Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Black With Red - na X5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie wyrezałes tą ramke w jeden element:kox:

Opublikowano

Dla mnie odlot :)

Opublikowano
  • Autor
Fajnie wyrezałes tą ramke w jeden element:kox:

Jaka jazda z tą ramką:facepalm: Dwa razy malowana.Za pierwszym razem wcale nie chciały chodzić przyciski,za ciasno miały.No to piaskowanie w środku i dopiero jeszcze raz malowane,wszystko na styk.Gdybym miał rezać jeszcze raz to bym kupił ori.

Opublikowano

Jest gites.Rezales tak jak w dziale zrob to sam jest opisane? Z rezaniem 2 din pewnie myslales ze szybko pojdzie to tak jak jak robilem reflektory na czarno to sobie pozniej myslalem ze to w hoy roboty i te 300zl co wola Qwerty to naprawde nie duzo, on juz robi masowo to wprawe ma bo jak ktos 1 raz to schodzi:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Jest gites.Rezales tak jak w dziale zrob to sam jest opisane? Z rezaniem 2 din pewnie myslales ze szybko pojdzie to tak jak jak robilem reflektory na czarno to sobie pozniej myslalem ze to w hoy roboty i te 300zl co wola Qwerty to naprawde nie duzo, on juz robi masowo to wprawe ma bo jak ktos 1 raz to schodzi:kwasny:

Sugerowałem się tym wątkiem.

Opublikowano

I palacz pewnie z Ciebie nie jest bo popioplki brak:grin: Fajnie to wyglada ta 2 din przerobiona, tez mi chodzi po glowie zrezanie 2 din

Opublikowano
  • Autor

Autko poskładane. Parę fotek.

dscf7153y.jpgdscf7156ub.jpgdscf7155e.jpgdscf7135y.jpgdscf7136p.jpgdscf7141.jpgdscf7142j.jpgdscf7123.jpgdscf7121.jpgdscf7132e.jpgdscf7134f.jpgdscf7158r.jpgdscf7159r.jpgdscf7168a.jpgdscf7162.jpg

Opublikowano

No to tak, super, ale:

-ten beżowy kolor we wnętrzu jakoś nie pasi

-szkoda że bez kratek w zderzaku

-ten nieszczęsny aerograf na klapce wlewu, bez było by lepiej

Po za tym gitara, ale to tylko moje zdanie, i tak najważniejsze że Tobie pasuje:wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wnetrze mega a ramka i panele sterowania szybami czym to malowane bylo, pistoletem czy moze mozna kupic jakis spray bo kolorek jest mega doyebany:wink:

Opublikowano

jest kox ! ramke w konsoli środkowej skleiłeś w całość i pomalowałeś? :wink:

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ----------

btw, ten beżowy jest spoko, tylko dałbym też dekory w ten beż i ramkę wokół biegów w black :decayed:

Opublikowano

Wyszło kosa nie ma co robisz mega wrażenie :naughty:

Opublikowano

Z każdym kolejnym modem jestem coraz bardziej pełen podziwu :slina::shock3: stary jesteś mistrz :git:

Opublikowano
  • Autor

Witam.

Fotele muszą zostać jakie są.Gdyby mi się trafiły kiedyś RECARO to na pewno były by oddane do tapicera.Fotele plus tapicer kosmos cena.Podejrzewam z 4tys

Ramka cała poklejona i od spodu wzmocniona elastycznym plastikiem.

Malowane wszystko przez lakiernika.

Następne mody jakie przewiduje to może zmiana kół ale odłożył bym to na bok na rzecz lepszej turbinki.

---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ----------

Zapomniałem o gwincie KW gdzie przód leży a rozglądam się za tyłem.Autko ma zejść niżej.

Opublikowano

Najlepsza konsola środkowa w b5 jaką widziałem :slina:

Opublikowano
  • Autor

Zrobione dzisiaj kalkulatorem.

dscf7171l.jpg57843856.jpgdscf7174x.jpg

Opublikowano

Ladnie sie prezentuje:wink: jeszcze nizej chcesz zejsc? To tym autem nie wjedziesz wszedzie, juz pewnie masz problemy z wjechaniem na kraweznik czy przejechanie nad slupkiem tym co leza przy parkingach skladanych itd, ale cos kosztem czesgosc = Lans:wink:

Opublikowano
  • Autor
Ladnie sie prezentuje:wink: jeszcze nizej chcesz zejsc? To tym autem nie wjedziesz wszedzie, juz pewnie masz problemy z wjechaniem na kraweznik czy przejechanie nad slupkiem tym co leza przy parkingach skladanych itd, ale cos kosztem czesgosc = Lans:wink:

No właśnie dzisiaj jeździłem i rozglądałem się za jakimś fajnym miejscem na fotki.Znalazłem parę miejsc ale za cholerę nie da rady wjechać.Auta za mną czekają a ja wsteczny albo na boczek masakra.Co zrobić takie uroki gleby.

Opublikowano

Pierwszy 2din, który podoba mi się z niefabrycznym radiem :kox:

Opublikowano

no ramka jest ogień niepowiem:jerk: wrzuciłem na zagramaniczne forum co by sie jarali projektem:naughty:

Opublikowano

no ramka jest ogień niepowiem:jerk: wrzuciłem na zagramaniczne forum co by sie jarali projektem:naughty:

właśnie najpierw na vortexie zobaczyłem :decayed: