slepy Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak trze to nie gnije No na pewno nie, tylko za niedługo nie będzie już co miało gnić Lecim z tym... Zbroimy się na przyszły sezon Piekne lejce bedziesz kombinowal z multifunkcja? wpadnie 2din z symphony, i bede chciał to skojarzyc o ile się da jesli to ta kiera co poszła na licytacji za około 5stów to kur.... przebiłeś moja oferte do mnie wpada tak ale zamiast ttrs to tylko znaczek slajn widze slepy ze nie tylko mnie przebiłes przebiłem nawet sam siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak trze to nie gnije No na pewno nie, tylko za niedługo nie będzie już co miało gnić Lecim z tym... Zbroimy się na przyszły sezon Piekne lejce bedziesz kombinowal z multifunkcja? wpadnie 2din z symphony, i bede chciał to skojarzyc o ile się da jesli to ta kiera co poszła na licytacji za około 5stów to kur.... przebiłeś moja oferte do mnie wpada tak ale zamiast ttrs to tylko znaczek slajn 580 Dokładnie... No ja też będę chciał zmienić znaczek raczej cały czas na alegro siedzi zaq 450zł taka ponad miesiąc ją obserwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak trze to nie gnije No na pewno nie, tylko za niedługo nie będzie już co miało gnić Lecim z tym... Zbroimy się na przyszły sezon Piekne lejce bedziesz kombinowal z multifunkcja? wpadnie 2din z symphony, i bede chciał to skojarzyc o ile się da jesli to ta kiera co poszła na licytacji za około 5stów to kur.... przebiłeś moja oferte do mnie wpada tak ale zamiast ttrs to tylko znaczek slajn 580 Dokładnie... No ja też będę chciał zmienić znaczek raczej cały czas na alegro siedzi zaq 450zł taka ponad miesiąc ją obserwujeTylko ze chyba do obszycia. Ostatnio przeglądałem allegro pod tym kątem: decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 miałem ją łykac, obszycie i tak raczej być powinno zrobione na nowo, ale jak patrze po cenach poduch to dałem se spokój za ten hajs radio wole kupić tak wiec jakby ktos chciał to zabierać http://allegro.pl/kierownica-audi-a3-audi-tt-i4795585908.html jest jeszcze za 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) No uzbiera się sumka. Ta co kupiłem to skóra igła także obszyje gałkę i ręczny pod nią Edytowane 21 Listopada 2014 przez slepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 http://allegro.pl/progi-audi-s4-b5-nakladki-a4-oryginalne-listwy-i4793028633.html już w kolorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 http://allegro.pl/progi-audi-s4-b5-nakladki-a4-oryginalne-listwy-i4793028633.html już w kolorku Teraz? chociaż mnie z malowaniem i tak wyszły taniej:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Następnym razem trzeba walić linka i się ustawimy bo sami sobie ceny widujemy :-D Masz już poduche pod kiere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 zaślepka raczej wpadnie, bo nie mam luznych 6 stow na poduche, chyba ze się trafi w dobrej cenie do wiosny: wink4: leci kolejny element układanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) slepy jak ci dojdzie ta zaslepka to zrób fote od drugiej strony .... bo chciał bym zobaczyc czy jest na zapiecia czy na nity Edytowane 25 Listopada 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki356 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ciekawe jak to siądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 slepy jak ci dojdzie ta zaslepka to zrób fote od drugiej strony .... bo chciał bym zobaczyc czy jest na zapiecia czy na nity Raczej na nity, bo na innej aukcji są fotki od srodka[emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 do tej zaślepki we własnym zakresie trzeba dorobić mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 najlepiej miec strzelona poduche ..ale i sam samemu też wyreza stelarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 do tej zaślepki we własnym zakresie trzeba dorobić mocowanie Wiem, będę coś kminil, jutro powinienem mieć ja w domu, to zobaczymy co i jak, wystrzelonej poduszki nie mogę nigdzie znaleźć niestety: / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ja patrzyłem slepy u tescia w piwnicy ale znalazłem tylko dla siebie .... ale jak cos bede miał na oku tu dam ci znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ja patrzyłem slepy u tescia w piwnicy ale znalazłem tylko dla siebie .... ale jak cos bede miał na oku tu dam ci znac spoko, jak cos to miej mnie na uwadzę, ja bede przeglądał allegro i olxa, może sie trafi, chyba że wcześniej sam wyrezam mocowanie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 luknij sobie na allegro jesli ktos ma kierę goła albo s3 tt itp po dzwonie tarbań i mów ze szukasz strzelonej to pewnie za 4paka ja tak dla zimka kupiłem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 luknij sobie na allegro jesli ktos ma kierę goła albo s3 tt itp po dzwonie tarbań i mów ze szukasz strzelonej to pewnie za 4paka ja tak dla zimka kupiłem na allegroNo tak planuje zrobić jeśli tylko uda się ugrać trochę czasu;)Doszła zaślepka, póki co będzie, aż się trafi poducha w dobrej kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 no i pieknie ja tez zamówiłem od tego goscia zaslepke jak wykonanie zaslepki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi