Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopie poryłeś mi beret Tym autem:shock3: Na air był by przekozak

Opublikowano
Chłopie poryłeś mi beret Tym autem:shock3: Na air był by przekozak

a ile to roboty?

Opublikowano

moze nie roboty tylko kasy troche trzeba wylozyc :DD

Opublikowano
moze nie roboty tylko kasy troche trzeba wylozyc :DD

I kasy i pracy i czasu od groma. Szacun dla Cymka, że na gwincie tak spasował 19stki w skorupie B5 :decayed:

Opublikowano

W przypadku pasji kasa jest raczej na ostatnim miejscu :wink: cymek, wieczorem pw Ci skrobne z tematem :wink:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

ale chyba jak cymek ma juz gwint to trzeba tylko poduchy kupic kompresor i przewody i zalezy jak chce zrobic jak air tylko na osie to taniej chyba ze chce zrobic na kazde kolo oddzielnie to jest wiecej pracy i kasy : D

Opublikowano
  • Autor
W przypadku pasji kasa jest raczej na ostatnim miejscu :wink: cymek, wieczorem pw Ci skrobne z tematem :wink:

Napaćkane z japca kaja

Ok Karol.:wink:

ale chyba jak cymek ma juz gwint to trzeba tylko poduchy kupic kompresor i przewody i zalezy jak chce zrobic jak air tylko na osie to taniej chyba ze chce zrobic na kazde kolo oddzielnie to jest wiecej pracy i kasy : D

Aira jak bym pakował to tylko na osie.Ale są jeszcze ważniejsze rzeczy które ryją mi beret.Cały czas chodzi mi po głowie 2.7T :wink:

Opublikowano

ja chyba bym silnik bral :D

Opublikowano

to już lepiej wsadzić 4.2 i nie potrzebujesz audio w samochodzie ;)

Opublikowano

ten silnik by się ugotował w tej budzie - wy***rdoli mu gdzieś na mieście korek od bulgotnicy, tłok przez komin zaglądnie do kabiny i powie Zdejm nogJe z gazu bo nie ujebiem!

Opublikowano

ten silnik by się ugotował w tej budzie - wy***rdoli mu gdzieś na mieście korek od bulgotnicy, tłok przez komin zaglądnie do kabiny i powie Zdejm nogJe z gazu bo nie ujebiem!

święte słowa Garet :naughty:

dało by się w jakiś sposób ogarnąć temat chłodzenia, nie wierzę, że nie. (sam miałem z bratem ten problem ale w innym pojeździe).

BTW, V8 pod maską to by był unikatowy projekt, do czego chyba każdy tuner dąży :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajna fura, ale wstrętnie wyglądają tylne koła z tym naciągiem :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Fajna fura, ale wstrętnie wyglądają tylne koła z tym naciągiem :decayed:

Rzecz gustu.:wink:

Opublikowano

święte słowa Garet :naughty:

dało by się w jakiś sposób ogarnąć temat chłodzenia, nie wierzę, że nie. (sam miałem z bratem ten problem ale w innym pojeździe).

BTW, V8 pod maską to by był unikatowy projekt, do czego chyba każdy tuner dąży :wink:

Zaden problem swap v8, orientowalem sie w temacie, zreszta jest moj temat na forum, http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/swap-v8-282348/. Koszt okolo 10.000 z kompem stand alone czy jakoś tak ;) Chłodzenie to nie problem. Takie projekty powstawały:

Opublikowano
  • Autor

Lekka wygrana w totka by się przydała.Nie wspomnę o głównej.:wink:

Opublikowano

żeby wlożyc 2,7 to tez kasy trzeba nie wiele mniej, wiec ja wolę 4.2 i sprzedaję swoje radio ;)

Opublikowano
  • Autor
żeby wlożyc 2,7 to tez kasy trzeba nie wiele mniej, wiec ja wolę 4.2 i sprzedaję swoje radio ;)

Praca :kox:

Opublikowano

co praca? przeciez nie włożę tego sam, od tego są spece, w rmmotors nie jest to problemem

Opublikowano
  • Autor
co praca? przeciez nie włożę tego sam, od tego są spece, w rmmotors nie jest to problemem

Praca silnika zajebioza:wink:

Opublikowano

Praca silnika zajebioza:wink:

dźwięk V8 przyprawia o dreszcze :)