Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kombinatorzy :polew:, nie chciałbym od was kupować auta :polew:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka :decayed:

Opublikowano

ee tam, rafalekx jeździ na obniżonym zawieszeniu (trytytki) i też nie narzeka :decayed:

na sciski stolarskie

Opublikowano

nie byłby to głupi pomysł, gdyby nie to, że przewody od klimy widać odrazu po otwarciu maski :decayed:

A myślisz że jak ktoś kupuje takie A4 to wie jak w nim idą przewody od klimy? :naughty: Obawiam się że nawet nie zwróci uwagi że nie ma chłodniczki od klimy :polew:

kombinatorzy :polew:, nie chciałbym od was kupować auta :polew:

wypraszam sobie :thumbdown: Ja u siebie takich jaj nie robię i nie będę robił :thumbdown: Ja to Ci z "dobrego serca" podpowiadam :tongue4:

Opublikowano

Paweł dobra decyzja :good:

Nawet dozbierać to pewnie kupisz coś konkretnego i dopiero zaczniesz rezanie z sensem :wink4:

Opublikowano

:good: proste :) to z przodu a tył obniżam trzema workami cementu w kuferku :wink4:

na sciski stolarskie

bo mi podpowiedziałeś jak Ty to robisz :naughty: A ja się męczyłem z tymi workami cementu i trytytki strzelały często :thumbdown: Za dużo roboty było, a ściski ciach i poszedł :decayed:

Opublikowano

Paweł dobra decyzja :good:

Nawet dozbierać to pewnie kupisz coś konkretnego i dopiero zaczniesz rezanie z sensem :wink4:

szukam cały czas jakiejś sensownej tdi w Q, ale bida na allegro :thumbdown:, jedyny egzemplarz który mi wpadł w oko to ta co wklejałem, tylko brak Q, do Beny jakoś nie jestem przekonany :gwizdanie:

:good: proste :) to z przodu a tył obniżam trzema workami cementu w kuferku :wink4:

na sciski stolarskie

bo mi podpowiedziałeś jak Ty to robisz :naughty: A ja się męczyłem z tymi workami cementu i trytytki strzelały często :thumbdown: Za dużo roboty było, a ściski ciach i poszedł :decayed:

Rafał, nie zdradzaj, Mrogalowych tajemnic :decayed:, a wszyscy się dziwili jak on taką glebe zrobił :polew:

Opublikowano

bierz benze z gazem..lepsze to niż ciągle rosnące ceny gnojówki :wink4:

Opublikowano

nie mam przekonania do gazu :thumbdown:, a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie:

Opublikowano

nie mam przekonania do gazu :thumbdown:, a gnojówkę mam sprawdzoną w dużo atrakcyjniejszej cenie niż na stacjach :gwizdanie:

skąd ja to znam :gwizdanie:

Opublikowano

Ty masz blisko do Terespola :P

Opublikowano

gaz też ciągle idzie w górę :wink4:

slepy - diesel to dobra alternatywa chociażby ze względu na takie możliwości jak ty masz. a do tego butla w bagażniku, dodatkowe instalacje.. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:56_________________________________________________

skończcie z tym już, bo ja od roku nie mam żadnego dojścia ;(

Opublikowano

:przebiegly:

Opublikowano

:polew: taaa no :D i w srebrze bak pińcet litrów :polew: 2 kursy dziennie robię :polew:

ja leję nasze krajowe można powiedzieć że orlenowe :decayed:

Opublikowano

ale on na polaku jezdzi :)

Opublikowano

gaz też ciągle idzie w górę :wink4:

slepy - diesel to dobra alternatywa chociażby ze względu na takie możliwości jak ty masz. a do tego butla w bagażniku, dodatkowe instalacje.. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:56_________________________________________________

skończcie z tym już, bo ja od roku nie mam żadnego dojścia ;(

narazie szukam, diesla, jak nie znajdę nic sensownego, to przeszukam, 1,8T :gwizdanie:

:polew: taaa no :D i w srebrze bak pińcet litrów :polew: 2 kursy dziennie robię :polew:

ja leję nasze krajowe można powiedzieć że orlenowe :decayed:

Ty to tak jak ja Zią, może mamy tego samego dostawce :polew:

Opublikowano

gaz też ciągle idzie w górę :wink4

ale benzyna jedzie i nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy :decayed:

Dobra dobra kończę temat bo zaraz zaczniecie się podniecac tematem ..PB vs. ON :P

Opublikowano

ale benzyna jedzie

a diesela pchają? :decayed:

nie wydaje zboczonego kle kle kle z pod machy

lubię tooo :rolleyes:

Opublikowano

ale ja lubię to zboczenie :polew:

Ty ragga sprzedawaj cifa i kupuj coś z pierścieniami :) A i swoją drogą wpadaj może na spota wojewódzkiego do Rąblowa :)

Ty to tak jak ja Zią, może mamy tego samego dostawce :polew:

może :polew:

Opublikowano

gaz też ciągle idzie w górę :wink4

Dobra dobra kończę temat bo zaraz zaczniecie się podniecac tematem ..PB vs. ON :P

no właśnie, a to nie ma sensu, tak jak pisałem, jestem nastawiony na diesla :gwizdanie:, bo mam w planach, youngtimera z mocną benzynką, także bedzie czym poudzierać :decayed:

Nie powiem, mi tak Kle, kle też nie przeszkadza :przebiegly: