Adas Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 to Ja idę się pakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja za godzinkę wyruszam a deszcz pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja jeszcze w pracy siedzę. o 13 wychodzę pewnie znów nie umyję samochodu Ja myłem 30min temu w pełnym deszczu fajnie musiało wyglądać jak z gąbką w deszczu latam najwyżej jutro rano podjadę do Koronowa go szybko umyć gdzieś tam muszą mieć myjnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Mają :> z drucianymi szczotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 z drucianymi szczotkami :naughty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja o 16, jak ktoś jedzie z kierunku wschodniego, to do zobaczenia na trasie Mam nadzieję, że Was znajdę i nie "złożycie" się tak szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 a nasza ekipa dotrze w środku nocy bądź jutro na śniadanie - niestety taka praca - siła wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No kuj-pom jest przygotowane na jutrzejszzy attack Jak tam komary? Wpierdajają żywcem czy idzie przeżyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No kuj-pom jest przygotowane na jutrzejszzy attack No to tak jak my, niestety zmiana planów, dopiero będziemy na śniadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Hmm... najważnieszy jest skutek... .damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Hmm... najważnieszy jest skutek... .damy radę mam nadzieję. Gadałam z Makavelim, u nich bezchmurne niebo a tu leje Oby jutro też była tam pogoda. O której wyjeżdżacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 My z kuj-pom mamy meeting ok 14 koło HWS Łuczniczka, dojedziem, to będziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 jutro ma byc bardzo ładna pogoda w kuj-pom a ja na 15 do 23 w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Gońcie się przyzwoicię... ZAzdroszczę ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi