Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Olej MOTUL- oryginał i podróbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalewam MOTULa od TOMa77 i jest super :cool1:

Opublikowano

i ile za taka banieczke dales ?;]

Oliwa 5L - 130 zł

powietrze masz po 48zł MANN , kabina węglowa Bosch (wychodzi korzystniej od MANNa) 58zł i paliwka 70zł MANN, przy tych 4 filtrach i oleju , kuriera po wpłacie masz gratis u Dzika :)

czyli ja za wszystko zapłaciłem 328 zł

nie zdążyłem dobrze kasiory wysłać to już paczkę miałem w domu

gorąco polecam tego Dzika hehe

[br]Dopisany: 29-04-2011, 23:48:44_________________________________________________tak jak kolega wyżej jak kupic olej to Tylko albo Dzik albo TOM77 posostaje kwestia wyboru ale z tego co patrzyłem Dzik ma lekko korzystniejsze cenę

Opublikowano

TOM77 też ma fajne ceny ( i oczywiście towar jest "ORI" ) :wink4:

I sorki za :ot::wink4:

Opublikowano

robicie offtopic

Opublikowano
  • Autor

z doświadczenia wiem, że Dzik zrobi korzystniejszą cenę. koniec :offtopic:

Opublikowano

Kurde panowie to teraz mi nabiliście ćwieka.

Mam zalanego motula 8100 xcess kupionego trochę ponad roku temu od kolegów z forum (był jakiś zakup grupowy i ktoś się wycofał), właśnie będę go wymieniał i kupiłem nowy z pewnego źródła.

I teraz ten stary to w ogóle ma inną nalepkę z tyłu - tylko po niemiecku, z przodu identyczna jak ta z tego nowego. Ale kolor ma za to inny - ciemniejszy tak jak ten niby fake ! Ale czy to fake ? Z tego co pamiętam koledzy kupowali je od jakiegoś sprawdzonego forumowicza i był ściągany z zagranicy :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Kurde panowie to teraz mi nabiliście ćwieka.

Mam zalanego motula 8100 xcess kupionego trochę ponad roku temu od kolegów z forum (był jakiś zakup grupowy i ktoś się wycofał), właśnie będę go wymieniał i kupiłem nowy z pewnego źródła.

I teraz ten stary to w ogóle ma inną nalepkę z tyłu - tylko po niemiecku, z przodu identyczna jak ta z tego nowego. Ale kolor ma za to inny - ciemniejszy tak jak ten niby fake ! Ale czy to fake ? Z tego co pamiętam koledzy kupowali je od jakiegoś sprawdzonego forumowicza i był ściągany z zagranicy :mysli:

cięzko stwierdzic. Niemiecki Motul na bank ma pojedyncza nalepke z tyłu w jez. niemieckim.

Opublikowano

Z ciekawości sprawdzałem w sklepach Motula 5W30 504/507 i nigdzie nie znalazłem z podwójną nalepką z tyłu,kupuję w pewnym sklepie w Krakowie i też jest pojedyncza nalepka a dla żony biorę X-cess 5W40 i jest podwójna.

Opublikowano

Tak dla porównania , ja mam już kilka ( pustych ) butelek 5 litrowych MOTUL'a SPECIFIC 505.01 zakupionych u TOM77 i wszystkie mają podwójne naklejki z tyłu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Z ciekawości sprawdzałem w sklepach Motula 5W30 504/507 i nigdzie nie znalazłem z podwójną nalepką z tyłu,kupuję w pewnym sklepie w Krakowie i też jest pojedyncza nalepka a dla żony biorę X-cess 5W40 i jest podwójna.

rozmawiamy o podwójnej nalepce z tylu w X-cessie. w innych moze jej nie byc np w X-cleanie

Opublikowano

Ale podrabiać mogą wszystkie przecież.

Opublikowano

rozmawiamy o podwójnej nalepce z tylu w X-cessie. w innych moze jej nie byc np w X-cleanie

Ale podrabiać mogą wszystkie przecież.

Dokładnie :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Oszustów należy napiętnować i ścigać. Dzięki naszej bezczynności zbijają fortuny a my tracimy kasę na skutki ich cwaniactwa. Podajcie nazwy sprzedawców z allegro, których oleje są wątpliwej jakości. Sam kupowałem drogie oleje silnikowe na allegro a oszustów chciał bym omijać z daleka.

Opublikowano

pomysł o utworzeniu czarnej listy sprzedawców z Allegro lub eBay to byłby, moim zdaniem bardzo dobry pomysł :good:

Opublikowano

Popieram!!!!!!!!!

Opublikowano

To się robi powoli plaga z podrabianiem, zaczęło się od Mobila i Castrola a teraz to prawie każdy olej podrabiają..

Opublikowano

Może dla porównania każdy z nas powinien wkleić foto z bańką i zawartośćią jak wyżej dla porównania oczywiście opisując źródło zakupu?

Opublikowano

To jest naturalne zjawisko że jak jakiś produkt ma bd opinie i branie u klienta, to tylko kwestia czasu jak zaczną się pojawiać na rynku podróby.... :hi:

Opublikowano

Może dla porównania każdy z nas powinien wkleić foto z bańką i zawartośćią jak wyżej dla porównania oczywiście opisując źródło zakupu?

Od dzika oliwa do PD :)

img6192m.jpgimg6193i.jpgimg6194y.jpg

Opublikowano

Od dzika oliwa do PD :)

img6192m.jpgimg6193i.jpgimg6194y.jpg

No właśnie .Skąd wiadomo że oliwa od Dzika jest orginalna?

Myślę że Dzik ,TOM i inni sprzedający oliwę na forum powinni udowodnić oryginalność i legalność pochodzenia oleju.