Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nawet dobrze to wygląda :decayed: nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? :wink: bo te nasze kwadraciaki....

amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh:

cwaniaczek :decayed:

te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają:whistling:

robię u siebie zderzak przedni na gładko i myślałem żeby podkleić te neodymy od środka. Rejkę bym wyłożył jakimś filcem żeby zderzaka nie rysowało, tylko czy te neodymowe magnesy by wytrzymały i ile tego musiałbym dać ewentualnie tak do 100km/h trzymały blachę ? ile masz tego u siebie?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Już widzę :kox:

Opublikowano
  • Autor
nawet dobrze to wygląda :decayed: nie masz drugiej blachy w rozmiarach USDM? :wink: bo te nasze kwadraciaki....

amerykanka jest podklejona pod spodem, a ta siedzi na magnesach:decayed:, bo ostatnio chciał mi dowód wziąść i 500zł, za brak blaszki:doh:

te neodymy z allegro są za***iste, tylko kupiłem troszkę za małe, na gołą karoserię łapia jak dzikie, ale przez tą podjebkę, troszkę mniej trzymają:whistling:

robię u siebie zderzak przedni na gładko i myślałem żeby podkleić te neodymy od środka. Rejkę bym wyłożył jakimś filcem żeby zderzaka nie rysowało, tylko czy te neodymowe magnesy by wytrzymały i ile tego musiałbym dać ewentualnie tak do 100km/h trzymały blachę ? ile masz tego u siebie?

ja mam 6 tych 1cmx2cm, do przedniej trzebabyłoby dac jakieś większe:wink:, ale myślę że dałyby radę, bo je oderwac jeden od drugiego to normalnie masakra:grin:

Opublikowano
fotki działają, coś nie tak z przeglądarkami macie chyba Pany :wink:

Na IE i FF mi nie lata :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

czekam na foty jak sie Twoje oponki na tych 10J naciągną:naughty:

Opublikowano

ja mam 6 tych 1cmx2cm, do przedniej trzebabyłoby dac jakieś większe:wink:, ale myślę że dałyby radę, bo je oderwac jeden od drugiego to normalnie masakra:grin:

jak już będę kończył zderzak to coś pomyślę z tymi neodymami. szafa mi podkręcił temat z tymi magnesami, ale widzę że Ty to już stosujesz jakiś czas :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wrzuć sobie Chrome:wink:

Opublikowano

Google Chrome POLECAM

Opublikowano
  • Autor
jak już będę kończył zderzak to coś pomyślę z tymi neodymami. szafa mi podkręcił temat z tymi magnesami, ale widzę że Ty to już stosujesz jakiś czas :decayed:

myślałem o tym juz dawno, ale kupiłem w tamtym tygodniu, po tym jak sie do mnie doczepili:decayed:, kupie te wieksze i zobaczymy jak bedzie

Opublikowano

czekam na foty jak sie Twoje oponki na tych 10J naciągną:naughty:

Najpierw muszę 225 dostać :facepalm: Ale wszystko w swoim czasie :naughty:

Opublikowano

Slepy a dowiadywałeś się czy gdybyś miał strzała albo jeżeli ktoś Ci strzeli w auto w zasadzie to oddadzą Ci za ori zderzak czy po modach ;-) ?

Opublikowano
  • Autor
Slepy a dowiadywałeś się czy gdybyś miał strzała albo jeżeli ktoś Ci strzeli w auto w zasadzie to oddadzą Ci za ori zderzak czy po modach ;-) ?

nie wiem nawet jak to wygląda, nie dopytywałem sie

Opublikowano

Rozumiem ze nie chcesz wiedzieć ;-) Jak kiedyś będę malował przedni zderzak to sobie zrobię przedni i tylny jak Twój ;-) Swoją drogą widziąłem ostatnio w Krakowie chłopaczka który miał pomalowane dokładki ale nie zespolone i tak perfidnie było widać czarne paski na połączeniach że wyglądało to okropnie :/

Opublikowano
  • Autor

no ja na tył szukam zderzaka z s4 polifta, albo dokładki pod PDC i też bede spawał:decayed:

Opublikowano

i ja nie widze fotek, widze tylko napis że fotki zostały przeniesione bądź usuniete z photobucket:wink:

Opublikowano
Rozumiem ze nie chcesz wiedzieć ;-) Jak kiedyś będę malował przedni zderzak to sobie zrobię przedni i tylny jak Twój ;-) Swoją drogą widziąłem ostatnio w Krakowie chłopaczka który miał pomalowane dokładki ale nie zespolone i tak perfidnie było widać czarne paski na połączeniach że wyglądało to okropnie :/

:nose:

z d*py miał spasowanie widocznie:no4:

Opublikowano

kłłłłłłłłi? moze nie zdejmowal dokladek do malowania tylko malowal na aucie i ciulowo oblkeil? ja mam malowane dokladki i nie zespolone i nie ma zadnych czarnych paskow..

Opublikowano
  • Autor
i ja nie widze fotek, widze tylko napis że fotki zostały przeniesione bądź usuniete z photobucket:wink:

a z czego paczysz:decayed:?