Murdzi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Póki wygląda dobrze, nie martwmy się klejem
davidoati Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 moj "chrom" ,co kiedys tam mialem wokol szyb przy drugim myciu zaczynal odchodzic . Ale moze murdziemu nie bedzie w takim miejscu odchodzil tak szybko :?: Tylko że to jeszcze w miarę jakoś się prezentuje a chrom na metry wokół szyb to porażka
Arek956 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Chrom wokół szyb jeszcze nie jest taki zły Sam się zastanawiałem czy nie zrobić go u siebie Ale to co już ktoś z tym Peugeotem 407 zrobił to już masakra
Perezip Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Wg mnie tak jak "Murdzi" ma to spoko jest nawet, ale jak ktoś cały grill chromem na metry obklei to wioska straszna, osobiscie uważam że do przedlifta to najlepiej ORI poliftowy grill.
Armi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Chrom wokół szyb jeszcze nie jest taki zły Sam się zastanawiałem czy nie zrobić go u siebie Ale to co już ktoś z tym Peugeotem 407 zrobił to już masakra Chrom wokół szyb jest tragiczny nie poleciłbym go nawet wrogowi za to bardzo przyjemnie się go odrywa :>
davidoati Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Chrom wokół szyb jeszcze nie jest taki zły Sam się zastanawiałem czy nie zrobić go u siebie Ale to co już ktoś z tym Peugeotem 407 zrobił to już masakra Chrom wokół szyb jest tragiczny nie poleciłbym go nawet wrogowi za to bardzo przyjemnie się go odrywa :> Dokładnie sam kiedyś się przymierzałem na szczęście się opamiętałem niebawem będę zakładał ori
chrisnetpl Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 sporo osób miało chyba takie pomysły.. ale wszystko zależy od indywidualnego wykonania ja osobiście jednak wole zmianę na nowsze ori lub pozostawienie jak jest po staremu
Polko_V Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ja juz nigdy nie popelnie takiego bledu , potem ten klej zdrapywac...nic tylko wziasc zyletke i ciac sie ale wdluz reki ;( , ale tera juz jest ori i banan na twarzy
89pawel89 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Miałem kolego takie listwy lecz w b5 , postąpiłem godnie z instrukcją tzn. odtłuściłem, wysuszyłem suszarką itp. itd. i tak odchodziło przy znaczku:(
Rekomendowane odpowiedzi