jarko Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 HA, po tym co ostatnio widziałem w BT to się gruuuuubo zastanawiam kto tu jest wymoczkiem :naughty synek jak ja zamykałem imprezę to Ty już dawno na cycku żony leżałeś :gwizdanie: Jesteś pewny :naughty:
adadur Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 HA, po tym co ostatnio widziałem w BT to się gruuuuubo zastanawiam kto tu jest wymoczkiem :naughty synek jak ja zamykałem imprezę to Ty już dawno na cycku żony leżałeś :gwizdanie: Jesteś pewny :naughty: cycka.... czy żony... a może jednego i drugiego
Patrykbor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja może pojadę a może nie pojadę, waham się, być może, chyba aczkolwiek zastanawiam się czy będzie z kim wypić czy same wymoczki przyjadą, więc rozumiesz ? nie wieże że przyjedziesz
poziek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 nie wieże że przyjedziesz sprytnyś, bardzo sprytnyś
Patrykbor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 wziąłbyś eveline na spacer ,a nie cyferki liczyć
Suli Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 synek jak ja zamykałem imprezę to Ty już dawno na cycku żony leżałeś :gwizdanie: Ekhm... Imprezę pierwszego dnia zamykałem ja z Iskierką i cytrynówką [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 00:03_________________________________________________A może faktycznie też tam Poziu byłeś
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 właśnie wróciłem z ośrodka,ustalałem z właścicielką szczegóły zlotu powiem jedno: rewelacja tak czystego i zadbanego ośrodka jeszcze nie widziałem(jakby wczoraj go zbudowali i pomalowali) rozmowa z właścicielką to pełen profesjonalizm...nie jak w poprzednim że ani me ani be krajobrazy miodzio pobyt tańszy niż w poprzednim alkohol własny po wpłacie 6zł/osoba "kapslowego" do kiedy płatna zaliczka ustale z ośrodkiem dopiero po 15 czerwca,także nie będzie marudzenia że wcześnie trzeba zaliczke wpłacić no i najważniejsze.... dekold właścicielki [mod]jak już to dekolt [/mod] z Jarkiem opracujemy wątek i przedstawimy Wam oferte zlotu na dniach
poziek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no i najważniejsze.... dekold właścicielki 1. Poziek 2. 3. 4. 5. 0. (słownie: zero) Hugo (specjalnie nie pogrubiam bo on ostatnio taki cienki jest jak ta czcionka...)
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ile miejsc mamy? 50(40zł doba) + kempingi (60zł doba) + pole namiotowe (10zł doba + 5zł/osoba)ale kempingi i namioty jak przekroczymy te 50 podstawowych miejsc chyba że ktoś od razu bierze namiot (ja biore ) to automatycznie zwalnia się miejsce z tych 50
Kali S4 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 -makaveli- dawaj foty tego atrybutu właścicielki a od razu frekwencja wzrośnie
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 -makaveli- dawaj foty tego atrybutu właścicielki a od razu frekwencja wzrośnie mam w pamięci zapisane zdjęcia (w głowie) a nie mam wejścia na USB
Młody_drog Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 hehe Namiot kurde fajna rzecz ale niestety nie posiadam Dobra czekamy na pełen opis i wtedy można zadecydować a i frekwencja na pewno się polepszy bo ten ich ukochany termin do wpłaty jest teraz dłuższy
Patrykbor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Żeby córa była większa to bym wziął camping
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Żeby córa była większa to bym wziął camping camping z ciepłą wodą tylko do kibelka trzeba kawałeczek dojść...ale kibielki czyste i zadbane
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 właśnie wróciłem z ośrodka,ustalałem z właścicielką szczegóły zlotu powiem jedno: rewelacja tak czystego i zadbanego ośrodka jeszcze nie widziałem(jakby wczoraj go zbudowali i pomalowali) rozmowa z właścicielką to pełen profesjonalizm...nie jak w poprzednim że ani me ani be krajobrazy miodzio pobyt tańszy niż w poprzednim alkohol własny po wpłacie 6zł/osoba "kapslowego" do kiedy płatna zaliczka ustale z ośrodkiem dopiero po 15 czerwca,także nie będzie marudzenia że wcześnie trzeba zaliczke wpłacić no i najważniejsze.... dekold właścicielki :kox:jak już to dekolt z Jarkiem opracujemy wątek i przedstawimy Wam oferte zlotu na dniach dawaj namiary tego osrodka jka nazwa poszukam u wujka googla
Patrykbor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 tylko do kibelka trzeba kawałeczek dojść...ale kibielki czyste i zadbane :cool1 kibel bym miał u siebie w przyczepce
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 http://www.julia.bydgoszcz.pl
Kolkov Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 http://www.julia.bydgoszcz.pl no no na fotkach wygląda naprawdę dobrze kurfa jak ja bym chciał zasnąć najebany na tym pomoście
Młody_drog Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 No moim zdaniem wygląda za***iście, rower wodny z piwem w ręku tez nie głupi pomysł czekamy na więcej detali
Rekomendowane odpowiedzi