Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko piekniie ale tablice zmien

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
wszystko piekniie ale tablice zmien

rozmiar us jest pod spodem, ta jest na dluższe wypady doczepiana na magnesach:wink:

Opublikowano

to cwaniaczek z ciebie

Opublikowano
  • Autor
poka poka z bliska jak ten przód wypchnąłeś :wink:

rant jest teraz taki jak z tyłu:wink:, miejsca jest w chooj teraz, mam 8,5J et32, i bede dokładał dystans, albo jeszcze ciut obniże:grin:

---------- Post dopisany 29-05-2013 at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2013 at 23:46 ----------

Kropelki.jpg

AudiA410.jpg

B1420otnik2.jpg

AudiA49.jpg

AudiA411.jpg

Opublikowano

lakier mega, ciekawe czy mój by sie udało doprowadzić do takiego stanu :whistling: odleciał Ci US w lampie czy mi się wydaje?

Opublikowano
lakier mega, ciekawe czy mój by sie udało doprowadzić do takiego stanu :whistling: odleciał Ci US w lampie czy mi się wydaje?

Jak chodzi o śliskość to na A4 idzie dużo zrobić ale na srebrnym lakierze nigdy nie będzie takiego WOW :thumbdown:

Paweł ma po prostu genialny kolor z którego idzie sporo wyciągnąć :decayed:

Opublikowano

panie chcesz tą menzernę? bo dzisiaj mi calutki garaż ojebali praktycznie z autem tylko zostały pasty + polerka :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
panie chcesz tą menzernę? bo dzisiaj mi calutki garaż ojebali praktycznie z autem tylko zostały pasty + polerka :facepalm:

co Ty piszesz? furę za***ali?:shock3:

---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

za lakier bede sie dopiero brał, odprysków jest troszkę, ale to mi lakiernik delikatne zaprawki porobił, i już sie tak nie rzucaja w oczy:wink:, pomału bede chciał zrobic korektę, żeby to miało ręce i nogi:wink:

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

Jak chodzi o śliskość to na A4 idzie dużo zrobić ale na srebrnym lakierze nigdy nie będzie takiego WOW :thumbdown:

Paweł ma po prostu genialny kolor z którego idzie sporo wyciągnąć :decayed:

Bedzie Wetlook, a na moim kolorze, potrafi to gnieść suty:slina:

Opublikowano

nie audi ale golfa 4 w sdi próbowali ale tylko dopchali w pola bo z górki było i zostawili :doh: za to za***ali wszystko z garażu o wartości z 9 tys. więc strata i tak jest :thumbdown: audi nie tknęli nawet ani busa. a bus stał w drugim garażu niezamkniętym z dokumentami i kpl. moich alu na zimę w środku :whistling:

Opublikowano

za lakier bede sie dopiero brał, odprysków jest troszkę, ale to mi lakiernik delikatne zaprawki porobił, i już sie tak nie rzucaja w oczy:wink:, pomału bede chciał zrobic korektę, żeby to miało ręce i nogi:wink:

jeszcze korekte?:slina:

szkoda, że u mnie nie ma takich szpeców od lakierów, mój przy waszych to rost :decayed:

Opublikowano

szkoda, że u mnie nie ma takich szpeców od lakierów, mój przy waszych to rost :decayed:

Wrócę do zdrowia to będziemy gadać :wink:

Opublikowano

to i u mnie zrobisz korekte i szyby :D

Opublikowano
  • Autor

nie audi ale golfa 4 w sdi próbowali ale tylko dopchali w pola bo z górki było i zostawili :doh: za to za***ali wszystko z garażu o wartości z 9 tys. więc strata i tak jest :thumbdown: audi nie tknęli nawet ani busa. a bus stał w drugim garażu niezamkniętym z dokumentami i kpl. moich alu na zimę w środku :whistling:

miałem to samo jakieś 4 lata temu, poszło fantów za 5k:facepalm:, jak masz te pasty to slij, bo pasuje ogarnąc w końcu zieloną:decayed:

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ----------

no tak, wygląda na fotach fajnie, ale da sie jeszcze lepiej to wykrzesać:decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

nie moge sie przyzwyczaić do pozmienianych nicków

Opublikowano
  • Autor
:decayed:

ty jak klepałeś tego posta to jeszcze byłeś Drop:grin:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

odleciał Ci US w lampie czy mi się wydaje?

wyskoczył ze swojego miejsca, ale już na nie wrócił:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paweł coś wspominałeś że była u lakiernika, ale chyba go poniosło:eusathink::kox:

DSC_5608.jpg

Opublikowano
  • Autor
Paweł coś wspominałeś że była u lakiernika, ale chyba go poniosło:eusathink::kox:

http://i1136.photobucket.com/albums/n481/Meringdal/Audi%20S4%2027TQ%201998/DSC_5608.jpg

Jebaniutki, gdzieś go znalazł?, grill i progi bym mu łyknął:decayed:

Opublikowano

Ten kolor kojarzy mi się tylko z jednym autem :wink: