Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tzn co zadatkowałes :decayed:

orkiestre na wesele :embarrassed::decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to żeś zbrysił ładnie :decayed: jak by co to za klimka nie płacz :naughty: bede mieć ich troche za niedlugo... coś podobno w radiu mówili ze polifty 2 beda wieć moze i na konsole byś sie załapał :kox:

Opublikowano
  • Autor

no to żeś zbrysił ładnie :decayed: jak by co to za klimka nie płacz :naughty: bede mieć ich troche za niedlugo... coś podobno w radiu mówili ze polifty 2 beda wieć moze i na konsole byś sie załapał :kox:

no widziałęm u Krychy w wątku, cały komplet do klimki za 800zł oddawał, jakbym miał kaske to bym wziął, ale póki co nic nie dokładam, montuje to co jest, i czekam na jakąś lewiznę :wink4:, następne w kolejce bedą hamulce bo już na jesień miałiem wymieniać bo się tarcze i klocki kończą :kwasny:

Opublikowano

wujciu sprzedałeś klimę? ileś nabrał?

Opublikowano

jeszcze nie sprzedałem myśle ile moge za nia łyknąć :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie sprzedałem myśle ile moge za nia łyknąć :wink4:

a jak to jest, wogóle, klimka musi być pod dany silnik czy można ją zaadaptować z innego, np. z beny do diesla? :mysli:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 21:49_________________________________________________

kumpel, kupował kompletną klimkę do seata toledo, jakieś 2 lata temu i dawał 1500zł :wink4:, ja się nastawiam do 1200zł za kompletnego klimatronica :gwizdanie:

Opublikowano

walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes :decayed:

Opublikowano

walnąłem za 800zł i bez odzewu :gwizdanie: Opłacam allegro i tam wsio wystawiam bo tu to h*j nie biznes :decayed:

to mówisz ze 800zl :kox: :gwizdanie: a poszła już Ci jakaś? ja tam moja nawet za 600-700 bym puścił jak by tylko sie ktoś trafił :)

Opublikowano

nigdy cała jako komplet, ta jest z mojego auta dlatego taka cena.

Opublikowano
  • Autor

Krycha, tutuaj każdy liczy że forumowiczowi oddasz za 10% wartośći, pamiętam jak sprzedawałem kierę eskową wisiała na forum za 350zł chyba ze 2 tygodnie, wystwiłem ją na allegro za 430zł i poszła w ten sam dzień, także nawet się nie zastanawiaj :wink4:

ja tak jak mówię, jakbym tylko dysponował kasą to bym komplecik łyknął, ale niestety, wesele mnie zjada :decayed:, za samą wódę wczoraj zapłaciłem 5,5k :kox:

Opublikowano

to ładnie :decayed: slepy jak cos to tak jak wyżej pisałem za klimke kolo 600-700zl jak byś dał to jest twoja :hi::)

Opublikowano

ja oddam za 599zł :polew:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:02_________________________________________________

Krycha, tutuaj każdy liczy że forumowiczowi oddasz za 10% wartośći, pamiętam jak sprzedawałem kierę eskową wisiała na forum za 350zł chyba ze 2 tygodnie, wystwiłem ją na allegro za 430zł i poszła w ten sam dzień, także nawet się nie zastanawiaj :wink4:

ja tak jak mówię, jakbym tylko dysponował kasą to bym komplecik łyknął, ale niestety, wesele mnie zjada :decayed:, za samą wódę wczoraj zapłaciłem 5,5k :kox:

wiem ślepy jak jest, wiem jak jest :) Znaczy wiem jak jest z forum, bo z przygotowaniami do wesela to nie wiem... narazie nie wiem :decayed:
Opublikowano

mi na czasie zalezy zeby to opierdzielic jak najszybciej :wink4: jak bede bardzo zdesperowany to za 300 oddam :polew:

Opublikowano
  • Autor

to ładnie :decayed: slepy jak cos to tak jak wyżej pisałem za klimke kolo 600-700zl jak byś dał to jest twoja :hi::)

może blizej zimy :wink4:, teraz to musze poskładać furę, bo pasowało by nią zacząć jeździć :naughty:, ale Wojtek widzę że dobre ceny robisz, to może byś jakiegoś paska FL przytargał, a AWXem, albo AVFem, na swapa :evil:

ja oddam za 599zł :polew:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:02_________________________________________________

wiem ślepy jak jest, wiem jak jest :) Znaczy wiem jak jest z forum, bo z przygotowaniami do wesela to nie wiem... narazie nie wiem :decayed:

kurde teraz bedziecie się z cenami licytować jak kasy na to nie mam :decayed:

Krystian z przygotowaniami do wesela nie jest tragicznie, gorzej z $ :embarrassed:, ale damy radę :evil:

Opublikowano

niech się licytują to może ja łyknę :gwizdanie:

Opublikowano

czas pokaże :wink4: coś sie zalatwi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Krystian, a ile liczysz za tego swojego 1,8T?

Opublikowano

silnik i osprzęt to jakieś grosze, graty na moc sprzedaje osobno i chyba mam typka na to

Opublikowano
  • Autor

silnik i osprzęt to jakieś grosze, graty na moc sprzedaje osobno i chyba mam typka na to

a mierzyłeś ile to mialo moczu, ze wszystkimi gratami?

Opublikowano

ile kuni? nie mierzyłem