Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mogłeś nie sprzedawać tych co miałeś to byś teraz założył na chwilę :naughty: Ale ciekawe co sobie ktoś pomyśli jak widzi taką wypaśną audiczkę... zagląda do środka a tu taka gałeczka :decayed:

potzrebowałem, kasy na szybko :decayed:, pozatym to tylko na chwilę, bo samym lewarkiem cięzko się zmienia biegi :polew:, do tego takim krótkim :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Faktem jest to że patent zajefajny i ja bym na bank na taki nie wpadł :gwizdanie: A co modzisz z gałką? :mysli: Obszywasz czy jak? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Faktem jest to że patent zajefajny i ja bym na bank na taki nie wpadł :gwizdanie: A co modzisz z gałką? :mysli: Obszywasz czy jak? :wink4:

Gałka poszła do obszycia razem z mieszkiem i ręcznym :naughty:, a na początku listopada dojdzie do tego prawdopodobnie kiera eSkowa :evil:, miałem nadzieje że nie bede używał auta do następnego tygodnia, ale wyskoczył mi wypad do Kraka i musiałem coś skombinować :przebiegly:

Opublikowano

Kurde... Mod za modem... Modem pogania :decayed: normalnie czapki z głów :hi: Kiedy ja dożyje żebym miał kase na takie rezanie :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Kurde... Mod za modem... Modem pogania :decayed: normalnie czapki z głów :hi: Kiedy ja dożyje żebym miał kase na takie rezanie :disgust:

wszystko niskobudżetowe narazie, i idzie jak krew z nosa :thumbdown:, mam tylko nadzieje że do końca roku wyrobię się z założonymi modami :good:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 12:59_________________________________________________Przymiarka, osłon na allegro nie widać a możę coś z tego wyjdzie :naughty:

dsc6806t.jpg

Opublikowano

Ale grunt że coś się dzieje i cały czas do przodu :wink4: Już masz jedną z najładniejszych B5 na forum wg mnie pomimo tych 90 koników :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ale grunt że coś się dzieje i cały czas do przodu :wink4: Już masz jedną z najładniejszych B5 na forum wg mnie pomimo tych 90 koników :gwizdanie:

:hi:, a na 90Km, też jest już plan, ale to przyszłość :evil:

Opublikowano

juz sie tak nie podlizuj :polew::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:naughty:

Opublikowano

Aż tak widać? :embarrassed:

:polew:

Opublikowano

tak :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tak :naughty:

:polew:

Opublikowano

No i weź tu bądź uprzejmy :przebiegly: To zaraz ktoś będzie coś niepoprawnego sugerował :polew:

Opublikowano
  • Autor

No i weź tu bądź uprzejmy :przebiegly: To zaraz ktoś będzie coś niepoprawnego sugerował :polew:

spoko, spoko :naughty:, idzie, nastepna paczuszka :naughty:

Opublikowano

gdzie ty pracujesz? :decayed: na wyjezdzie? :kox: co ty na trasie dorabiasz? :polew:
Opublikowano

wszystko niskobudżetowe narazie, i idzie jak krew z nosa :thumbdown:, mam tylko nadzieje że do końca roku wyrobię się z założonymi modami :good:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 12:59_________________________________________________Przymiarka, osłon na allegro nie widać a możę coś z tego wyjdzie :naughty:

dsc6806t.jpg

slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html

Opublikowano
  • Autor

Upchnął by, pisałem do typa w sprawie tej osłony, ale nie odpowiada :no:, muszę do niego przedzwonić jutro :wink4:

Opublikowano

ja tez juz do niego kiedys pisalem w sprawie tej oslony z drugiej strony ale niestety " NA MAILE NIE ODPOWIADAM Z POWODU BRAKU WOLNEGO CZASU!!!! :" ale i tak juz jej nie mial :confused4:

Opublikowano
  • Autor

no o tą osłonę na drugą stronę to napisałem z 50 maili, do różnych gości :kox: ale bez odzewu :thumbdown:, dlatego bede kombinował żeby coś samemu sklecić może, jak się uda :wink4:, choc cały czas przeglądam allegro :gwizdanie:, a nóż się trafi :decayed:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:02_________________________________________________

gdzie ty pracujesz? :decayed: na wyjezdzie? :kox: co ty na trasie dorabiasz? :polew:

Ciii :gwizdanie:, teraz na chorobie siedzę cały tydzień :wink4:, przyszło mi ubezpiecznie :blink:, a miały być nowe fotele :thumbdown:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:44_________________________________________________doszła paczka od Krychy :hi:

dsc7521.jpg

Opublikowano

slepy a tego bys nie upchnął na lewa strone? [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/pokrywa-na-silnik-vw-passat-b5-2-3-vr5-i-inne-i1240817130.html

Ale to nie ta osłona to jest środkowa na silnik, tatej na ABS nigdzie nie ma na alegro :thumbdown: to co było to juz poszło, Pany nie tylko my tego szukamy, są jeszcze passaty :disgust: też siedze co pewien czas przegladam

Ciekawe czy by durnie w ASO poszły na mega znizke przy zakupie grupowym :naughty:

Ile takie lampki cenić, bo też mam komplecik :mysli: