slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 kombinatorzy , nie chciałbym od was kupować auta
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka na sciski stolarskie
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie byłby to głupi pomysł, gdyby nie to, że przewody od klimy widać odrazu po otwarciu maski A myślisz że jak ktoś kupuje takie A4 to wie jak w nim idą przewody od klimy? Obawiam się że nawet nie zwróci uwagi że nie ma chłodniczki od klimy kombinatorzy , nie chciałbym od was kupować auta wypraszam sobie Ja u siebie takich jaj nie robię i nie będę robił Ja to Ci z "dobrego serca" podpowiadam
Reggi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Paweł dobra decyzja Nawet dozbierać to pewnie kupisz coś konkretnego i dopiero zaczniesz rezanie z sensem
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka proste to z przodu a tył obniżam trzema workami cementu w kuferku na sciski stolarskie bo mi podpowiedziałeś jak Ty to robisz A ja się męczyłem z tymi workami cementu i trytytki strzelały często Za dużo roboty było, a ściski ciach i poszedł
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Paweł dobra decyzja Nawet dozbierać to pewnie kupisz coś konkretnego i dopiero zaczniesz rezanie z sensem szukam cały czas jakiejś sensownej tdi w Q, ale bida na allegro , jedyny egzemplarz który mi wpadł w oko to ta co wklejałem, tylko brak Q, do Beny jakoś nie jestem przekonany :gwizdanie: ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka proste to z przodu a tył obniżam trzema workami cementu w kuferku na sciski stolarskie bo mi podpowiedziałeś jak Ty to robisz A ja się męczyłem z tymi workami cementu i trytytki strzelały często Za dużo roboty było, a ściski ciach i poszedł Rafał, nie zdradzaj, Mrogalowych tajemnic , a wszyscy się dziwili jak on taką glebe zrobił
Reggi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki nie mam przekonania do gazu , a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie mam przekonania do gazu , a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie: skąd ja to znam :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki gaz też ciągle idzie w górę slepy - diesel to dobra alternatywa chociażby ze względu na takie możliwości jak ty masz. a do tego butla w bagażniku, dodatkowe instalacje.. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:56_________________________________________________ skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola skończcie z tym już, bo ja od roku nie mam żadnego dojścia ;(
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie mam przekonania do gazu , a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie: skąd ja to znam :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ty masz blisko do Terespola taaa no i w srebrze bak pińcet litrów 2 kursy dziennie robię ja leję nasze krajowe można powiedzieć że orlenowe
mrogal Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola ale on na polaku jezdzi
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki gaz też ciągle idzie w górę slepy - diesel to dobra alternatywa chociażby ze względu na takie możliwości jak ty masz. a do tego butla w bagażniku, dodatkowe instalacje.. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:56_________________________________________________ skąd ja to znam :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola skończcie z tym już, bo ja od roku nie mam żadnego dojścia ;( narazie szukam, diesla, jak nie znajdę nic sensownego, to przeszukam, 1,8T :gwizdanie: Ty masz blisko do Terespola taaa no i w srebrze bak pińcet litrów 2 kursy dziennie robię ja leję nasze krajowe można powiedzieć że orlenowe Ty to tak jak ja Zią, może mamy tego samego dostawce
Reggi Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 gaz też ciągle idzie w górę :wink4 ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy Dobra dobra kończę temat bo zaraz zaczniecie się podniecac tematem ..PB vs. ON
michu93 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale benzyna jedzie a diesela pchają? nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy lubię tooo
rafalekx Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy ale ja lubię to zboczenie Ty ragga sprzedawaj cifa i kupuj coś z pierścieniami A i swoją drogą wpadaj może na spota wojewódzkiego do Rąblowa Ty to tak jak ja Zią, może mamy tego samego dostawce może
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 gaz też ciągle idzie w górę :wink4 ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy Dobra dobra kończę temat bo zaraz zaczniecie się podniecac tematem ..PB vs. ON no właśnie, a to nie ma sensu, tak jak pisałem, jestem nastawiony na diesla :gwizdanie:, bo mam w planach, youngtimera z mocną benzynką, także bedzie czym poudzierać Nie powiem, mi tak Kle, kle też nie przeszkadza
Rekomendowane odpowiedzi