Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie jest Iszy lift czyli 97' jeśli robi to jakąś różnicę :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

robi, musis byc z 95-96 zeby podeszlo p&p

Opublikowano

Bo 95 to rarytas :naughty:

Opublikowano
Bo 95 to rarytas :naughty:

no ba :pali:

Opublikowano
  • Autor

przyszły odboje, jutro rozbieramy grata i akcja utwardzanie:decayed:, a wiązki dalej niema i robota stoi:kwasny:, chyba póki co bedzie opcja bez otwierania tyłu:grin:

Opublikowano

hmm, a zagłębiałeś się w temat jak dużo trzeba przerabiać instalacje z polifta, żeby ją zgrać z przedliftem?

Opublikowano

sporo, chyba ze zostawic swoj przod a dopniesz tylko tyl.... ja tak robilem u siebie.... slepy jak masz wszystko na wierzchu to powiedz mi czy silniczek od szyb z przednich lewych dzwi jest taki sam jak z tylnych lewych? ma ten sam nr bo nie pamietam jak to bylo...

Opublikowano
  • Autor
sporo, chyba ze zostawic swoj przod a dopniesz tylko tyl.... ja tak robilem u siebie.... slepy jak masz wszystko na wierzchu to powiedz mi czy silniczek od szyb z przednich lewych dzwi jest taki sam jak z tylnych lewych? ma ten sam nr bo nie pamietam jak to bylo...

Sprawdzę wieczorem bo teraz jestem w pracy, a Ty masz sterowane tylne szyby z panelu kierowcy?

Opublikowano

tak wszystko jak w ori

Opublikowano
  • Autor
tak wszystko jak w ori

No to będę musiał zrobić tak jak Ty, bo obdzwonilem pół allegro, i nikt nie ma wiązki z 95-96r. :-(

Opublikowano

schematy masz na forum.... dokladasz tylko jedna kostke, wywalasz przod poliftowy zostawiasz tylko tyl z bezpiecznikiem i podpinasz go do kostek w slupku przy nogach kierowcy.... a w tej kostce do tylnych silniczkow jest jeden kabel wiecej niz potrzeba u nas.... ale mysle ze mozna go zaadoptowac do tego zeby tylne szyby otwieraly/zamykaly sie na maxa przez pojedyncze klikniecie :) tak jak przod..... ale dotego potrzebuje wiedziec to co masz mi sprawdzic wieczorem, taksamo bez problemu polozysz tylna czesc wiazki pod progami nie wywalajac dywanu

Opublikowano
  • Autor
schematy masz na forum.... dokladasz tylko jedna kostke, wywalasz przod poliftowy zostawiasz tylko tyl z bezpiecznikiem i podpinasz go do kostek w slupku przy nogach kierowcy.... a w tej kostce do tylnych silniczkow jest jeden kabel wiecej niz potrzeba u nas.... ale mysle ze mozna go zaadoptowac do tego zeby tylne szyby otwieraly/zamykaly sie na maxa przez pojedyncze klikniecie :) tak jak przod..... ale dotego potrzebuje wiedziec to co masz mi sprawdzic wieczorem, taksamo bez problemu polozysz tylna czesc wiazki pod progami nie wywalajac dywanu

A wiązkę z drzwi kierowcy miałeś z przedlifta, czy jak to ogarnales?

Opublikowano

wiazke z dzwi mialem tez poliftowa i poprostu jechalem kabel po kablu wedlug schematu i przepinalem zeby sie zgadzalo

Opublikowano
  • Autor
wiazke z dzwi mialem tez poliftowa i poprostu jechalem kabel po kablu wedlug schematu i przepinalem zeby sie zgadzalo

Ok, muszę poszukać tych schematow, i wiązki z drzwi kierowcy bo nie mam:facepalm:

Opublikowano

tu masz chyba najtancza na allegro :facepalm:07/13 AUDI A4 B5 WIĄZKA PRZEWODY DRZWI LEWY PRZÓD (4205277754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tak mi sie wydaje ze jest na 4el bo widac wtyczke zolta i czerwona a w 2el jest chyba tylko czarna i brazowa (do przyciskow)

Opublikowano
tu masz chyba najtancza na allegro :facepalm:07/13 AUDI A4 B5 WIĄZKA PRZEWODY DRZWI LEWY PRZÓD (4205277754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tak mi sie wydaje ze jest na 4el bo widac wtyczke zolta i czerwona a w 2el jest chyba tylko czarna i brazowa (do przyciskow)
30 Plna toż to darmo to co wy sracie? :decayed:
Opublikowano

Spasowałeś konkretnie Panie :D jakie masz parametry felg z tyłu i jaka opona na niej? :D

Opublikowano
  • Autor

tylko nie widze niebieskiej wtyki do głównej wiązki, zadzwonie tam jutro:wink:

---------- Post dopisany at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany at 00:57 ----------

30 Plna toż to darmo to co wy sracie? :decayed:

Wuja bo ja szukałem wiązki z 95-96, zeby się nie bawić z kabelkologią, tylko wpiać wtykę i miało grac, ale lipa z tym i trzeba bedzie przerobić tą poliftowa wiązkę:decayed:

---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:58 ----------

Spasowałeś konkretnie Panie :D jakie masz parametry felg z tyłu i jaka opona na niej? :D

9J et20, opona 215/35:wink:

Operacja Bycze Jajo, udana, czas operacyjny 2,5H, jest twardo:decayed:, póki co jest 59cm, zobaczymy jak pojeżdże czy coś siądzie, jak nie to bede musiał troszkę skrócić odbój:decayed:

Opublikowano

Slepy, co za bycze jajo?:wink:

Opublikowano
  • Autor
Slepy, co za bycze jajo?:wink:

Twardy odboj bałwanek, tzw. Bycze jaja ;-)