wojciu0308 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie
wojciu0308 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 zalozylem do siebie na chwile stożek i sie w nim zakochałem dzwięk lepszy jak na 1,6 calkiem calkiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie polifta nie obklejam stara kombinuje zeby pozniej jak bede robic polifciaka nic nie popsuc
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 zalozylem do siebie na chwile stożek i sie w nim zakochałem dzwięk lepszy jak na 1,6 calkiem calkiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie polifta nie obklejam stara kombinuje zeby pozniej jak bede robic polifciaka nic nie popsuc kombinuj, kombinuj, potem zdasz relację
wojciu0308 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 zalozylem do siebie na chwile stożek i sie w nim zakochałem dzwięk lepszy jak na 1,6 calkiem calkiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie polifta nie obklejam stara kombinuje zeby pozniej jak bede robic polifciaka nic nie popsuc kombinuj, kombinuj, potem zdasz relację ok nie ma problemu a teraz ide spać bo bania jest niezła jeszcze od 6 rano dzis tyrałem
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 zalozylem do siebie na chwile stożek i sie w nim zakochałem dzwięk lepszy jak na 1,6 calkiem calkiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie polifta nie obklejam stara kombinuje zeby pozniej jak bede robic polifciaka nic nie popsuc kombinuj, kombinuj, potem zdasz relację ok nie ma problemu a teraz ide spać bo bania jest niezła jeszcze od 6 rano dzis tyrałem no ja od jutra do roboty w końcu, to coś ruszę z modami
wojciu0308 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 zalozylem do siebie na chwile stożek i sie w nim zakochałem dzwięk lepszy jak na 1,6 calkiem calkiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie polifta nie obklejam stara kombinuje zeby pozniej jak bede robic polifciaka nic nie popsuc kombinuj, kombinuj, potem zdasz relację ok nie ma problemu a teraz ide spać bo bania jest niezła jeszcze od 6 rano dzis tyrałem no ja od jutra do roboty w końcu, to coś ruszę z modami oby bo przecież bez roboty to taki zastuj w modach jest jak hooj masz jeszcze te kratki z polifciaka,angola?
slepy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 zalozylem do siebie na chwile stożek i sie w nim zakochałem dzwięk lepszy jak na 1,6 calkiem calkiem [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________ tak tak bedzie zonk jebie w calym domu ale jest spoko no to walcz, i dawaj dokładne fotki , jak dobrze pójdzie to bede rezał po Tobie polifta nie obklejam stara kombinuje zeby pozniej jak bede robic polifciaka nic nie popsuc kombinuj, kombinuj, potem zdasz relację ok nie ma problemu a teraz ide spać bo bania jest niezła jeszcze od 6 rano dzis tyrałem no ja od jutra do roboty w końcu, to coś ruszę z modami oby bo przecież bez roboty to taki zastuj w modach jest jak hooj masz jeszcze te kratki z polifciaka,angola? mam, FAFAL, się wycofał, także są dostępne
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 bedziemy w kuntakcie oczywiście [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 23:26_________________________________________________ slepy walcze z podsufitówka jak narazie kocham zapach budaprenu i jak w temacie zdjęcia są
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4 Bix poszedł w odstawkę :gwizdanie:, tak jak wczoraj pisałem zostawiłem u dentysty 300zł, także bix i jeszcze coś muszą poczekać
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4 Bix poszedł w odstawkę :gwizdanie:, tak jak wczoraj pisałem zostawiłem u dentysty 300zł, także bix i jeszcze coś muszą poczekać u mnie mody zawieszone czekam na nowego wlaściciela audiczki tylko ze dopiero za 2-3 tyg przyjedzie bo teraz dom kończy stawiac. tak czy siak narazie do audi nic nowego nie kupuje jak nie sprzedam to bede myslec co dalej
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4 Bix poszedł w odstawkę :gwizdanie:, tak jak wczoraj pisałem zostawiłem u dentysty 300zł, także bix i jeszcze coś muszą poczekać u mnie mody zawieszone czekam na nowego wlaściciela audiczki tylko ze dopiero za 2-3 tyg przyjedzie bo teraz dom kończy stawiac. tak czy siak narazie do audi nic nowego nie kupuje jak nie sprzedam to bede myslec co dalej Rezaj dalej a kupca przyślij do mnie , jak bedziesz miał jakąś fotkę sufitu to zapodaj
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4 Bix poszedł w odstawkę :gwizdanie:, tak jak wczoraj pisałem zostawiłem u dentysty 300zł, także bix i jeszcze coś muszą poczekać u mnie mody zawieszone czekam na nowego wlaściciela audiczki tylko ze dopiero za 2-3 tyg przyjedzie bo teraz dom kończy stawiac. tak czy siak narazie do audi nic nowego nie kupuje jak nie sprzedam to bede myslec co dalej Rezaj dalej a kupca przyślij do mnie , jak bedziesz miał jakąś fotkę sufitu to zapodaj ok jak bede cos miec to zapodam powiem Ci szczerze ze mi to nie idzie dobrze ze niszcze przedliftowa podsufitówke a nie polifta jak nie kupi mojej to weźmie twoja
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4 Bix poszedł w odstawkę :gwizdanie:, tak jak wczoraj pisałem zostawiłem u dentysty 300zł, także bix i jeszcze coś muszą poczekać u mnie mody zawieszone czekam na nowego wlaściciela audiczki tylko ze dopiero za 2-3 tyg przyjedzie bo teraz dom kończy stawiac. tak czy siak narazie do audi nic nowego nie kupuje jak nie sprzedam to bede myslec co dalej Rezaj dalej a kupca przyślij do mnie , jak bedziesz miał jakąś fotkę sufitu to zapodaj ok jak bede cos miec to zapodam powiem Ci szczerze ze mi to nie idzie dobrze ze niszcze przedliftowa podsufitówke a nie polifta jak nie kupi mojej to weźmie twoja ja narazie kumuluje graty, jak się uzbiera tego wiecej, to zamykam się w garażu na tydzień i rezam :polew:
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 własnie narazie nie mam bo mam taki pogoń z robota ze szoook slepy jak u ciebie bixo? a co do czarnego sufitu to nie wiem czy sie nie wkopałem bo mam kupca na a4 Bix poszedł w odstawkę :gwizdanie:, tak jak wczoraj pisałem zostawiłem u dentysty 300zł, także bix i jeszcze coś muszą poczekać u mnie mody zawieszone czekam na nowego wlaściciela audiczki tylko ze dopiero za 2-3 tyg przyjedzie bo teraz dom kończy stawiac. tak czy siak narazie do audi nic nowego nie kupuje jak nie sprzedam to bede myslec co dalej Rezaj dalej a kupca przyślij do mnie , jak bedziesz miał jakąś fotkę sufitu to zapodaj ok jak bede cos miec to zapodam powiem Ci szczerze ze mi to nie idzie dobrze ze niszcze przedliftowa podsufitówke a nie polifta jak nie kupi mojej to weźmie twoja ja narazie kumuluje graty, jak się uzbiera tego wiecej, to zamykam się w garażu na tydzień i rezam :polew: ja sie juz wkopałem bo kupiłem nowego stożka i mam zamiar te kratki od ciebie łyknac ogolnie jak nie sprzedam to ide na całosc i zielona zostaje jak zrezam tak bedzie
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 no kratki leżą i się marnują , a są w stanie igiełka
wojciu0308 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no kratki leżą i się marnują , a są w stanie igiełka a co w nich jest odwrotnego?
slepy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 no kratki leżą i się marnują , a są w stanie igiełka a co w nich jest odwrotnego? tylko to żę masz większą regulację na dół niż do góry , światełka jak dobrze włożysz środkową kratkę święcą wszystkie tak samo
Rekomendowane odpowiedzi