KANAL Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam. Temat mnie zaniepokoił, kolega kyluck skrzynke ma zasypana PW i nie mozna wyslac do niego wiadomosci. Napisalem na GG i kolega poprosił mnie żebym założył temat. Podobno miał jakieś problemy, zarówno On jak i wykonawca choinek. Choinki już są i zaraz po świętach mają być wysłane. Mówi że temat jest już ogarnięty i wszystko jest już na dobrej drodze. Nie wiem czy ten temat może tutaj wisieć ale postanowiłem koledze pomóc - jeśli nie wkręca to trzeba kolegów, koleżanki uspokoić bo temat umarł a ludzie pieniążki wpłacili. LISTA OSÓB KTÓRA WPŁACIŁA 'KOLEDZE' KYLUCK PIENIADZE ZA CHOINKI: KANAL - 22zl Siwydym2-22 zł Matius 18zł novwy - 22zł
KANAL Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2011 a to sam nie może wyjaśnić?? Ja ten temat zalozylem w dziale sprzedam - on podobno nie moze tam tematow zakladac - tutaj mogl sam wyjasnic i tak by wypadalo. Czekamy do konca tygodnia i w razie problemow dalej bede cisnal temat to zalezy mi na tych choinkach bardziej niz na tej kasie.
mario-z Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 To dobrze ze coś ruszyło tak jak kolega mówi czekamy do końca tygodnia. Zawsze może coś wypaść, ale wystarczyło poinformować trochę szybciej ze sa problemy
kyluck Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam i przepraszam wszystkich za opóźnienie i odnośnie wysłania zapachów. Wyszło tak że reszte zapachów odebrałem dopiero wczoraj i ja też wcześniej nie mogłem działać z powodu innych problemów. Już jest wszystko na dobrej drodze... Nikomu żadne pięniążki nie przepadną... Może sie zawiedliście na mnie ale dokończe co zacząłem... Przepraszam i Pozdrawiam Wszystkich Z A4 klub:)
Rafi78 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 przeprosiny przyjęte(ale bodaj kwiaty by się przydały )a teraz czekamy na zapachy
Obsession Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no już mi się gorąco robiło... to czekamy na pachnidełka
Adriano007 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No to i ja jestem spokojniejszy :gwizdanie:.
Rafi78 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 ciekawe jak długa lista jest tych "spokojnych" bez zapachów :mysli:panowie odzywać się bo coś mi się zdaje że chętnych więcej było:gwizdanie:
Obsession Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 kyluck jak rozpoczniesz wysyłkę to napisz tutaj, że coś ruszyło
zgredek27 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To kiedy mozna sie tego spodziewac?
KANAL Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 W święta rozmawiałem z kolegą to mówił, że adresuje paczki i pakuje. Wychodziło by na to że wczoraj powinien wysłać. Więc do końca tygodnia u niektórych powinny być. Ja na to liczę - tym bardziej że przedstawiałem mu się z imienia i nazwiska i twierdził, że moją paczkę pamięta.
Mariusz90r Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dobrze że wszystko się wyjaśniło i zapachy jednak będą. Czekamy
radek79 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No dobrze, że coś ruszyło .. Czekamy..
MATIUS Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Też czekam kolego na zapachy 20.04.2011 zrobiłem przelew wiem że święta itp itd ale zaczynam się martwić...
Rafi78 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Co to za choinki ? miały być w kształcie karty bankomatowej kolru czarne z lodo audi ew. logo forum sam już się pogubiłem (zapach ponoć ori Wanderbauma jak w choinkach)3 zapachy do wyboru, był gdzieś wzór na forum ale wątek dziwnie zniknął :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Co to za choinki ? żywe w doniczkach na Boże Narodzenie...
Rekomendowane odpowiedzi