz to jak cie moge ale za Łodzia a konkretnie przed Łęczycą brak asfaltu na A1- jazda koszmarrrrr
Dev Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 koledzy wybieram sie w tym roku do Mielna, trasa bedzie Tychy k/Katowic - Mielno, ktora droga najlepiej jechac? czytalem info na interi ze masa rozkopanych drog i wielkie korki w tym roku maja byc:P 1. przez Lodz odwodnica Warszawy 2. leciec na Wroclaw a4 i na Zielona gore 3. leciec na Wroclaw przez niemcy pozdrawiam i zycze milego wypoczynku w wakacje jedz na Poznan - Piła w Białym Borze skrecasz na Koszalin w lewo
Koczis Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Może macie jakieś namiary bliżej Władka, a dokładnie na lewo od, bo jadę z córeczką, która nie przepada za dalekimi wyjazdami i zachodnie wybrzeże odpada Raczej cicha okolica, ale atrakcje dla dzieci mile widziane. Dzięki za pomoc.
zgredek27 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 To gdzie nad morze w koncu ? Zawsze atakowalem okolice Ustki, moze teraz czas na cos innego
krzysiek23 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 koledzy wybieram sie w tym roku do Mielna, trasa bedzie Tychy k/Katowic - Mielno, ktora droga najlepiej jechac? czytalem info na interi ze masa rozkopanych drog i wielkie korki w tym roku maja byc:P 1. przez Lodz odwodnica Warszawy 2. leciec na Wroclaw a4 i na Zielona gore 3. leciec na Wroclaw przez niemcy pozdrawiam i zycze milego wypoczynku w wakacje jedz na Poznan - Piła w Białym Borze skrecasz na Koszalin w lewo w koszalinie najlepiej odbic na szczecin,wyjechac z miasta i zaraz za znakiem skrecic w prawo i pogonic przez 3 male wioski....poniewaz jesli bedziesz gonil w weekend to na bank koszalin bedzie zakorkowany az do mielna,a tak jadac przez te wiochy wyjedziesz ok.2km od mielna......
Tzieland Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 może ktoś wpadnie do mnie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=205717.0 tanio nie jest ale to normalna cena jak na środek sezonu w J. Górze
pokson Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Koledzy, mam ogromny probem, mianowicie chcemy z narzeczoną wylecieć na wakacje gdzieś nad morze. Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Nigdy wcześniej nie lataliśmy za granice nad morze. I teraz prośba do was, gdzie najlepiej sie wybrać? Grecja, Tunezja, Turcja, Francja, Włochy? Może jakieś konkretne miasto?
alpin Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Koledzy, mam ogromny probem, mianowicie chcemy z narzeczoną wylecieć na wakacje gdzieś nad morze. Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Nigdy wcześniej nie lataliśmy za granice nad morze. I teraz prośba do was, gdzie najlepiej sie wybrać? Grecja, Tunezja, Turcja, Francja, Włochy? Może jakieś konkretne miasto? Dla mnie Turcja jest super szczególnie od strony morza Egejskiego, tam wieje cały czas chłodny wiaterek Rodos też super, puste plaże woda kryształ ale troszke grzeje.
zib0l Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Koledzy, mam ogromny probem, mianowicie chcemy z narzeczoną wylecieć na wakacje gdzieś nad morze. Będzie to nasz pierwszy wyjazd. Nigdy wcześniej nie lataliśmy za granice nad morze. I teraz prośba do was, gdzie najlepiej sie wybrać? Grecja, Tunezja, Turcja, Francja, Włochy? Może jakieś konkretne miasto? Dla mnie Turcja jest super szczególnie od strony morza Egejskiego, tam wieje cały czas chłodny wiaterek Rodos też super, puste plaże woda kryształ ale troszke grzeje. Bylem w Grecji, IXI - Hotel Mareblue Cosmopolitan Beach Resort w sierpniu na tygodniu poslubnym, ciepło jest ale jest i wiaterek, plaza super,morze itd.
pokson Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 A wiecie może jak tam w grecji teraz jest? Chodzi mi o te ich problemy. Czy to jakoś się odbija na turystach?
zib0l Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 A wiecie może jak tam w grecji teraz jest? Chodzi mi o te ich problemy. Czy to jakoś się odbija na turystach? Z czego mi wiadomo i mowili w tv to niema co sie martwic, to sa wyspy ktore zyja glownie z turystyki, wiec nie bedą sami sobie noza wbijac,
tymonA4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja tylko sianki i ustroń na zmianę jadę 11-stką
Rekomendowane odpowiedzi