Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie to wszystko poflokowane i zrobione :good:

Opublikowano

nieźle to wyglada, ale mam rozumieć juz tej kieszonki w drzwiach nie masz :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Kieszonki nie mam.Powiem szczerze że i tak z niej nie korzystałem,a tylko brud się w niej gromadził.Więc wpadłem na takie rozwiązanie.

Piotr.Jakie masz czujniki parkowania u siebie? Na allegro znalazłem coś takiego.

http://allegro.pl/oryginalne-czujniki-parkowania-firmy-valeo-na-tyl-i1897531276.html

Opublikowano

Kieszonki nie mam.Powiem szczerze że i tak z niej nie korzystałem,a tylko brud się w niej gromadził.Więc wpadłem na takie rozwiązanie.[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:52_________________________________________________Piotr.Jakie masz czujniki parkowania u siebie? Na allegro znalazłem coś takiego.

http://allegro.pl/oryginalne-czujniki-parkowania-firmy-valeo-na-tyl-i1897531276.html

jeśli chodzi o mnie to ja mam fabryczny parktronic, czujnik kosztuje od 50zł/szt

Opublikowano
  • Autor

Ale do tego czujników jeszcze trzeba zapodać sobie jakąś centralkę czy jak się to zwie.

Opublikowano

Ale do tego czujników jeszcze trzeba zapodać sobie jakąś centralkę czy jak się to zwie.

tak jest tam jakiś moduł i wiazka do tego, zobacz do michal_s87 ostatnio rezał u siebie

Opublikowano
  • Autor

Muszę zapodać coś u siebie bo dokładka pusta.

Opublikowano

ładnie to wygląda :wallbash::kox:

Opublikowano

prezentuje się świetnie no a tapicerki ktoś Ci robił czy sam?? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja tylko tłumaczyłem jak ma to wyglądać.

Opublikowano

wszystko pięknie ladnie ale nie podoba mi sie tylko te listwy chrom na drzwiach ;/ szpeci to caly efekt

Opublikowano

Dokładnie zostawiłbym auto bez relingów bo wygląda zacnie :good:

Opublikowano
  • Autor

Relingi będę zakładał razem z czarną podsufitką.Mam zamiar wyjąć podsufitkę i przykleić alcantare wtedy będę miał dobry dostęp do dachu i będzie można przykręcić czarne relingi.Jedna robota a dwa mody.

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

powiedz mi czy masz coś zmodzone z silnikiem oprócz chipa ??? pytam bo widze ogromnego fmica co sie wiąże z ogromnym lagiem. mam racje ???

Opublikowano
  • Autor

Chyba masz rację.Zauważyłem że jak jadę 50 km/h na trzecim biegu i walnę gaz do końca to turbo się tak zachowuje jakby pompowało i puszczało zaraz.Zastanawiam się czym jest to spowodowane.Może jakaś nieszczelność w układzie dolotowym.A jak ją poprzeciągam na biegach to wszystko ok.

Opublikowano

Chyba masz rację.Zauważyłem że jak jadę 50 km/h na trzecim biegu i walnę gaz do końca to turbo się tak zachowuje jakby pompowało i puszczało zaraz.Zastanawiam się czym jest to spowodowane.Może jakaś nieszczelność w układzie dolotowym.A jak ją poprzeciągam na biegach to wszystko ok.

a n75 masz zdrowy ?

Opublikowano

Może jakaś nieszczelność w układzie dolotowym.

gdybyś miał nieszczelność to auto szarpałoby , przepływka mierzy ilośc powietrza i do tego ustala ilość paliwa. gdyby była nieszczelność to zmierzona częsc powietrza idzie w atmosfere i auto szarpie itp. czułbys to

Opublikowano
  • Autor

Błędów żadnych nie ma.Jak n75 mogę sprawdzić?