Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Podróbki oryginalnych felg Audi- opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób z forum na nich śmiga i tak bardzo nikt chyba nie narzeka :hi: Nie każdego stać wydać 5-6 koła na ori nówki

Opublikowano

Dużo osób z forum na nich śmiga i tak bardzo nikt chyba nie narzeka :hi: Nie każdego stać wydać 5-6 koła na ori nówki

Większość osób śmiga na ori ale używkach, które kosztują tyle co nowe podróby z aukcji.

Opublikowano

oryginaly to oryginaly! ja mam oryginaly audi 16" i do tej pory wsio bylo z nimi i jest nadal OK :good: kupile sobie niedawno w niemczech 17" firmy FLW pojezdzilem 3 miesiace po Polonii i juz byly lekko pogiete od wewnatrz :gwizdanie:

a moglem kupic uzywki od eski :wallbash:

Opublikowano

Panowie, nie ma się co pakować w plastelinki. Z pewnością ori używki posłużą o wiele dłużej. Ponadto jakość chinoli pozostawia wiele do życzenia, stop ma o wiele gorszy skład.

Opublikowano

mam nie ori felgi made in italy ala sline "16 z et35,

kupione po przelocie 290tkm od audi a6 2,5 i sie maja idealnie.

:hi:

Opublikowano

NA niski profil tylko ori z podrób robią sie 8 na naszych drogach

Opublikowano

Polecam!

Opublikowano

nie stac mnie na podroby i ich naprawy, dlatego kupilem uzywane 18" ronal'e RS6 bdb stanie

Opublikowano

Skusiłem się ostatnio na takie podróbki - wzór Audi TTS. Sprzedawca zapewniał, że są OK, że żadnych reklamacji w ciągu iluś tam lat, że i tak wszystkie z Chin itp. itd. Zaryzykowałem... niestety nie wyważarce felga miała tzw. "fale Dunaju" - nie tylko była jajek, ale i skrzywienia poziome (jak zdecentrowane koło w rowerze).

To, że felga nie jest idealne proste to jest jasne - zawsze jest delikatne "jajko". Chyba, że felgi kute, ale to już jest inna półka cenowa.

Felgi odesłałem i więcej czegoś takiego nie zamówię.

Wczoraj przyszły do mnie kilkumiesięczne od A5 ori praktycznie w tej samej cenie, co te wyżej opisywane.

Wg mnie jeżeli chcesz już felgi nowe, to bardziej z markowych: http://alcar.pl