arti77 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nie działa ogrzewanie tylnej szyby. Bezpiecznik sprawdzony – grzeją się tylko lusterka – a szyba tylnia „zimna”- gdzie mam szukać usterki? [AFN 1,9 AVANT 99] uzupełnij profil pre_pl
jacekm Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sprzwdź te "nitki" na szybie czy przypadkiem nie ma przerwy. Koledzy na forum polecali w podobnych watkach lakier przewodzacy prąd, dostepny w sklepach moto za ok 10 pln
arti77 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sprzwdź te "nitki" na szybie czy przypadkiem nie ma przerwy. Koledzy na forum polecali w podobnych watkach lakier przewodzacy prąd, dostepny w sklepach moto za ok 10 pln Sprawdziłem "nitki" są ok
lexpar Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sprawdź czy dochodzi napięcie do szyby.
arti77 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2008 Sprawdź czy dochodzi napięcie do szyby. BRAK NAPIĘCIA - GDZIE SZUKAĆ DALEJ ?
jocker01 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Opublikowano 11 Stycznia 2008 czesc, ja nastepnie sprawdzilbym wlacznik, jezeli tam jest ok, to przekaznik ale nie jestem pewny czy ten przekaznik nie jest zintegrowany w wlacznku tak jak migaczy. pozdrawiam Jocker01
arti77 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2008 czesc, ja nastepnie sprawdzilbym wlacznik, jezeli tam jest ok, to przekaznik ale nie jestem pewny czy ten przekaznik nie jest zintegrowany w wlacznku tak jak migaczy. pozdrawiam Jocker01 Podmieniłem cały panel klimatronika i nadal lipa - stawiam na jakiś przekażnik tylko gdzie on jest ?
jocker01 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 wszystkie przekazniki sa nad twoimi nogami pod deska rozdzielcza. powodzenia, pozdrawiam Jocker01
cannondale Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 czesc, ja nastepnie sprawdzilbym wlacznik, jezeli tam jest ok, to przekaznik ale nie jestem pewny czy ten przekaznik nie jest zintegrowany w wlacznku tak jak migaczy. pozdrawiam Jocker01 Podmieniłem cały panel klimatronika i nadal lipa - stawiam na jakiś przekażnik tylko gdzie on jest ? Czy naprawiłeś juz tą usterke?mam podobny problem
mlodyy Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 ale jesli dziala podgrzewanie lusterek przekaznik jest ok moze masz alniety kabel na tylnych slupkach ktury idzie do szyby
cannondale Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 ale jesli dziala podgrzewanie lusterek przekaznik jest ok moze masz alniety kabel na tylnych slupkach ktury idzie do szyby Przewody są okej
stasio1969 Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Jeżeli jest to avant, to istnieje możliwość,że rozpieła się któraś z wtyczek. Pierwsza brązowa w bagażniku z tyłu po lewej stronie ( biały). Druga niebieska lewy przedni słupek (biały).
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja mam ten sam problem, czy ktoś już doszedł do tego co jest powodem że nie grzeje?? A tak w ogóle czy w avancie są ogrzewane tylne boczne szyby??
fly07 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Panowie i co z tym ogrzewaniem tylnej szyby? Szyba nie grzeje i w moim aucie. Narazie co sprawdziłem, to brak napięcia na złączce przy szybie. Kabel od złączki, czarny dość gruby /ok.5mm2/ biegnie pod tylnym oparciem z lewej strony i wchodzi w podłogę poprzez gumową przelotkę . Gdzie jest wpięty jego drugi koniec?
Rekomendowane odpowiedzi