cocoo24 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 witam, na allegro jest dużo biletów do kupienia i to w cenach niby nominalnych, więc gdzie sens zarobku ?
vdm Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 witam, na allegro jest dużo biletów do kupienia i to w cenach niby nominalnych, więc gdzie sens zarobku ? Dowiedz się o koszta wysyłki/dowozu biletów?
julo23 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 " Z przyjemnością zawiadamiamy, że Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ został wylosowany " 4 bilety na mecz w Wawie Też mam to samo. Polska-Rosja. Chyba trzeba jechać PKP. Ponoć kacapy się szczególnie szykują na nas pod względem kibicowskim. Jak ktoś rzuci dobrą cene to może i bym sprzedał ze dwa.
swiezak84 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Panowie (i Panie ) potrzebuje małej wskazówki/porady. o bilety na euro walczyła cała nasza familia i ostatecznie wylosowała tylko siostra - 2 bilety na Polska - Rosja i dwa na ćwierćfinał 21/06. bilety wczoraj przyszły, wszystkie są imienne na moją siostrę. A chcemy zrobic tak ze na jeden idzie siostra z ojcem, a na drugi ja z bratem i teraz pytanie, czy tak w ogole da sie zrobic? moze ktoś przerabiał przekazywanie/sprzedawanie biletów i wie.... bo siostra twierdzi ze gdzies usłyszała że ona musi byc na kazdym meczu i tylko moze wziąć jedna osobe towarzyszacą co daje nam 2 miejsca wolne i 3 chętnych :/ na stronie uefa gówno mozna wyczytac w tej sprawie.... z góry dzięki za pomoc
cocoo24 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 ja mam 4 bilety na jeden mecz i wszystkie są na mnie, więc chyba mogę zabrać 3 kumpli. Nie wiem jak ze sprzedażą bo jeśli chicałbym sprzedać wszystkie 4 bilety chyba tez można, bo wątpie, zeby ktokolwiek to sprawdzał przy wejściu
swiezak84 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Siostra ma racje fatalna sprawa czyli jak ja z bratem pojdziemy na przypał to nas nie wpuszcza?
klucha11 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 no ja niestety nie mam szczescia takiego
cocoo24 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 [/color] Siostra ma racje fatalna sprawa czyli jak ja z bratem pojdziemy na przypał to nas nie wpuszcza? no właśnie nie jestem pewnien czy bedzie przypał i was nie wpuszczą, ludzie sprzedaje wszytskie bilety, to co jak ktoś je kupi a nie bedzie z nimi tego co na biletach wypisany to nie wpuszczą, wg mnie niemozliwe
swiezak84 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 też mi sie tak wydaje.... musze sie dzodzwonic do tego całego uefa poland i wypytac
cocoo24 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 też mi sie tak wydaje.... musze sie dzodzwonic do tego całego uefa poland i wypytac dzwoń i daj znać, sprzedawcy z allegro twierdzą , że bez problemu "każdy może wejść na każdego"
snajper1998 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 no i wiadomo jak z tym wchodzeniem na "kogos"?
julo23 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 A orientuje się ktoś po ile chodzą bilety na mecz polaków ?
snajper1998 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 na allegro widzialem ok 1,5 kola ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ---------- Panowie bede mial dwa bilety na mecz naszych z czechami w wroclawiu , jednak na 90 % nie bede tam mogl byc , czy jest moze ktos (pewnie z okolic Wroclawia) kto ma bilety na mecze w Wawie i bylby sklonny sie zamienic ?? Jak cos priv ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Panowie bede mial dwa bilety na mecz naszych z czechami w wroclawiu , jednak na 90 % nie bede tam mogl byc , czy jest moze ktos (pewnie z okolic Wroclawia) kto ma bilety na mecze w Wawie i bylby sklonny sie zamienic ?? Jak cos priv
Tzieland Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 to co jednak można wejśc bez osoby ktora widnieje na bilecie?
cocoo24 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 jak co mam kilka biletów na euro, info na priv
mojeA4 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 co do euro to jak koledzy podobał się mecz? Już była nadzieja...
Rekomendowane odpowiedzi