slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jak bys poczekał to ją wezme tak koło 25 stycznia bo mam wypłate. wisi póki co na allegro, jak nikt jej nie weźmie, to jest Twoja
Inkognito Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 bardzo ładnie obszyta kierka no i radyjko jak by moje
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 bardzo ładnie obszyta kierka no i radyjko jak by moje Kiera to zasługa Raggamana , a radyjko jeszcze z 80
Inkognito Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ile za obszycie?? a radyjko czyta DVD??
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 ile za obszycie?? a radyjko czyta DVD?? uderz do raggamana z tym pytaniem , 140zł chyba aktualnie bierze, w sumie śmieszne pieniądze jak za taką robotę nie niestety nie czyta, jest to starszy model, mam go już 5 rok, i póki co służy bezawaryjnie
P-U-M-A Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Slepy myślałeś nad zrobieniem podsufitki w alcantarze czarnej?
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Slepy myślałeś nad zrobieniem podsufitki w alcantarze czarnej? tak , tylko zbieram narazie kase na materiały , bo chce założyć lampki poliftowe, chyba ze sie trafi poliftowa podsufitka kompletna w dobrej cenie, to ją łyknę i obkleje na ciorno
P-U-M-A Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 A czym sie różni ta poliftowa. Ja chyba jak wezme od ciebie tą lampke kupie czarna alcantare i obklejam. Dodatkowo czarne słupki chyba samemu pomaluje musze kupić podkład do plastików.
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 A czym sie różni ta poliftowa. Ja chyba jak wezme od ciebie tą lampke kupie czarna alcantare i obklejam. Dodatkowo czarne słupki chyba samemu pomaluje musze kupić podkład do plastików. ja bede słupki obklejał też alcantarą , poliftowa podsufitka ma już miejsce na tą poliftową lampkę, i ma dodatkowa lampkę z tyłu
Krycha Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bez sensu kombinować i przerabiać podsufitkę, poliftowe przecież nie są tragicznie drogie.
P-U-M-A Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 No tak ale koszt oklejenia alcantarą nie jest wcale takie wielki a efekt naprawde fajny.
Krycha Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mówię o przerabianiu jej pod poliftowe lampki, oklejanie swoją drogą.
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bez sensu kombinować i przerabiać podsufitkę, poliftowe przecież nie są tragicznie drogie. właśnie wiem krycha, i chyba łyknę jakiegoś polifta :gwizdanie:, tylko coś tam wyczytałem że słupki i rączki nie pasują? , ale ile w tym prawdy :gwizdanie:
P-U-M-A Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ja tam sobie wyrezam większą otwór pod lampke i obkleje alcantarą na allegro wcalnie ma czarnych podsufitek na allegro ostatnio.
Krycha Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Słupki pasują, powiem Ci że z rączkami są jakieś jaja, bo one mają takie mocowania pod podsufitką. Nie są przykręcane bezpośrednio do blachy. Musiałbyś zobaczyć, żeby skumać o co chodzi.
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Słupki pasują, powiem Ci że z rączkami są jakieś jaja, bo one mają takie mocowania pod podsufitką. Nie są przykręcane bezpośrednio do blachy. Musiałbyś zobaczyć, żeby skumać o co chodzi. a masz może tego polifta jeszcze u siebie? dałbyś radę mu cyknąć fotki tych mocowań?
Krycha Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie, niestety nie mam już jak zrobić tych zdjęć.
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie, niestety nie mam już jak zrobić tych zdjęć. ok, może ktoś bedzie miał fotkę tego elementu , a jak się wkurwię to wyrezam te poliftowe lampki w przedliftowej, mam już na to pewien plan
Rekomendowane odpowiedzi