Matek Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Śliczny samochód, jeden z nievielu avantów jakie mi się w ogóle podobają Wnętrze robi wrażenie, gratuluje
cymek28 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Opublikowano 5 Września 2012 Pierwszy 2din, który podoba mi się z niefabrycznym radiem no ramka jest ogień niepowiem:jerk: wrzuciłem na zagramaniczne forum co by sie jarali projektem:naughty: Piotr zapodaj mi linka.Dzięki:thumbup1: ile koni aktualnie? Jak robiłem program to było 180 ale jak wyżej pisałem pojechałem na zimówkach i nie szło auta dociążyć,bo opony przyczepność traciły.Teraz zamierzam jechać jeszcze raz na hamownie.
Icetruckkiller Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 mozesz mi powiedziec jak ten lakier sie nazywa co na rączki zapodałeś i śr. konsole? Jest jakaś fachowa nazwa tego lakieru?
krzysparco Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Powiem tylko jedno kolego widze ze inwestujesz w auto kupe kasy i czasu ale ogladajac foty moge smialo powiedziec ze warto !!! Powodzenia PS sam sie zastanawiam czy nie zabrac sie za swoje A4 bo moje wyglda przy twoim jak wrak:P
cymek28 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 mozesz mi powiedziec jak ten lakier sie nazywa co na rączki zapodałeś i śr. konsole? Jest jakaś fachowa nazwa tego lakieru? Powiem Ci że nie mam pojęcia jaki to jest numer lakieru.Lakiernikowi tłumaczyłem ze ma to być czarny fortepian z domieszką perły.
krzychsolt Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Kosmos auto, jak co jakiś czas wchodzę na to forum, to pierwsze co robię to patrzę co tam słychać w Twoim wątku, no i mody robią ogromne wrażenie. Na Twoim miejscu lepiej bym zainwestował w silnik, tak jak mówisz większe turbo, bo felga zajebiści... pasuje do tego czerwonego furacza na glebie. Szacun dla Ciebie.
cymek28 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Opublikowano 15 Września 2012 Nowe fotki.Zapraszam do obejrzenia. Wnętrze
cymek28 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Opublikowano 15 Września 2012 Dzięki Panowie.Cieszę się że się podoba.
radimm Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 co tu dużo mówić - piękny, zrobiony ze smakiem Avant
WIŚNIA Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 może za 5 lat moja będzie wyglądać podobnie kozak fura,co tu dużo pisać
slavko87 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Jest konkret, mi brakuje kratek w zderzak i lusterek w kolor dachu:wink:
swir88 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 No ladnie sie prezenci no i czerwony kolor zawsze mi sie bardziej podobaly czerwone auta
cymek28 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 Bagażnik. Na razie tak ale planuje to zmienić. ---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- Panowie która fotka do kalendarza.Dziś ostatni dzień na wysłanie.
duffy Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 masz jakieś foto jak robiłeś tą konsole środkową? tzn chodzi o to jak połączyłes w całość dekor, ramkę radia i klimatronik ?
Kowi87 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 ta jest zdecydowanie lepsza niz te 3 wyżej:wink:
Rekomendowane odpowiedzi