Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] lampy przód FK do roczniików 99-01- pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam nadzieje ze te lampy z linka wejda mi do mojej niuni po wycieciu błotnika i zmianie wtyczek. Pomoże mi ktoś????

http://moto.allegro.pl/item295851691_lampy_audi_a4_99_01_black_angel_eyes_fk_promocja.html

Opublikowano

msc79 wejda :th:

(nawiasem mowiac, to sa chyba najladniejsze ringi)

Opublikowano

witam, mam nadzieje ze te lampy z linka wejda mi do mojej niuni po wycieciu błotnika i zmianie wtyczek. Pomoże mi ktoś????

http://moto.allegro.pl/item295851691_lampy_audi_a4_99_01_black_angel_eyes_fk_promocja.html

Wejda . Do rezania - błotniki + wtyczki i nie wiem jak to jest z FK ale i silniczki trzeba bedzie nowe - mogą być od Punto II [ za komplet zaplaciłem 60 zł z przesyłką ]

Faktycznie te ringi są bardzo ładne ale do czarnego lub białego autka :drool:

Opublikowano

msc79 jak już zamontujesz to wrzuć fotki bo też myślałem o czymś takim a chętnie bym zobaczył jak się w aucie prezentują

Opublikowano

trzeba rezać...

a nie wolisz kupić dzielonych, które pasują bez przerabiania??:

http://moto.allegro.pl/item295814765_lampy_nowe_audi_a4_94_98_chrom_angel_eyes_.html

oszczędzisz kosztów rezania (czyli czasu), przerabiania wtyczek, oraz zakupu silniczków.

wszystko pasuje plug&play

Opublikowano

a bardzo trzeba

trzeba wyciac te blotniki bo ja tez bede chcial wymienic lampy a te z pierwszego postu tez mi sie podobaja

Opublikowano

trzeba rezać...

a nie wolisz kupić dzielonych, które pasują bez przerabiania??:

http://moto.allegro.pl/item295814765_lampy_nowe_audi_a4_94_98_chrom_angel_eyes_.html

oszczędzisz kosztów rezania (czyli czasu), przerabiania wtyczek, oraz zakupu silniczków.

wszystko pasuje plug&play

Tak ...ale efekt zespolonych jest ładniejszy :tongue4::thumbup:

Opublikowano
  • Autor

msc79 wejda :th:

(nawiasem mowiac, to sa chyba najladniejsze ringi)

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 06:30 _________________________________________________zgodze sie z toba , czatowałem na nie od dłuższego czasu bo sa bardzo rzadkie na allegro , a nie chciałem bawic sie w jakies sonary itp. mysłe ze efekt bedzie spoko.[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 06:31 _________________________________________________

Faktycznie te ringi są bardzo ładne ale do czarnego lub białego autka

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 06:33 _________________________________________________mam ciemnozielona niunie wiec powinno grac , zwłaszcza ze tylne lapy tez mam dymione.[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 06:34 _________________________________________________

msc79 jak już zamontujesz to wrzuć fotki bo też myślałem o czymś takim a chętnie bym zobaczył jak się w aucie prezentują

Opublikowano

ja tez bym bral dzielone jakos te rezanie mi niepasuje :thumbdown:

Opublikowano

witam msc79 w zeszlym tygodniu zalozylem wlasnie identyczne lampki kapitalny wyglad :drool: no niestety silniczki nie pasuja wiec ja chwilowo ustawilem je reczna regulacja :kox: .Nie kupowalem zadnych kostek w ASO, bo umnie w miescie go niema i musial bym znac 80 km. Tylko zaprowadzilem do elektryka wszystko popodlanczal na inne kostki elektryczne i wszystko wyglada elegancko a co najwazniejsze dziala i zaplacilem za robote z jego materialami 50 zl :dance: tak ze lampki polecam

Opublikowano
  • Autor

witam msc79 w zeszlym tygodniu zalozylem wlasnie identyczne lampki kapitalny wyglad :drool: no niestety silniczki nie pasuja wiec ja chwilowo ustawilem je reczna regulacja :kox: .Nie kupowalem zadnych kostek w ASO, bo umnie w miescie go niema i musial bym znac 80 km. Tylko zaprowadzilem do elektryka wszystko popodlanczal na inne kostki elektryczne i wszystko wyglada elegancko a co najwazniejsze dziala i zaplacilem za robote z jego materialami 50 zl :dance: tak ze lampki polecam

[br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 13:23 _________________________________________________a mozesz mi powiedziec czy bez problemu pasowały i wrzucic jakies fotki jak to wygląda ????
Opublikowano

Dudi musisz się pochwalić tymi lampkami bo sam zamierzam takie założyć i musisz powiedzieć mi jaki to elektryk robi. Bo u Nas tych kostek raczej nie da się dostać trzeba gnać do ASO :disgust:

Opublikowano

no wlasnie dudi wrzuc fotki jak sie :audi: prezentuje...i zrob fote tych kostek, ale napewno wygladaja :kox:

Opublikowano

Witam ja tez mam zamiar kupić takie lampy te ciemne i zastanawiam sie czy bede pasować do mojego srebnego avanta?? Dodam ze kierunki i tylne lampy tez mam ciemne. Prosze o pomoc. Z przyjemnościa zobaczył bym jakieś fotki z takimi lampami. Z góry dziekuje :hi:

Opublikowano

Witam ludzie jak dla mnie nie ma sensu rezac i wkładać zespolone jak idealnie pasują dzielone bez żadnych kombinacji podłanczasz i jest wsio, chyba że ktos bardzo chce. Silniczki też pasują i dzielone w przeciwieństwie do zespolonych mają miejsca na przetwornice ja mam takie na autku więc można oglądać: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23425.0 pzdr :a4fan:

ps. froger34 jak będziesz okazyjnie w Kielcach to zrobimy mini spocik i sobie oblukasz je

Opublikowano

no zalezy kto co lubi Grzanek, jednym podoba sie tak a drugim inaczej, ale fajnie te lampki sie u Ciebie prezentuja, osobiscie jednak obstaje za zespolonymi, pozdrawiam

Opublikowano

bardzo chetnie bym wrzucil pare fotek z tymi lampkami ale na razie nie nieumiem ;( :gwizdanie:

bo kiepski ze mnie haker i niema kto mi pokazac jak to sie robi :polew:

Opublikowano

zrob sobie konto na fotosik.pl, potem Ci kolejne czynnosci w emailach przychodza, a i sam sobie poradzisz :th:

Opublikowano

no wlasnie sobie wczoraj konto zalozylem tylko tydzien trzeba czekac zeby fotki wysylac

Opublikowano

a to czemu??? :mysli:

[panowie OT!!! dudi75 jak chcesz to wyślij mi na PW twojego maila to ci dam opis co i jak robić] - schiller