Zadymiacz Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 sprawdz te wachacze lepiej. najczesciej gorne leca. bo dolne to rzadziej troche..
P-U-M-A Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Dolny przedni miał taki luz że masakra jutro wymienię to sie zobaczy górne wymieniane były z jednej strony właśnie z tej co trzaska.
Zadymiacz Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 jak wymienisz to mysle bedzie spokoj. chyba ze cos jesszze bedzie mialo jakis maly luz. jutro wyminisz to bedziesz widzial
P-U-M-A Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Nom jestem ciekawy ile potem druga strona wytrzymie bo sprawdzałem nie ma tak zle ale będzie go cos brało moim zdaniem
Zadymiacz Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 a czemu ma ci brać druga strone? jak sie wytlucze to wtedy wyminisz co bedzie tluklo.
P-U-M-A Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Nom ale myśle jak długo wytrzymie druga strona jeszcze
Zadymiacz Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 jak sa dobre to niemasz co sie martiwic. kazde kolo inaczej wybiera przezciez .
P-U-M-A Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Nom nie ma co gdybać sie zobaczy przecież.
Zadymiacz Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 jak jedna strone zrobisz to za jakis czas moze cos sie odezwie po drugiej za kilka tys kilometrow he he nie no zartuje czas pokaze ;]
SkOs Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 A wiec nie chce zakladac odrebnego tematu Ja mam tak ze jade tak jak wy po dziurach albo czyms to jakby cos luznego bylo dokladnie jak kolega spod pierwszego posta ma bylem na trzesiawce NIC patrzylem z kolega DuCh^ przed jego domem lomem tez nic klocki tez niby ok i jeszcze jedno jak czasami wjezdzam troszke na taki maly kraweznik to czuje na pedale hamulca lub sprzegla (juz nie pamietam) jakby cos podskakiwalo Co do tego trzaskania to chyba wymienie se klocki
Primo84 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 u mnie to samo. przy hamowaniu troszkę ciszej a jak jadę nawet po niewielkich nierównościach to "brzęczy" "kołacze" to nie jest stuk na pewno. Wahacze wymieniałem 0,5 roku temu bo miałem już luzy to po wymianie to samo - więc to nie wahacze. Jade właśnie do mechaniora. Dam znać. Pozdrawiam
SkOs Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 moim problemem raczej nie jest zawiecha wymienie klocki dam znac jo : D :gwizdanie:
Przemo603 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 U mnie też stuka z jednej strony wymieniłem obydwa górne wahacze i nadal to samo, wczoraj wymieniłem końcówkę drążka bo była padnięta ale nadal jest to samo nie mam już pomysłu co to może być ;(
Przemo603 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Dolne u mnie stukały kurcze niby dolne są ok, wiem ze dolne raczej przy hamowaniu stukały, ale już nic innego w sumie nie może stukać, łącznik stabilizatora tez ok
P-U-M-A Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Sprawdź dokładnie breszka i próbuj bo na przeglądzie tez powiedzial że niby wszystko ok a tam takie luzy lepiej zawsze 2 razy sprawdzić.
koper711 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 u mnie to wygląda tak, ze dźwięk dochodzi z prawego tylnego koła, siadłem na tylnej kanapie, wychyliłem sie podczas jazdy na połatanym asfalcie przez okno i typowo meteliczny dźwięk z okolicy koła. Wczesniej też opróżniłem cały bagażnik i dopiero gdy syn prowadził a ja wychyliłem sie przez okno zdjagnozowałem mijsce skad dochodza dźwięki. Tylko na nierównościach drogi. Zobaczę co powie mechanik i napiszę. Narazie wszystkie tarcze i klacki do wymiany...[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 11:23_________________________________________________no i po wymianie przestało sie tłuc ale okazałao się, że była pęknieta jedna za sprężyn i mechanik tą końcówkę wyjał, tak ze mogła to byc ta sprężyna.
SSHADOWW5 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 postawię na spręzyny - miałe kiedys taki przypadek - pekła ostatni zwoj i tlukl sie na nirownosciach
Rekomendowane odpowiedzi