wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kurcze to ile osob bedzie na Zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kurcze to ile osob bedzie na Zlocie 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kilka dni przed zlotem a tu jakieś dziwne rezygnacje i prośby o zwrot kasy :?: To ja sie pytam kto ma w ośrodku za to zapłacić, za to że rezerwujemy dla Was pokoje ( płacimy za to ), a Wy poważnie tego potraktować nie potraficie. Wpłaty przy zapisach, czy jakieś inne ograniczenia nic nie pomagają... Może trzeba by konkretnie pisać na ogolnym kto w c.uja wali bo ja już nie widzę innej możliwości... Ja rozumiem że komuś coś wypadnie... Ciekaw jednak jestem czy tak samo Wam wypada przed planowanymi wczasami gdzie wszystko jest opłacone i kasy nie da się odzyskać... ludzie są niepoważni :thumbdown: Zlot i tak będzie :kox: :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 co za zjeby mniejsza z tymi co w siusiu lecą i zapisali się na zlot żeby zainstnieć na forum (nie pisze że wszyscy bo różnie bywa) tak czy inaczej mam zamiar miło spędzić ten weekend w sobote odwiedzi Nas spora grupa ekipy kuj-pomorskiej pamiętajcie żeby nie wypuszczać ich z ośrodka "na sucho" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 W moim przypadku jest jasna sprawa, znalazłem nową prace którą dłuugo szukałem i od jutra zaczynam, niestety nie dam rady jechać.. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 W moim przypadku jest jasna sprawa, znalazłem nową prace którą dłuugo szukałem i od jutra zaczynam, niestety nie dam rady jechać.. ;( spoko ziom są sprawy ważne i ważniejsze na zimowy się wybieram to wypijemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dzięki za zrozumienie A co do zimowego to masz to jak w banku :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ło cholerka, teraz patrzę na listę i przypomniało Mi się, że jeszcze nie wpłaciłem kaski można wpłacić na miejscu ? żartuję, przelewik już zrobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A co do zimowego to masz to jak w banku :kox: Nie rozumiem czemu jesteś taki pewny... Ale dobra, ja już się nie czepiam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 o kutfa - ładne rzeczy się dzieją - też zapomniałem zapłacić jutro przelew będzie bo dziś i tak nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 o kutfa - ładne rzeczy się dzieją - też zapomniałem zapłacić jutro przelew będzie bo dziś i tak nie pójdzie :jerk: :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja się tylko spóźnię - nie czekajcie z obiadem Skoro kilka osób niestety się wykruszyło, to może jakaś jedynka dla mnie :gwizdanie: Jakie trunki preferujecie ? Nie wiem z czym się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jakie trunki preferujecie ? Nie wiem z czym się zjawić Mi na Zlotach jakos Balantajs podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jakie trunki preferujecie ? Nie wiem z czym się zjawić Mi na Zlotach jakos Balantajs podchodzi Mi jakoś tak "Łoncko Śliwowica" smakuje :decayed: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Skoro kilka osób niestety się wykruszyło, to może jakaś jedynka dla mnie :gwizdanie: czyli bedziesz bez faceta ??? fju fju fju :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja się tylko spóźnię - nie czekajcie z obiadem Skoro kilka osób niestety się wykruszyło, to może jakaś jedynka dla mnie :gwizdanie: Jakie trunki preferujecie ? Nie wiem z czym się zjawić Po pierwszym litrze połkniemy cokolwiek co ma procenty :polew: Ja biorę jakąś smakową Finlandię i może jakieś bro na kacyka :gwizdanie: Skoro kilka osób niestety się wykruszyło, to może jakaś jedynka dla mnie :gwizdanie: czyli bedziesz bez faceta ??? fju fju fju :naughty: :polew: Zaczynają pojawiać się amanci :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jutro zrobie rozpiske kto/gdzie/z kim w pokojach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 i przpominam o dodatkowej atrakcji dla chętnych bilety trzeba będzie kupić w piątek albo sobote do południa bo w czasie meczu będą takie kolejki że w II połowie wejdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 i przpominam o dodatkowej atrakcji dla chętnych bilety trzeba będzie kupić w piątek albo sobote do południa bo w czasie meczu będą takie kolejki że w II połowie wejdziemy grzechu nawet jak by był ktoś chętny to czy będzie w stanie jechać :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi