Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shock3:sick:slina:
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze trochę nadkola wywalę na zewnątrz. Chciał bym tak aby błotnik wchodził miedzy rant felgi a oponę.:wink:

Opublikowano
Jeszcze trochę nadkola wywalę na zewnątrz. Chciał bym tak aby błotnik wchodził miedzy rant felgi a oponę.:wink:
nie idz ta droga nie masz powietrza, na staticu wywinie Ci blotnik nawet nie wiesz kiedy :kwasny:
Opublikowano
  • Autor
nie idz ta droga nie masz powietrza, na staticu wywinie Ci blotnik nawet nie wiesz kiedy :kwasny:

Zonk by był jak ch...j:kwasny:

---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

Zapodam w tygodniu dzieci i żonę do tyłu i zrobię rundkę. Zobaczymy co się dzieje:wink:

Opublikowano

Jest szyk :kox::kox:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie za dobre słowa.:thumbup1:Trzeba rezać dalej:wink:

Opublikowano

następnym krokiem będzie powietrze :wink: to chyba nie twój daily car, że możesz sobie pozwolić na taki low?:kox:

Opublikowano
  • Autor
następnym krokiem będzie powietrze :wink: to chyba nie twój daily car, że możesz sobie pozwolić na taki low?:kox:

Raczej ganiam wszędzie w okolicy bo znam drogi.Drugie auto jest żony ale czasami z niego korzystam:wink:

Opublikowano

Raczej ganiam wszędzie w okolicy bo znam drogi.Drugie auto jest żony ale czasami z niego korzystam:wink:

ja ostatnio latam coraz dalej, to idzie się zdenerwować :decayed::decayed: albo trzesz, albo urywasz michę :grin:

Opublikowano

Pięknie ! :slina: mimo ze bardziej podoba mi się sedan to tutaj nie ma to żadnego znaczenia, przekozak :)

Opublikowano

Czyli jest lekko wyżej niż u mnie na 18 a wygląda mega konkretnie i da się latać:jerk: jedyny minus ze w zasadzie nie masz amortyzacji:decayed: chociaż i tak pewnie lepiej niż patent na rure z odbojem zamiast amora:grin:

Opublikowano
:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:
Opublikowano
:brawo: nagroda czeka cymek!
Opublikowano

brak pytan, liga!

Opublikowano
  • Autor

ja ostatnio latam coraz dalej, to idzie się zdenerwować :decayed::decayed: albo trzesz, albo urywasz michę :grin:

Drogi tragedia a na wioskach lepsze jak w mieście.Z Ostrowa wracałem wiochami to droga jak stół. Najgorszy to był przejazd kolejowy.

Czyli jest lekko wyżej niż u mnie na 18 a wygląda mega konkretnie i da się latać:jerk: jedyny minus ze w zasadzie nie masz amortyzacji:decayed: chociaż i tak pewnie lepiej niż patent na rure z odbojem zamiast amora:grin:

Daje jakoś radę.Najlepiej jest jak chcę zaparkować. Tu nie wjadę:facepalm:. Tu zawadzę:facepalm:.Nie raz się nawk..wiam:kwasny: ale co zrobić.Nie ja jeden.

Opublikowano

o parkowaniu to już w ogole nie wspominam, krawężnik ledwo od ziemii odstaje, a Ty sie zabierasz jak pies do jeża :decayed: ale jak widze go gdzieś w odbiciu jak jade, to wszystkie nerwy przechodzą:grin: a wracając z ostrowa straciłem klime, przy dobiciu, zrobiła mi się nieszczelność gdzieś, gwizdało jak w czajniku:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj trochę czasu było przed praca wziąłem się za przerabianie boczków pod głośnik 16.Teraz muszę wszystko ładnie posklejać ze sobą,wymalować żywicą i cały panel będzie wkładany od zewnątrz.

DSC_1542.jpg

DSC_1543.jpg

DSC_1544.jpg

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ----------

Spadam do roboty.:wink:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

moje boczki Ci też podeśle :decayed: