jarko Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jarko z kim lecisz na Zlot ? Z kumplem i jego dziewczyną, jednym autem... Jedziesz przez KR :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Akurat zaplanowalem kilka rzeczy na trasie m.in. bede w NAVISERWIS i dwa miejsca po graty do B8 Takze czeka mnie pewnie z 600 km jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak mi się uda na dyżur załapać to z Kr wyjedziemy dopiero gdzieś koło 10.00 rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja planuję wyjechać koło 9:00 i na spokojnie delektować się widokami po drodze :gwizdanie: Dodatkowym opóźnieniem będą wideo pstryczki po drodze bo z tego co wiem to większość jest pełna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikaa Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja planuję wyjechać koło 9:00 i na spokojnie delektować się widokami po drodze :gwizdanie: Dodatkowym opóźnieniem będą wideo pstryczki po drodze bo z tego co wiem to większość jest pełna już to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jarek ogarnie pokoje bo mam awarie kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jarko wplaciles za mnie kase? bo kiedys mowiles ze wplacisz a pozniej sie rozliczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jakby ktoś przeoczył temat.. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217641.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jarko wplaciles za mnie kase? bo kiedys mowiles ze wplacisz a pozniej sie rozliczymy Tak, zrobiłem przelew ze swojego na moje konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jarko wplaciles za mnie kase? bo kiedys mowiles ze wplacisz a pozniej sie rozliczymy Tak, zrobiłem przelew ze swojego na moje konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jest opcja przyjechania na jeden dzien?Mysle czy by Was nie odwiedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jest opcja przyjechania na jeden dzien?Mysle czy by Was nie odwiedzic na pewno się da, to tylko kwestia ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jest opcja przyjechania na jeden dzien?Mysle czy by Was nie odwiedzic Pisz do Makaveliego bo to on organizuje zlot. Myślę że coś da się wykombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 na pewno jest, bo spora grupa z kujawsko-pomorskiego planuje podjechać na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jest opcja przyjechania na jeden dzien?Mysle czy by Was nie odwiedzic wpadaj śmiało daj mi tylko na pw czy chcesz nocować i wyżywienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jarko wplaciles za mnie kase? bo kiedys mowiles ze wplacisz a pozniej sie rozliczymy Tak, zrobiłem przelew ze swojego na moje konto AAa Myslalem ze to kto inny zbiera kase. Mam baaaaardzo slaby dostep do neta wiec jak bym sie nie odezwal to do zobaczenia na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 na pewno jest, bo spora grupa z kujawsko-pomorskiego planuje podjechać na zlot Jedrek nie przesadzaj z ta spora grupa...bo narzaoe tylko dwa auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 kiedy pokoje będą ustalone ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ponoc wczoraj wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 kiedy pokoje będą ustalone ? :gwizdanie: wieczrem w piątek po sami automatycznie ustalicie gdzie kto do jakiego poju trafi Jarek miał too ogarnąć bo ja mam dostęp do neta przez telefon albo PlayStation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi