Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie boisz sie ze sprezyna moze peknac?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dlaczego?

Opublikowano

dlaczego?

znajomy mi ten zabieg odradzal, mowil ze sprezyna ma pracowac a nie byc usztywniona i ze po jakims czasie moze strzelic zwoj:kwasny: sam bym cos zapodal zeby usztywnic sprezyne bo u mnie bedzie et 20 i balon 205/50 na 8J ale najlepszym rozwiazaniem to bedzie chyba gwint KW

Opublikowano
  • Autor

dlaczego?

znajomy mi ten zabieg odradzal, mowil ze sprezyna ma pracowac a nie byc usztywniona i ze po jakims czasie moze strzelic zwoj:kwasny: sam bym cos zapodal zeby usztywnic sprezyne bo u mnie bedzie et 20 i balon 205/50 na 8J ale najlepszym rozwiazaniem to bedzie chyba gwint KW

ja mam gwint KW, i szału nie ma, a jest teraz et32 i 8,5J , cały tamten sezon przelatałem i nic sie nie działo:whistling:, zobaczymy jak sie bedzie zachowywał na samych odbojach usztywnionych, jak bedzie ok, to nie bede dawał tych gum w sprężyny:wink:

Opublikowano

Jak masz KW to odboje powinny zalatwic sprawe, zalezy tez w ile osob jezdzisz, u mnie jak mialem et20 i zapakowalem 3 osoby plus bakaz to nadkole spaliem, w 2 osoby moglem bujac ale wiecej kg na pokladzie i nie pomogl odboj:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Jak masz KW to odboje powinny zalatwic sprawe, zalezy tez w ile osob jezdzisz, u mnie jak mialem et20 i zapakowalem 3 osoby plus bakaz to nadkole spaliem, w 2 osoby moglem bujac ale wiecej kg na pokladzie i nie pomogl odboj:facepalm:

jak śmigam w 2 osoby to jest spoko:wink:, ale jak dosiądzie ktoś na tył to już nie jest za ciekawie, przód musze zrolować, bo tam juz dosć konkretnie wystaje

Opublikowano

u mnie 4 nadkola trzeba rolowac, przednie to mi odwinelo na zewnatrza ze lakier odprysl:facepalm: musze maszynke skitrac albo zrobic

Opublikowano
  • Autor
u mnie 4 nadkola trzeba rolowac, przednie to mi odwinelo na zewnatrza ze lakier odprysl:facepalm: musze maszynke skitrac albo zrobic

no ja mam to samo u siebie, przednie całe do malowania i bede chciał je konkretnie wypchać:wink:, tył też rusze , bo docelowa felga ma 9,5J, i trzeba zrobic juz pod nią plac:kox:

Opublikowano

no ja mam to samo u siebie, przednie całe do malowania i bede chciał je konkretnie wypchać:wink:, tył też rusze , bo docelowa felga ma 9,5J, i trzeba zrobic juz pod nią plac:kox:

to juz bedzie kox:kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no mam taką nadzieje:decayed:

---------- Post dopisany 09-04-2013 at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany 27-03-2013 at 21:36 ----------

Wpadł nowy modzik, klapa podnoszona z pilota, sam miałem sie za to brać, ale wziąłem zestaw od kolegi Szymoonk:hi:

Opublikowano

no mam taką nadzieje:decayed:

---------- Post dopisany 09-04-2013 at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany 27-03-2013 at 21:36 ----------

Wpadł nowy modzik, klapa podnoszona z pilota, sam miałem sie za to brać, ale wziąłem zestaw od kolegi Szymoonk:hi:

o.O jak wymodzić otwieranie klapy z pilota w przedlifcie? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wyrzucsz ori zamek wkładasz siłownik taki jak do centralnego w drzwiach, który pociąga cięgno i otwiera bagaj, ja mam otwierane z guzika w kabinie, i z osobnego przycisku w pilocie

Opublikowano

Pawle daj foty tego ustrojstwa zamontowanego na zawiasach:whistling:

Siłowniki zostają ori?

Opublikowano
wyrzucsz ori zamek wkładasz siłownik taki jak do centralnego w drzwiach, który pociąga cięgno i otwiera bagaj, ja mam otwierane z guzika w kabinie, i z osobnego przycisku w pilocie

w takim razie muszę się uśmiechnąć do jawora, o siłownik, masz ori scyzor, czy dokladany central?

Opublikowano
  • Autor
Pawle daj foty tego ustrojstwa zamontowanego na zawiasach:whistling:

Siłowniki zostają ori?

poszukaj w dziale sprzedam jest jego watek i tam sa fotki. silowniki zostaja ori. tylko ja wymienialem na nowe bo moje juz nie domagaly.

---------- Post dopisany at 07:44 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ----------

w takim razie muszę się uśmiechnąć do jawora, o siłownik, masz ori scyzor, czy dokladany central?

silownik wzialem z allegro za 10zl. pilot mam dokladany i tam sa dwa dodatkowe kanaly

Opublikowano

Wow, za***ista sprawa :thumbup1: da radę wyrzeźbić takie otwieranie w poliftowym Avancie? mam już otwieranie klapy w pilocie, ale samego zamku :decayed:

Opublikowano

Panie Pawle lato wrzucamy lato... :decayed:

Opublikowano
Wow, za***ista sprawa :thumbup1: da radę wyrzeźbić takie otwieranie w poliftowym Avancie? mam już otwieranie klapy w pilocie, ale samego zamku :decayed:

w passatach wrzucaja spręzynki

Automatycznie podnoszona klapa w KOMBI-to działa!

Opublikowano

Bardzo fajny mod,trzeba pomyśleć o tym w przyszłości:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Panie Pawle lato wrzucamy lato... :decayed:

na dniach na dniach:kox: