szymas Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 witam , po kodach dowiedziałem sie ze mam 8 głosników ale niewiem gdzie ? 4 są w dzwiach przednicz , 2 w półce a 2 pozostałe gdzie? w dzwiach tylnich niema zadnych siatek i itp. [prosze nazwac temat poprawnie bo powedruje do kosza] - schiller
jocker01 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 czesc, mialem ten sam dylemat, i nie udalo mi sie znalesc tych dodatkowych 2 , czekaj chyba wiem, tylne glosniki seryjne firmy nokia, sa dwutonowe, wysokotonowe gwizdki sa przykrecone do glownego glosnika! to chyba sa te dwa brakujace glosniki Pozdrawiam Jocker01
czarnyGT Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 czesc, mialem ten sam dylemat, i nie udalo mi sie znalesc tych dodatkowych 2 , czekaj chyba wiem, tylne glosniki seryjne firmy nokia, sa dwutonowe, wysokotonowe gwizdki sa przykrecone do glownego glosnika! to chyba sa te dwa brakujace glosniki Pozdrawiam Jocker01 Tak ,głośniki w tylnej półce są 2-drożne...
dark79 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 ale zaliczane jako jeden glosnik a nie dwa osobne
wojscan1989 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 wiem że to troche nie na temat..ale nie moge nigdzie tego znaleść...jak wyjąć tylne głośniki??chciałbym je wymienić a nie mam pojęcia jak je wyciągnąć prosze o pomoc
schiller Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 wiem że to troche nie na temat..ale nie moge nigdzie tego znaleść...jak wyjąć tylne głośniki??chciałbym je wymienić a nie mam pojęcia jak je wyciągnąć prosze o pomoc spróbuj tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21047.0
Rekomendowane odpowiedzi