Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi S4 B5 Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem o co wam chodzi jak samochodu już dawno nie ma :-P

Opublikowano

powinieneś bana dostac za robienie userów w chója i podawanie fałszywych danych , bez względu czy auto juz zostało sprzedane czy nie , tyle ode mnie :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ja nic z licznikiem nie robiłem wiec nie czuje się winny :no: nr VIN podałem wiec o co chodzi :mysli:

Opublikowano

Ja nic z licznikiem nie robiłem wiec nie czuje się winny :no: nr VIN podałem wiec o co chodzi :mysli:

zapewne zmieniles licznik.I Byl z przebiegiem o 100tyś mniej.

Opublikowano

co z tego ze podales VIN skoro wiadomo ze nie ma histori serwisowej i podejrzewam ze wiedziales o tym dlatego tak chetnie go podales

Opublikowano

powinieneś bana dostac za robienie userów w chója i podawanie fałszywych danych , bez względu czy auto juz zostało sprzedane czy nie , tyle ode mnie :hi:

...i to z biegu .... :cool1:

Opublikowano

to juz Twoja nie pierwsza WTOPA na tym forum - nie kasuje tego tematu, niech kazdy sobie go przeczyta - przynajmniej wsrod kupcow w sieci jestes SPALONY.

nie rob z ludzi idiotow, bo nimi nie sa... poprzedni wlasciciel nie jest anonimowym gosciem i napisal wprost, ze cofnales licznik :) zreszta wystawial auto do ogloszen z przebiegiem 260000k km jak pokazal kolega wyzej - to kto go cofnal? za duzo na wstecznym jezdziles? :kox:

poprostu masakra :polew:

Opublikowano

To kto robił? Sam się cofnął? :polew: Następny oszust na forum. :thumbdown:

Opublikowano

nie kasuje tego tematu, niech kazdy sobie go przeczyta

a ja ten wątek przeniosę do działu,gdzie wszyscy to przeczytają :cool1:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 20:29_________________________________________________tylko czekać,aż nowy właściciel się tu pojawi,żeby się pochwalić,jaką piękną i zadbaną sztukę z małym przebiegiem trafił...
Opublikowano

aby pojawił się jak najszybciej i za takie oszustwo powinien sprzedawca dostać gorącym łańcuchem po jajcach.....

Opublikowano

gorącym łańcuchem po jajcach.....

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew::good:
Opublikowano

jeju jakie poruszenie się zrobiło :kox:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 20:50_________________________________________________on to chyba jakimś bootem jest bo na każdym forum to samo wpisał dzisiaj jak wyszedł na jaw przebieg :gwizdanie:

Opublikowano

ulala no to chlopak ma pozamiatane na forum :decayed:

:good:

Opublikowano

To co , podwieszamy temat ? :polew:

Opublikowano

poco sie czepiacie skoro w zakupie kontrolowanym w każdej aukcji piszecie, że przebieg kręcony na 100% ?? :polew:

Opublikowano

poco sie czepiacie skoro w zakupie kontrolowanym w każdej aukcji piszecie, że przebieg kręcony na 100% ?? :polew:

po jakoś się zrobiło publiczne przyzwolenie na tego typu oszustwa- zawsze mówimy o kręconych przebiegach,kiedy jest tego pewność-tutaj pewność jest,bo poprzedni właściciel sam to potwierdził-dajcie jeszcze linka do tamtego Forum :naughty:
Opublikowano

samo zycie jakby miala ori przebieg to by sprzedawał dwa razy tyle czasu a tak to hyc hyc i jest nowy wlasciciel :kox:

Opublikowano

kolejny czarodziej ... :thumbdown:

Opublikowano

ciekawe ilu jeszcze jest na tym forum takich "czarodziei" :mysli:

Opublikowano

No to tak... jeśli sam skręcił i się nie przyznaje do tego to :thumbdown: klubowicz... :confused4: