iktorn_s Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Witam. Zdemontowałem uchwyt pod telefon bo mnie drazni i zobaczyłem dwie wilkie dziury...jakis amator cgyba to montował. Nie wiem czy bardziej drazni mnie ten uchwyt czy te dziury. Czy ktos zna jakis sposob aby zalatac te dziury?? Wszelkie porady mile widziane Pozdrawiam
Ponior Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Niestety musisz wymienić cały tunel (jeżeli uchwyt miałeś na tunelu), albo przerobić uchwyt na zwykły telefon jak ja to zrobiłem.
Attis3 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 znajdź jakiś warsztat smart repair w swojej okolicy!! Tu masz gości z gdańska i są bardzo dobrzy: http://www.s-plus.pl/uszk_wnetrza/ Nie wymieniaj tunelu bo to ostatnia ... Po takiej naprawie nic nie widać więc się nie martw.
iktorn_s Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 zdjecie wkleje jak bede w domu bo w pracy wszystrko poblokowane dzwoniłem do smarta ale powiedzili ze sie nie da bio dziury za duze iotp itd[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 15:47_________________________________________________ zdjecie wkleje jak bede w domu bo w pracy wszystrko poblokowane dzwoniłem do smarta ale powiedzili ze sie nie da bio dziury za duze iotp itd zdjecie dodane
A4_Dominik_WAW Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Moim zdaniem są dwie możliwości: 1. Wymiana tunelu na wersję bez uchwytu. 2. Zaadoptowanie starego uchwytu np. na uchwyt do gruszki do CB lub wykorzystanie do innego telefonu. Ja jeszcze zastanawiam się co wybrać.
iktorn_s Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 witam i chyba bede musial zaltiwc uchwyt...maskra.....
pastaldo Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Niestety musisz wymienić cały tunel (jeżeli uchwyt miałeś na tunelu), albo przerobić uchwyt na zwykły telefon jak ja to zrobiłem. jak przerobiłes taki uchwyt pod komórkę?
tchorzo Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 a nie można ładnie zaszpachlować i okleić jakąś folią, tak jak jest oklejony środek deski
Gość mmcv Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 a nie można ładnie zaszpachlować i okleić jakąś folią, tak jak jest oklejony środek deski swietny pomysl :polew: :polew: :polew: :polew: :laghing2: :laghing2: Nie rob druciarstwa i jak nie chcesz tam nic montowac , wymien tunel i tyle ! . To nie sa jakies straszne koszty a tak zrobisz sobie gowno i wioche w samochodzie :gwizdanie: :gwizdanie: Nie jezdzisz polonezem zeby takie praktyki stosowac :gwizdanie:
hornet Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 a nie można ładnie zaszpachlować i okleić jakąś folią, tak jak jest oklejony środek deski :shocked: Najlepiej poszukaj aukcji na alledrogo gdzie jest tunel bez tel. Zadzwoń do gościa i spytaj czy się nie wymieni. W końcu będzie miał "lepszy" bo pod telefon.
ziby00 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 kolega z forum sprzedawał tunel za 100zł dobra cena
krupskim Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Skontaktuj się z > czaki22 < , on ma na 100% taki tunel
Attis3 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 wow - faktycznie masz te dziury zarąbiste... myślałem, że to takie po wkrętach tylko...
Rekomendowane odpowiedzi