Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Co do kleju na klapie to może by wymienić klape na US? mycie jest zbyt pracochłonne lepsza klapa US:decayed:

P.S Celica fajna, lubie ten model:decayed:

patrz trzy posty wyżej:wink:, a Celica siostry:decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany a da rade ustawiąc gwint z załozonymi kołami

impossible:wink:

Opublikowano

Miałem otwartą strone pare min i nie było jeszcze poasta jak to pisałem:decayed: ale i tak wyszło na jedno i bardzo dobrze:wink:

Opublikowano
  • Autor
Miałem otwartą strone pare min i nie było jeszcze poasta jak to pisałem:decayed: ale i tak wyszło na jedno i bardzo dobrze:wink:

klapa leży od tamtego sezonu, wpadnie na auto razem ze zderzakiem US:wink:, no i niebawem dołączą lampki do kompletu:decayed:

Opublikowano

Slepy zmobilizowałeś mnie żeby wziąć zakasać rękawy i posadzić auto jak trzeba:kox:

Opublikowano
no chyba że tak:kox:

tył ustawiony na bogato, gdyby tylko dało się tak jeździć...

ja tak poprzedni sezon przejeździłem.....

Opublikowano
  • Autor
z klapą będzie kox a tyłu nie podnoś :decayed:

chciałbym aby tak zostało, ale nawet na prostym tnie plastik, bo wrzuciłem na tył dystans 5mm:decayed:, póki co zostawie go na 61cm, zobaczę co sie uda zrobić z przodem:wink:

---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ----------

Slepy zmobilizowałeś mnie żeby wziąć zakasać rękawy i posadzić auto jak trzeba:kox:

:naughty:, coś sie musi dziać:grin:

---------- Post dopisany at 10:07 ---------- Poprzedni post napisany at 10:07 ----------

no chyba że tak:kox:

tył ustawiony na bogato, gdyby tylko dało się tak jeździć...

ja tak poprzedni sezon przejeździłem.....

ja mam chyba tylnie amorki do regeneracji bo strasznie miekko jest:kwasny:, ten sezon jeszcze przelatam, na następny bede regenerował, chyba że....:whistling:

Opublikowano

Plastik się wytrze :decayed: opona przy okazji też :wink:

To czyli masz teraz ET 30 przy 8J i oponie 225? :eusathink:Bo zastanawiam się ile wypchnąć moje żeby nic nie tarło :naughty: Choć w sumie ja plastikowego nadkola mało co mam bo założyłem dystanse na zimówki i mam teraz coś koło ET 26 przy 7.5 J :kox:

Opublikowano
  • Autor
Plastik się wytrze :decayed: opona przy okazji też :wink:

To czyli masz teraz ET 30 przy 8J i oponie 225? :eusathink:Bo zastanawiam się ile wypchnąć moje żeby nic nie tarło :naughty:

tak dokładnie, i przy takiej glebie do opony jest jakieś 3mm luzu, jakby była węższa oponka to byłoby spoko, ale i tak nie jest źle bo trze tylko o plastik:grin:

Opublikowano

To u mnie dystans 7mm powinien wystarczyć do ET 45 8,5J żeby jakoś to wyglądało :eusathink:

Tylko kurfa mam problem bo belkę mam krzywo ustawioną i koło z jednej strony bardziej się chowa w nadkolu o ok 2 mm :wallbash:

Opublikowano
  • Autor
2012wh.jpg

post-6323-1406905699,9555_thumb.jpg

Opublikowano

nawet bez zderzaka wyglada zacnie:):)

Opublikowano
  • Autor

chyba pójdzie jescze 1cm w dół:decayed:, te gumy co kupiłem to za***ista sprawa, zrobiłem mu dzisiaj przejazd po wiosce, największe dziury i nawet nie kwięknął:slina:

Opublikowano

grubo...widzę że jest już bardzo nisko...dobrze że masz Vitarkę;p;p

Opublikowano

jest :kox:

Opublikowano
  • Autor
grubo...widzę że jest już bardzo nisko...dobrze że masz Vitarkę;p;p

no jest 62cm od błotnika do ziemi, 1cm nizej niż w tamtym sezonie, ale myślę że zejde jeszcze 1:decayed:

Opublikowano

U mnie na 19 udało się posadzić przód na 61 tył 62 ale na zakrętach mi przód przyciera et mam 45:kwasny: trzeba zrolować rant i może uda się zejść na 59:kox:

Opublikowano
U mnie na 19 udało się posadzić przód na 61 tył 62 ale na zakrętach mi przód przyciera et mam 45:kwasny: trzeba zrolować rant i może uda się zejść na 59:kox:

ja na 19" przód również miałem na 61 cm na felgach ET 45 i nic nie przycierało, nawet w szybkich zakrętach, opona 215/35

Opublikowano

Arek mam dokładnie taką samą oponę i przyciera o plastikowe nadkole:facepalm: