Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

I Twoja A4 może być największym brudasem tej zimy - KONKURS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam na razie fele uj...ne ostro,wiec jeszcze sie wstrzymam... :wink4:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 23:15_________________________________________________...ja sie zastanawiam,czy nie zaczac parkowac pod jakims drzewkiem,ze dwa gowna ptasie jeszcze dorzuce,jako bonus-a dalej nikt nie okreslil ,co ze srodkiem,ja apeluje do wszystkich bioracych udzial w konkursie,by i srodek ,a nawet bagaznik podpiac do konkursu...ujebane po lusterka auta byly zeszlej zimy-dodajmy cos extra...

Opublikowano

nie no środek nie bo to o Nas świadczy... :gwizdanie:

Opublikowano

...srodek,mam na mysli np.po jakiejs trasie-jak wyglada w srodku,a nie ketchup,czy majonez na tapicerce i bloto na zegarach... :wink4:

jarko,a propos-masz dzieci? jesli tak ,powinienes wiedziec do czego zmierzam,a jesli jeszcze nie-to ci przyblize,na co stac moich brzdacow...jadac z nimi w trase,a po przyjezdzie do domu z tylu wywalam dwie reklamowki opakowan po batonikach i ciastkach,jakichs kanapkach,jakies polamane zabawki z MCdonalda,jakies cukierki,pudelka po tiktakach,puste butelki po napojach,gazetki reklamowe zony z 5 sklepow,puszki po redbulach(te akurat sa moje i zawsze kolekcjonuje je w kieszeniach na drzwiach)-odkurzanie auta po takiej dluzszej trasie zajmuje mi jakies pol godziny-czasem zdarzylo mi sie warczec na nich,bo jedzac cos uciapali tapicere-ale co zrobie,przecierz to moje dzieci i sam im to kupuje,bo nie bede wychodzil z nimi z auta ,za kazdym razem,gdy chca jesc,czy pic...ale to,to jest nic w porownaniu z naszymi autami,ktorymi jezdzimy do pracy,a ze pracuje w firmie,ktora zajmuje sie budownictwem od podstawy do wykonczenia-wyobraz sobie ,jak wyglada van po tygodniu pracy... :wink4:

Opublikowano

hehe, mam córkę, ale póki co jest jeszcze za mała na mcdonalda :tongue4:

szanse więc są nie równe :wink4:

Opublikowano

szanse więc są nie równe

...pozyjemy...zobaczymy-szanse sie wyrownaja... :wink4:

Opublikowano

hehe, mam córkę, ale póki co jest jeszcze za mała na mcdonalda :tongue4:

szanse więc są nie równe :wink4:

Może w takim razie przynajmniej wali w majtki :polew: :polew:

u mnie po trasie dochodzą jeszcze butelki z siuśkami ...ale tego nie będe w środku rozlwał :polew: :polew:

Opublikowano

u mnie po trasie dochodzą jeszcze butelki z siuśkami ...ale tego nie będe w środku rozlwał :polew: :polew:

Miętczak :decayed:

Opublikowano

Miętczak :decayed:

:polew: :polew: :polew:

...u mnie zabezpieczenie pelne-przed wyjsciem obowiazkowo do lazienki,a w trasie-wiadomo,ze roznie bywa,ale przewaznie atakuje jakies CPNy,lub przydrozne knajpki,no ewentualnie jakis parking i drzewko...

Opublikowano

No to i ja zarzuce coś od siebie :kox:

c1b4a87b3a6aa714med.jpg

b6227af15fa503cbmed.jpg

b3296e80836189d3med.jpg

I to tylko po kilku dniach jazdy :decayed: Ale po kilku następnych .. Myju myju :naughty:

f328d085d0002968med.jpg

Opublikowano

musze przyznac ze nie zle, ale to wszystko jest nie fair, dobrze wiadomo ze np kolory srebrny szary - na nich nie widac brudu a na takim perla czarny to wyjedzie z myjni i ma dupe ubrudzona... :disgust:

Opublikowano

Jak wy to robicie, a raczej gdzie jeździcie, że samochody macie takie usyfione :blink:

Nasze a4 nie było myte od sierpnia i się chowa przy tych a4 z fotek :mysli:

Opublikowano

Nasze a4 nie było myte od sierpnia i się chowa przy tych a4 z fotek :mysli:

Od sierpnia?? :shocked: Widocznie auto wcale nie jeździ, a jeśli już to 50km/h. Poza tym brud po jakimś czasie sam odpada. :decayed:

gelon, przyjedź kiedyś na spota tym brudasem.. :wink4::decayed:

Opublikowano

Od sierpnia, ale rzeczywiście za dużo to się nie jeździ. Może przyzwyczaiłem się do tego brudu i na waszych fotkach gorzej wyglądają, poza tym śnieg i deszcz jakoś tam wypłukują błoto itp. :wink4:

p.s.

Ale po jednej trasie lampy były tak uje**ne, że w nocy po wyjechaniu z miasta mieliśmy wrażenie, że światła padły- m.in. przejazd przez DK3 na odcinku gdzie co chwilę są wyjazdy z budowy S3 (jechaliśmy pomiędzy dwiema ciężarówkami).

Opublikowano
gelon, przyjedź kiedyś na spota tym brudasem.. :wink4::decayed:

Kiedyś podlece,myśle ze bardziej po nowym roku bo chwilowo eS ma mały pit stop :gwizdanie:

Opublikowano

no ja juz zaczynam kolekcjonowac brud :P dzis troche wilgotno jest wiec sie będzi eprzyklejał :P

Opublikowano

gelon

oooo kolego ...rasowa obora :oklaski: :good::naughty:

Opublikowano

gelon

oooo kolego ...rasowa obora :oklaski: :good::naughty:

o kurde wczesniej nie zobaczyłem :) no prosze postarałeś sie :P

Opublikowano

Pany, dziś ładna pogoda więc zrobię na złość i podjadę na myjnię. Niestety te rozmazane szyby przez faceta z Orlenu nie dają mi spać. :decayed:

Opublikowano

Pany, dziś ładna pogoda więc zrobię na złość i podjadę na myjnię. Niestety te rozmazane szyby przez faceta z Orlenu nie dają mi spać. :decayed:

Szkoda ..słoneczko to ładnie brud podsusza :kox:

Opublikowano

Szkoda ..słoneczko to ładnie brud podsusza :kox:

No tak, ale mój brud nie jest ładny. Mam wypalcowane auto. Poza tym te rozmazane szyby.. coś okropnego. :decayed: