Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bycze jaja są spoko, ale jak miałem wstające 9J i spasowałem to na piczy kłak to i tak oponkę zbierało :whistling: Ale po trasie 200km nie było tragedii, a trochę dziur się zdarzyło. Teraz mniej wystaje i spokojnie jechałem w 3 osoby i z pełnym bagażnikiem :kox: Dotarło tylko rant ochronny opony :grin: też mogę polecić :wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no własnie, mają mały skok, ale wydaje mi się, że po prostu w drugim bałwanku byczego jaja, jest szersza srednica na trzpien i tam sie gnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no teraz tez nie ma tragedii, z poczatku wogole nie wchodzil na opone, teraz sie ubily, i nawet w 2 osoby na koleinach scina bok opony:wink:, podnosic nie bede bo jest na 58 i elegancko sie spas z opona zrobil, takze myśle ze ten mocny odboj zrobi robotę:decayed:, juz zamowione, w przyszlym tygodniu znowu rozbieramy furę:decayed:

Opublikowano

to są własnie te piankowe shity :facepalm: jak beton to beton, już nawet nie pamiętam jak a4 było komfortowe :grin:

Opublikowano
  • Autor
to są własnie te piankowe shity :facepalm: jak beton to beton, już nawet nie pamiętam jak a4 było komfortowe :grin:

no właśnie ten z golfa jest gumowy ale i tak bryndza:kwasny:, no po zimie na 1 be i 16, tez bylo czuc rożnicę, ale lubie pocinac ta taczka:jerk:

Opublikowano

a po co wy tak kombinujecie? nie lepiej zamiast amora zrobić metalową rurke z górnym i dolnym mocowaniem amora?

Opublikowano
a po co wy tak kombinujecie? nie lepiej zamiast amora zrobić metalową rurke z górnym i dolnym mocowaniem amora?

:polew:

powodzenia, na gumach chociaż coś pracuje, a na rurze przypuszczam dwa dni i popekne wachacze itp

Opublikowano
  • Autor

Aż takim hardkorem nie jestem, podkrecilem trochę nakrętkę bo przesadziłem z regulacja i siedziało dużo niżej niż odboj, teraz wysokość jest taka sama ale przestało obcierac, dobija tylko na większych koleinach, myślę ze po założeniu byczych jaj powinno być już :kox:

---------- Post dopisany 24-05-2014 at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany 23-05-2014 at 08:24 ----------

Taka sytuacja:kwasny:

Rant.jpg

Cztery osoby na pokładzie, + załadowana część bagażnika:whistling:, w tygodniu wpadają bycze jaja i chowam koło o 5mm, zobaczę jak sie to ułoży, może się uda urwać coś z wysokości:decayed:

Opublikowano

Heh xD mialem to samo 4 osoby na pokładzie i lipa , ale spokojnie dasz Zaprawki i śladu noe będzie . :decayed:

Opublikowano

A jaki dystans tam miałeś?

Opublikowano
  • Autor
A jaki dystans tam miałeś?

25mm:wink:, teraz wrzuce 20mm z przodu, a na przód 25mm bo tam jeszcze jest sporo miejsca:wink:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

Heh xD mialem to samo 4 osoby na pokładzie i lipa , ale spokojnie dasz Zaprawki i śladu noe będzie . :decayed:

to co odpryśniete, to pokłosie zeszłorocznego rolowania nadkoli, teraz tylko zrobiło to odbarwienie, i zebrało napisy z opony:wink:, w przyszłym roku chyba bede wypychał jeszcze tył i malowanie:wink:

Opublikowano

Gruboooooo. Będziesz jutro w NS?

Opublikowano
  • Autor
Gruboooooo. Będziesz jutro w NS?

Nie, lece na Kraków, jutro Niedziela pracująca:wink:

Dzisiaj, zmieniłem ramki tylnych drzwi pod elektryke, czeka mnie jeszcze zabawa z wiązką, bo jest z innego rocznika, i niestety nie pasi p&p:kwasny:, ale ogarniemy:wink:, no i z racji że ramki sa z polifta i mają wstawki w połysku, środkowe słupki też ida w czarny połysk, dekory z drzwi ogarnięte w złotą perłę, zostały mi jeszcze dekory z konsoli do ograniecia:decayed:

Opublikowano

poka jak te dekory wygladaja :naughty:

Opublikowano

fajnie, że masz możliwość schowania koła :decayed:

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ----------

btw, ja mam u siebie liftową wiązke 4x el szyb :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ale założona? pisz co i jak;)

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ----------

kolor wyszedł troszkę jaśniejszy niż na feldze, ale i tak nie jest to jedno przy drugim i się nie rzuca w oczy:wink:

Dekor.jpg

boczki zakurzone bo ledwo je ze strychu stargałem:wink:, dekor przyłożony dla poglądu, jutro biorę się za mycie boczków i składaniu ich na gotowo:wink:

Opublikowano
Ale założona? pisz co i jak;)

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ----------

kolor wyszedł troszkę jaśniejszy niż na feldze, ale i tak nie jest to jedno przy drugim i się nie rzuca w oczy:wink:

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/Dekor.jpg

boczki zakurzone bo ledwo je ze strychu stargałem:wink:, dekor przyłożony dla poglądu, jutro biorę się za mycie boczków i składaniu ich na gotowo:wink:

podobuje mi sie :jerk:

Opublikowano
  • Autor

fota z lampą nie oddaje koloru, jak poskładam wszystko to ogarnę normalne, fotki, mam nadzieje ze uda się na dniach dorwac wiązkę, żeby na niedzielę udało sie poskładać wszystko:wink:

Opublikowano

A Ci już kiedyś pisałem że mam kompletną lewą ramkę z całą kabelkologią... :whistling:

Opublikowano
  • Autor
A Ci już kiedyś pisałem że mam kompletną lewą ramkę z całą kabelkologią... :whistling:

Póki co szukam wiązki z mojego rocznika, bo przy tej z 98r trzeba coś rzeźbić, i nie chodzą wszystkie funkcje, a wolałbym to wrzucić p&p;)