Gość bialyeg Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Oto mój problem: Od razu po ruszeniu i podczas jazdy zauważyłem że samochód dostał mocnych drgań przy czym towarzyszył im dziwny hałas ( tak jakby ktoś na siłę silnik wyrywał ) ale tylko na 1 i 2 biegu później przestało, pojawiało się to przy ruszaniu na prostej drodze, skręcaniu w zakręt i na rondzie. Miał ktoś podobny problem ?? jak tak , to co może być tego przyczyną ??
fulki Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ja stawiam na przegub ten przy kole albo skrzyni
wojtek123 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 sprawdz te poduchy jak kolega wyzej pisze , kumpel podobne objawy mial ale w typ przypadku dwumas mu padl
Gość bialyeg Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A jak dwumas padnięty to wyskoczy błąd na vagu ?[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 19:47_________________________________________________I jak poduszki to tez wyskoczy błąd ?
uciniak Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Jak poduszka to będzie błąd na vagu ale jak dwumas to raczej nie jak się mylę to mnie poprawcie.
darasajjj Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 z mojej strony podejrzewam poduchy pod silnikiem.
koper84444 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Najpierw sprawdź poduchy - taniej i prościej to będzie niż badać dwumas.
mily Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Jak poduszka to będzie błąd na vagu ale jak dwumas to raczej nie jak się mylę to mnie poprawcie. ?? Poduszka od silnika ma czujnik że jest uszkodzona??
SkOs Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 poduchy lukaj ja podejrzewam ze to 90 % to ;]
GRazny Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Jak poduszka to będzie błąd na vagu ale jak dwumas to raczej nie jak się mylę to mnie poprawcie. ?? Poduszka od silnika ma czujnik że jest uszkodzona?? tak ale działa to tak sobie bo czujnik mechaniczny z tego co pamiętam
uciniak Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Kolega ma błąd poduszki na vagu bo zamontowali mu poduszkę bez tego czujnika podobno .
Orange Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 na poduszce silnika nie ma żadnego czujnika, to jest zaworek, nie pojawienie się błędu na vagu nie świadczy o tym ze poducha jest dobra
Rekomendowane odpowiedzi