Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ASN] 3.0 V6 Akcja Serwisowa - wymiana Cewki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

okazuje sie ze moje auto zalapalo sie na akcje serwisowa wymiana cewek

posiadam auto a4 3.0 V6 ASN z 2004 roku

proponuje udac sie posiadacze tego silnika i sprawdzic czy akcja serwisowa obejmuje ich auta, wiem ze dotychczas trafialo na 1.8T

moje juz po wymianie:)

pozdrawiam i powodzononka :)

Opublikowano

Gdzie można sprawdzic czy moje 1.8T załapuje sie na akcje serwisową? Czy trzeba byc 1 właścicielem?

Opublikowano
  • Autor

jedz do serwisu, po numerze vin Ci sprawdza, akcja serwisowa nie jest przypieta do wlasciciela tylko do auta, ja mialem auto sprowadzone z DE

Opublikowano

jakie miałes koncowe numery cewek które CI wymienili ???

pozdro

Opublikowano
  • Autor

niestety nie bede kojarzyl numerow cewek... nie pomoge..

Opublikowano

Faktycznie, wczoraj wysłałem zapytanie, a dziś już jestem umówiony na wymiane w ASO AUDI.

PS

A może założyć nowy temat o akcjach serwisowych. Ja o tej akcji dowiedziałem sie przypadkiem, a szkoda z tego nie korzystać.

Opublikowano

cholera mam całe wiadro starych cewek od swojego audi :naughty: różnią sie koncowym oznaczeniem... to nic nie będzie z tego wiadra złomu ?

Opublikowano
  • Autor

heheh moze umieszcza Cie w galeri jakiejs;P z tego co ja wiem ja w dojczlandach mialem juz raz wymieniane cewki w serwisie, pytanie czy wtedy tez byla akcja serwisowa czy wlasciciel sobie wymienil je sam... idz podaj vin zobacz, moze i wymienia Tobie tez a przy okazji dowiesz sie jakie numery cewek przechodza akcje

Opublikowano

Ja też przypadkiem załapałem się na akcję serwisową będąc w ASO z innego powodu (2.0 TFSI 2005r). Niestety jedna z cewek nie poczekała i padła mi 2 tyg. wcześniej. Musiałem sam wymienić :kwasny::disgust:.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Potwierdzam ja również załapałem się na wymianę wszystkich 6szt w ASO Rzeszów polecam zadzwonić i popytać,

Opublikowano

jak to jest z tymi akcjami serwisowymi co ja też mogę się zalapać ,jak to działa :)

Opublikowano
  • Autor

przeciez kolego temat walkowany... bierzesz dowod rejestracyjny, jedziesz do serwisu audi, podajesz dowod, pytasz sie o wymiane serwisowa cewek, sprawdzaja, umawiaja CIe kiedy Ci pasuje, zaprowadzasz, czekasz 30 min i cewki wymienione...

Opublikowano

Powaga??, takie to proste ?? Bez pytań skąd sprowadzony, itd/itp.??

Opublikowano
  • Autor

jedz sam sie przekonasz...

Opublikowano

jestem ciekawy czy akcja serwisowa obejmuje auto sprowadzone z USA :mysli:

Opublikowano

witam

ja już byłem na akcji serwisowej wymienili mi ale tylko 5 cewek powiedzieli że jedna 1 jedna cewka ma inny numer nie ma jej na liście do wymiany trwało to 1 godzinkę pozdr

Opublikowano

Akcja dotyczy równiez silnika 2.0, alt wczoraj mi sie jedną cewka skończyła, więc postanowiłem sprawdzić :) już jestem umówiony na wizytę, mam nadzieję, że przynajmniej ta uwalona zostanie wymieniona :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk