Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najważniejsza będzie zabawa.:wink:

masz u mnie paczuszke, wiesz czego :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Najważniejsza będzie zabawa.:wink:

masz u mnie paczuszke, wiesz czego :decayed:

Wiem Andrzeju.:wink:

Opublikowano

No 312 giną w 19,niby tragedii nie ma ale mogłoby byc wiecej tarczy :)

Opublikowano

piszac o osce mialem na mysli tylne hamulce, przednie sa znosne:wink:

Opublikowano
aj gniecie i w tym sezonie,spas masz syty:jerk: wygodne to nie jest,ale jak wygląda:naughty:

Przód siadł ładnie a z tyłem było trochę zabawy żeby wyglądał jak wygląda.Jak ładnie d*pa siadła to sprężyna lekko tarła o felgę.Musiałem skrócić sprężynę aby nakrętki poszły w górę.Wtedy zostało wypchnąć błotniki i gotowe.

no i powiedz mi gościu, ile Ty zamierzasz nagród w tym roku na OEMia zgarnąć? :dziura: jest kosa Piotruś!

żodnej :decayed: bo siem napierdolim znowu :grin:
Opublikowano
siem napierdolim znowu :grin:

no coś ty :grin:

Opublikowano
:slina: Wygląda super. Ta czerwień rozbraja. :kox:
Opublikowano
  • Autor
aj gniecie i w tym sezonie,spas masz syty:jerk: wygodne to nie jest,ale jak wygląda:naughty:

Przód siadł ładnie a z tyłem było trochę zabawy żeby wyglądał jak wygląda.Jak ładnie d*pa siadła to sprężyna lekko tarła o felgę.Musiałem skrócić sprężynę aby nakrętki poszły w górę.Wtedy zostało wypchnąć błotniki i gotowe.

no i powiedz mi gościu, ile Ty zamierzasz nagród w tym roku na OEMia zgarnąć? :dziura: jest kosa Piotruś!

siem napierdolim znowu :grin:

no coś ty :grin:

Damy czadu i to galancie:grin: Trzeba tylko ustalić konkretnie kiedy film będzie kręcony żeby za bardzo nie być giętkim:wink:

Opublikowano

myślę sam jak to zrobić, bo Kowi pewnie znowu kija u mnie w jeziorze zamoczy i cztery razy się nawali jak szpak i wytrzeźwieje, to będzie z efektem szejka kręcił znowu :grin::grin: za kilkanaście dni ruszy lista i wątek się poruszy, to wtedy się wyłapie kogo da z aparatami/kamerami, żeby jak najwięcej ujęć chwytać, pikczersów i materiału do filmiku :wink:

Opublikowano
  • Autor

myślę sam jak to zrobić, bo Kowi pewnie znowu kija u mnie w jeziorze zamoczy i cztery razy się nawali jak szpak i wytrzeźwieje, to będzie z efektem szejka kręcił znowu :grin::grin: za kilkanaście dni ruszy lista i wątek się poruszy, to wtedy się wyłapie kogo da z aparatami/kamerami, żeby jak najwięcej ujęć chwytać, pikczersów i materiału do filmiku :wink:

Fajnie by było.W tamtym roku wszyscy jechali na film a ja byłem z Talibem po 4 browarach.

Opublikowano

auto co rok niżej i coraz ladniejsze

Opublikowano

Fajnie by było.W tamtym roku wszyscy jechali na film a ja byłem z Talibem po 4 browarach.

dlatego w tym roku bifor od wtorku :polew:

Opublikowano

dlatego w tym roku bifor od wtorku :polew:

ta, to w piatek tylko nam tylko

seniors-column-image2.jpg

pozostanie :grin:

Cymek dobry rezacz jestes :banan:

Opublikowano

Nie przejmaj się, szwagier dla nas wątroby przywiezie :banan:

Opublikowano
  • Autor

Nie mogę się doczekać. Będzie grubo.:dancing::grin:

---------- Post dopisany 12-04-2014 at 15:30 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2014 at 09:03 ----------

Rozpoczęcie sezonu uważam za udane:wink:

7lyc.jpg

Opublikowano
:jerk:
Opublikowano

Widziane dziś na żywo i powiem szczerze, że zdjęcia nie oddają nawet połowy tego jak za***iście auto prezentuje się na żywo.

Nagroda w 100% zasłużona :naughty:

Milo było poznać, do nastepnego :wink:

Opublikowano
  • Autor
Widziane dziś na żywo i powiem szczerze, że zdjęcia nie oddają nawet połowy tego jak za***iście auto prezentuje się na żywo.

Nagroda w 100% zasłużona :naughty:

Milo było poznać, do nastepnego :wink:

Do następnego:wink:

Opublikowano

Cymek który to już :D

Opublikowano
  • Autor

Dopiero drugi Piter.